سلام !!! چه نام کاربری جالبی داری!!!
[منظورت از 19/23 23/19 دیگه
ریاضی رو از اونور می خونن:41:
شما از هر ور دوست داشتی بخون
بازم میگم رو ریاضی وعربی خیلی کار کن!!!
منم بازم می گم چشم
چشمت سالم!!!
سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی
می شه این یه تیکه رو برام توضیح بدین؟؟؟یعنی چی ادبیتاتو 70 پیش خود خواند؟؟؟منظور 70٪هست؟؟؟
اره ;70 % است یعنی اگه همه ادبیات رو خوب بلد باشی ودستور ودرک مطلب متوسطی داشته باشی تا 70 درصد میتونی بزنی!!! ولی این 30% بقیه با توجه به سختی سوالات دستور وهمچنین دخالت دادن گزینه های خارج از کتاب در داخل گزینه ها در سال های اخیر ..خیلی به دست اوردنش سخته.. منطقی هم هست اگه مثل سال 83 این همه ادم ادبیات رو 100 بزنن که نمره تراز میریزه به هم!!! جمله اخر هم منظورم اینه که اگه خوب کتاب ادبیات سال 2و 3 رو خونده باشی میتونی راحت تر خودت رو به مرز 70 برسونی وبرای باقی اون هم باید با دستور و درک مطلب های سخت در بیوفتی ..البته این تاحدی نسبی است ولی متاسفانه روال ادبیات برای کنکور اصلا جالب نبوده!!! ( تا سال 83 که خوب بوده!!)
جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش
ادبیات ها هم مثل زبانه فارسی 3 که گفتی سبزن؟؟؟(اگه نه بگو چه رنگیین؟؟؟)
اره اونا هم سبزن بد نیست بخونی ولی زبان فارسی اون خیلی خوبه اونهایی رو که گفتم حتما خوبه کسی بگیره ضرر نمیکنه!!! مطمئن باشید دوست داشتی اون ها رو بگیر بخون کمکت میکنه
راستی این تفاوت رنگا واسه چیه؟؟؟(مسخرم نکنینا،آخه گاج نگرفتم،واسه همین نمی دونم!!!)
سفید ها فقط تستن...ولی سبز ها دراصل اموزش است که تست هم داره... البته در سفید ها درسنامه جامع برخی دارن مثل دینوزندگی که البته پاسخ کتابای سفید اون هم خودش 100تا اموزش میباشد!!!
نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم)
توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره
هم کوچیکن هم آبی؟؟؟(یا اینکه یا آبی یا کوچیک؟؟؟)
یه سواله دیگه:اینایی که گفتی(کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی و تاریخ ادبیات ودرامد ها)اینام آبی و کوچیک(یا آبی یا کوچیک؟؟؟)هستن؟؟؟
اره این ها3تا هستند در قطع جیبی که ابی سرمهای در اصل هستند که میتونی در دستت بگیری وهی تکرار کنی واثرش رو هم میبینی لااقل تستهایی روکه اکثر بچه ها میزنن تو هم میزنی!!! معروفن از یه کتاب فروشی گاج تو شهرتون بازدید کنی تابلو هستند!!! این صاحب تاپیک اقای سهیل خان علاقه خاصی به اپلود کردن عکس کتاب های مختلف اموزشی داره !!! امید وارم عکس اون هارو اینجا بذاره!!!
-3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
اینم برام معنی کن چون نفهمیدم!!!10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه،یعنی چی؟؟؟
اره دیگه عزیز مارو گرفتی هزار تومان است دیگه یعنی خود کتاب عربی گاج البته سفید اون که تست است رو میگم این قدر بزرگه که پاسخش رو تو یه کتاب دیگه چاپ کردن درکل برای عربی 3 گزینه مناسبه1- معلم عالی وتست های وی2- کتاب اقای ایاد فیلی 3- کتاب عربی گـــــــــاج که البته سبزش ماله اموزشه و اون خفنه همون سفیدش هست که با پاسخش تو یه جلد دیگس
راستی zokoo جان،از اینکه کد رو برام گذاشتی ممنونم.
خواهش میکنم راستی یه نفر رو پیدا کردی بالا خره!!! اواتارش که میگه خوب کسیه!!!:27:
به هر حال میدونم کار سختیه برای کنکور خوندن اما شما که هنر بودی ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن یا ترتیب جواب دادن به اختصاصی ها رو تنظیم کن. من شنیدم برای هنر در اختصاصی بسته به رشته انتخابی ترتیبه جواب دادن فدق میکنه یا یهدرسو مثلا نمیزنن که در این مورد باید با مشاور مدرسه خود مشورت کنید ضمنا میدونید که بسته به رشته مورد نظر ضریب درس ها به طور عجیبی تغییر میکنه!!! مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟ باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!!
ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!!
اگه به سوالامم جواب بدی که دیگه عالی می شه:11:
عالی تلاش شماست!!!:10: