RSDLight2.7نقل قول:
کد:http://www.motorolafans.com/forums/download.php?id=3313
Printable View
RSDLight2.7نقل قول:
کد:http://www.motorolafans.com/forums/download.php?id=3313
سلام به همه ي دوستان. من يه مروري رو اين تاپيك داشتم و اطلاعات خوبي بدست اوردم.
من نزديك دو ساله كه يه V3 Black دارم و بجز كمبود جا براي ذخيره اس ام اس از همه چيزش راضيم و موتورولا برند آرماني منه!
از يه چيزي مي خوام متمئن شم و بعد يه A1200 بگيرم! آيا شما كه A1200 دارين مي تونيد به خودتون بگيد كه بهترين اتنتخاب رو كردم و با اين قيمت بهترين گوشي ممكن رو خريدم؟!
راستي الان پيدا كردن يه موضوع مثلا نصب فيرمور روي گوشي تو اين تاپيك خيلي مشگل شده! خواهشا يه گلچين از بهترين برنامه ها و روش نصبشون رو هر از گاهي بين پست ها بفرستيد. (يك پيشنهاد بود):5:
با عرض سلام و خسته نباشيد
اقا كسي مي دونه كه ايكونهاي پايين صفحه رو چطوري ميشه عوض كرد . البته دوتا سمت راستي رو نمي گم چون اون دوتا رو ميشه از قسمت setup عوض كرد. منظورم اون 3 تاست كه از سمت چپ شروع ميشن.
سلام علیک
ممنون از Gole_Sang و بقیه...!
من فریمور گوشیمو عوض کردم و این رو ریختم روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از چیزاش خوب شده مثل صدا و کیفیت فیلم برداری
بعضی از چیزاش بد شده مثل قدیمی شدن ورژن REAL PLAYER و اینکه وقتی درب گوشی بسته نمیشه تماس ها رو جواب داد یا ایگنور کرد.
البته صداش کمی بلند شده و هنوز واسه من رضایت بخش نیست.
و اینکه بعضی از دوستان گفتند که این گوشی مسیج ها رو میخونه...
من رو فریمور قبلی امتحان نکردم ولی این جدیده این کارایی رو نداره...!
از دوستان خواهش دارم که آدرس فریمور جدید 59P رو واسه دانلود بذارن...!
در ضمن گوشی من که روشن نمیشد و کامپیوتر اون رو نمیشناخت راه حلی پیدا کردم...
دکمه ویس (دکمه ای که زیر دکمه دوربین هست) و دکمه وسط (OK) و دکمه قرمز رو زدم گوشی به حالت بوت لودر یا فلش مد رفت... حالا نمیدونم کسی این رو یاد داده بود یا نه من که نمیدونستم........
موفق باشید.......!:5:
خير دوست مننقل قول:
اين گوشي به هزار ويك علت بهترين گوشي نيست
شايد قيمت اون افت كرده باشه
ولي مطمئننا اگه من دورباره بر گردم به اون روزي كه قرار بود اين گوشي رو بخرم مطمئننا اين كارو نمي كردم
1. عدم حمايت از فونت فارسي
2.ضربه پذير بودن اين گوشي
3. صداي بسيار پائين اسپيكر
4.................... و ... و .....
البته اينو بگم كه الان هم ناراضي نيستم
اما ميشد گزينه هاي بهتري رو انتخاب كرد
به سلامتي وقتي كه خريدي منظورمو ميگيري
سلا م دوست مننقل قول:
اگه زبون گوشي رو انگليسي قرار بدي مسيج ها رو واست ميخونه
زبان گوشي نبايد رو اتومات باشه
موفق باشي
من از انتخابم کاملا راضیم.نقل قول:
در ضمن اگه کسی یکم ریسک پذیر باشه و فریمویرشو اپدیت کنه هیچ مشکلی نداره.
-----
نکته بعد:
در مورد عوض کردن ایکن ها:
گوشی دوستم بدون تعویض فریم ور میشد اینکار رو کرد.
مال من بعد از اپدیت فریمویر میشه.
به نظر من بستگی به فریمویر گوشی داره.
با سلام
پس از کلی گشت و گذار تو تاپیکای مختلف به این نتیجه رسیدم که آ 1200 میتونه بهترین انتخاب باشه حتی ترجیح دادمش به N70 و W810 قید L7 رو هم که زدم! از دوستان یه خواهشی داشتم ... نزدیکای خریدنشم! توی این لحظه ها باز هم میخوام که کمکم کنین و بگین که انتخابم درست بوده یا نه اگه نه چه گوشی ای رو به همین زیبایی به اون ترجیح میدین ؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
من فکر نکنم قبل از اینکه خودم یکم با A1200 کار کنم بتونم تصمیم بگیرم! چون از هر سمتی صدایی میاد! بالاخره صدای اسپیکرش با تعویض فریمور خوب میشه یه نه؟! واسه ضربه مشگلی ندارم! می دونم موتورولا جنسی بهتر از پلاستیکای آشغال سونی اریکسون استفاده می کنه! فارسی هم که لازم ندارم! هفته ای یه جوک می گرفتیم که می شه ازش گذشت! مشگل باتری و هنگ نکردن گوشیه!