:18:ببخشید جو گرفتم سه بار سند کردم :2:
هول ورم داشته بود
لامسب این دایلآپ هم که کند
خلاصه کفرمو د آورد:18::31:
Printable View
:18:ببخشید جو گرفتم سه بار سند کردم :2:
هول ورم داشته بود
لامسب این دایلآپ هم که کند
خلاصه کفرمو د آورد:18::31:
عاليه انشاءالله كه كيفيتش هم خوب باشه فقط يك چيزي ايران تخيلي نكني مثلا از آمريكا هم قوي تر باشه و... عادلانه عمل كن
سلا منقل قول:
از محبتت بسیار سپاس گذار م به زو دی طر یقه تهیه شو بهتو ن می گم صبر کنید بخد ا تما م سعی ام اینه که زو د تمام بشه و لی مسا ئلی پیش او مده که حسابشو نکرده بو دم و این مسا ئل کو چیک و پیش پا افتا ده همیشه هم وقت بر ند و هم یک مقدار سخت که به زو دی این مسا ئل رو هم حل می کنم فقط امید وارم بعد از در یا فت این پچ همتو ن راضی باشید و از نظر ات و پیشنها دا تتو ن در کا مل تر کردن این پک استفا ده کنم .....
قصد دارم تا جایی که امکان داره نقص هاشو رفع کنم و یک پک کا مل بد م خد متتو ن
به زو دی یعنی هر هفته یکبار عکسها یو خبر های جدیدی از این بازی بر اتو ن می زار م
د وستدار همه شما منصوری:11::15:
تشکرنقل قول:
نه مطمئن باشید کیفیت بازی یک سر و گر دن از اصل بازی بالا تره ....!!! خو دتو ن می فهمید ...
و صدر صد تو انا ئی های ار تشها به نسبت قدر تشو نه و تا حد امکان از تجهیز اتی استفا ده و طر احی کر دم که در هر ار تشی و جو د داره و من خو دم از تخیلی شدن بازی متنفر م تیم ایر ان او ن چیز های که در ار تش مو ن هست رو حتی کمتر داره
مثلا هو اپیما فقط یک دو نه گذ اشتم و لی قویه هم شکاریه و هم بمب افکن ولی یک فر قی با فر و د گا های دیگه داره و او نم اینکه بر ای خر ید هو اپیما شما هیچ پو لی نمی دید بلکه هو اپیما بعد از انجام بمب بار انهای کمکی اگه فر و د گاه داشته باشید خو دش فر و د می اد و یکبار مصر ف نیستند و بار ها می تو نید بعد از آپگر ید او لیه از ش استفا ده کنید و چندین خلا قیت دیگه هم داریم که در عکسها تعدادی شو دیدید .....
مو فق باشید از تمجید ها تو ن هم بسیار سپاس گذار م
نظر خو اهی نظر خو اهی
یک نظر خو اهی داشتم از همتو ن با گز ینه حذف تر و ریست و مو اد شمیا یی و جنرال های بمب گذار و شمیا یی مو افقید یا نه فقط دلا یلتو ن رو با ذکر دلیل منطقی بگید .متشکرم
بهتر حالا که تیم ایران قوی شده برای سربازان چینی شیمیایی قرار بدی ولی اگه ستاره های شیمیایی رو تاحدودی حذف کنی خوب میشه
راستی یه سول داشتم :من می خواستم فایل های w3d رو تغییر بدم به نظرت از چی برنامه ای استفاده کنم با 3dmax 2009 امتحان کردم نشد شاید باید قبل از اون کاری انجام بدم چکار کنم؟
در ضمن متشکر تلاشهای روزانتون!
اوايل تاپيك را بخون آقا محسن توضيح دادهنقل قول:
متوجه منظورتون نشدم ميشه بيشتر توضيح بديدنقل قول:
در کل می خوام بدونم چطوری با 3DMAX تانک ها و ساختمونا رو تغییر بدم اصلا با این برنامه میشه ؟
ممنون از راهنماییتون اره محسن گفته بود ببخشید.
چو ن زنر ال های مثل : GLA demolition - - Toxinنقل قول:
چ و ن این ژنر ال ها مسلما نان را تر و ریست و مجهز به سلا ح های شیمیا یی نما یش می دهند قصد دارم تا به طور کل از بازی حذف کنم و تما م مسا ئل تر و ریستی مثل سر باز های انتحاری یا ما شین های انتحاری و مسا ئل دیگر ....
حالا نظر شما چیه ؟
د و ستان با اضا فه کر دن چند مر حله و ما موریت داستان وار جا نبی به بازی مو افقید ؟؟نظر تو ن رو بگید تا رو ش کار کنم ..............