سوال منم صفحه ـی قبل جواب بدید دیگه
Printable View
سوال منم صفحه ـی قبل جواب بدید دیگه
مشهد رو من خبر ندارم ولی 128 شاتل تو تهران روی 2مگ بسته میشه برای استفاده از ساعات شبانه هم باید 3500تومن ماهیانه+ حق اشتراک سرویس پرداخت کنید. بعد از حدود 5تا 10گیگ محدود میهش البته مراکز مخابراتی خیلی با هم فرق داره.نقل قول:
سرویسای ART و ART Light نامحدود چه فرقی با هم دارن؟
تو دانلود های شبانه بعد از چه مقدار مصرف، سرعت کم میشه؟
سرویسای آرت معمولی ضریب اشتراکشون یک به یکه ولی واسه سرویسای آرت لایت اینطور نیست
نقل قول:
سرویسهای آرت بطور کلی نامحدود هست و دیگه براش شب و روز فرقی نداره چون سرویس نامحدو هست
اما تفاوت آرت و آرت لایت اینه که برای مثال شما در آرت1 می تونی تا 20گیگ با سرعت حدداکثری سرویست دانلود کنی و بعد از یه حجم خاضی دچار افت سرعت شدید می شید ولی در آرت لایت این مقدار بسیار بسیار کمتر از سرویسهای آرته مثلا در آرت لایت 1 شما می تونی تا 9گیگ دانلود کنی و سرعتها هم دیگه کف و سقف نداره مانند آرت.
عزیز من شما اطلاعات ندارید چرا اطلاعات غلط به ملت می دی؟!نقل قول:
اشتراک یکبهیک فقط مخصوص سرویسهای دِدیکِیت (dedicate) هست که هزینهی بالایی هم دارند.نقل قول:
این چه وضعشه 2 هفته مودمم ساعات شبانه کلا خاموشه و هیچی دانلود نکردم بازم سرعتم از 20 کیلوبایت بیشتر نمیره .
باید گل بگیرن درشا دزدای بی شرف فقط پول زور میگیرن اونوقت معلوم نیست رو چه حسابی رتبه ی اول گرفته !
میتونم شرط ببندم توی شهرک ما 10 نمیشن که از شاتل سرویس دارن اونها هم اصلا فکر نمیکنم شبانه دانلود کنن اونوقت روی چه حسابی محدود میکنن !
الان این سرعت طبیعیه؟ art3 همین امروز خریدم یعنی اومدم شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 2 صبح
بعد از ساعت 1 هر نیم ساعت نت و قطع میکردن هر دفعه هم که قطع میشد بعد وصل میشد 50 تا 50تا سرعت میومد پایین :n08:
متاسفانه امشب من تست زدم حدودای ساعت 5 آرت یک هم سرعت بالاتر از 30 نمیره.نقل قول:
نمیدونم من محدود شدم یا در کل امشب واسه هم ترکیده.