دوستان چطور میشه مکان انتن های bts رو پیدا کرد؟ مثلا تو ی منطقه جای انتن ها رو چطوری پیدا کنم و چطور بفهمم کدوم مال چه نسلیه؟ البته حدسی و تقریبی نه. کاملا gpsی بدونم کجا هستن. واسه تنطیم انتن گیرنده امواج لازم دارم. اپراتور جای دکل ها رو میده؟
Printable View
دوستان چطور میشه مکان انتن های bts رو پیدا کرد؟ مثلا تو ی منطقه جای انتن ها رو چطوری پیدا کنم و چطور بفهمم کدوم مال چه نسلیه؟ البته حدسی و تقریبی نه. کاملا gpsی بدونم کجا هستن. واسه تنطیم انتن گیرنده امواج لازم دارم. اپراتور جای دکل ها رو میده؟
برای بنده هم همین اتفاق افتادهنقل قول:
نقل قول:مطمنا درست تست نکردید شما .نقل قول:
و گرنه من با H+ معمولا بالای 500kb/s و با LTE یا همون 4G ... بالای یک مگ بر ثانیه
اینم دو تا تست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم تِـسـت خواستید ... بگید تا بگیرم بدم .
بعد اینکه اکثر نقاط مشهد تقریبا پوشش LTE داره بعلاوه سرعت خیلی خوب
دوستان یک سوال فنی :
طرح دیتایی هست که بالای سه ماه باشه بهمراه تقریبا 1 گیگ ؟
برنامه open signal روی گوشی نصب کنیدنقل قول:
محل تقریبی آنتن ها رو مشخص میکنه
دوستان طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟
یه چیز دیگه، امروز رفتم سیمکارت عادیم رو با 4G عوض کردم 10 تومن گرفت، آیا طبیعیه این قیمت؟
12 تومنه نه 10 ده تومننقل قول:
طبق اعلام سایت ایرانسل 7000 تومن هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای استفاده از خدمات 4G، ضروریست از سیمکارتهای دارای قابلیت نسل ۴ (USIM) استفاده کنید. بدین منظور میتوانید با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیمکارت فعلی خود را با پرداخت تنها ۷.۰۰۰ تومان (هزینه سیمکارت و خدمات) تعویض کرده و یا نسبت به خرید سیمکارت نسل ۴ اقدام نمایید. خرید سیمکارت نسل جدید که دارای ۲.۰۰۰ تومان اعتبار اولیه است، ١۰.۰۰۰ تومان هزینه خواهد داشت و از طریق سیستم یکپارچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل نیز امکان پذیر است.
+
تست همین الان
نسل 3 ایرانسل
انتظار داشتم این موقع صبح پهنای باند 3G بیشتر از این حرفا باشه یا شاید من انتظارم بالاست
دوستان عزیز سلام بعد ماه ها اومدیم یه تست بزاریم دوستان ببینند.گرچه سرعت بالا نیست ولی میزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نسل 4 سرور خارج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل 4 ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من جدیدا یه طرح یک ماهه 3 گیگ 13 تومنی فعال کردم و راضی کننده هست برام .
حالا میخوام چند روز یه بار یه طرح 5 گیگ 1 روزه ساعت 6 تا 12 صبح فعال کنم برای دانلود هام
حالا اگر این طرح 5 گیگی رو فعال کنم تو اون ساعت دانلود هام با این طرح جدید انجام میشه و طرح 3 گیگ یک ماهم دست نخورده باقی میمونه ؟
نکنه این طرح رو فعال کنم و این 3 گیگ طرح اصلیم هم به فنا بره ؟
هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
ظاهرن اولویت با طرحهایی که زمان و دورهشون کوتاهتره و زودتر منقضی میشن.نقل قول:
این رو خودم تست کردم:
من با طرح 1 ساله، طرح 5 گیگ روزانه رو فعال کردم. اول از اون روزانه استفاده میکنه تا وقتی که حجم اون طرح تموم بشه (البته یه چند مگ آخرش رو همیشه نگه میداره که نمیدونم واسه چیه). بعد میره سراغ طرح 1 ساله. یا وقتی که طرح 30 دقیقهای نامحدود رو فعال کردم، اول از اون استفاده کرد تا زمانش تموم بشه. بعد دوباره رفت سراغ طرح سالیانه.
تست نکردم، اما فکر میکنم اگه همزمان یه طرح بلندمدت ماهیانه یا سالیانه، یه طرح روزانه 5 گیگ و یه طرح 30 دقیقه نامحدود داشته باشی، اول اون 30 دقیقهای رو مصرف میکنه، بعد میره سراغ اون 5 گیگ روزانه و بعدش میره روی طرح ماهیانه یا سالیانه.
سلام. می تونید هر زمان که می خواهید از این بسته ها استفاده کنید. اول از همه پیشنهاد می کنم برنامه " ایرانسل من" رو نصب کنید. با این برنامه میتونید حجم و زمان باقی مانده بسته هاتون رو کنترل کنید. دوم اینکه اولویت مصرف با بسته های کوتاه مدته. مثلا شما در بازه 6 تا 12 یک بسته فعال کنید ، تا ساعت 11:30 ( از 11:30 به بعد بسته 6 تا 12 قطع و وصل میشه و غیر قابل استفاده است و ممکنه ترافیک اصلیتون مصرف شه ) و تا زمانی که 5 گیگ تموم نشده ( حدود 64 مگابایتش مصرف نمیشه) اون بسته فعاله. اگه تموم شد میتونید دوباره فعال کنید و 5 گیگ دیگه استفاده کنید. حتی میتونید 2 تا بسته 5 گیگ پشت سر هم بخرید ، بسته دوم میره تو صف وقتی اولی تموم شد دومی مصرف میشه. هنگامی که بسته فعال میشه اسمس میاد و همچنین توی برنامه ایرانسل من قابل مشاهده است . بهتره وقتی بسته فعال میشه اگه دیتا روشن هست ، یه بار قطع و وصل کنید. برای اطمینان هم زمانی که از 5 گیگی استفاده می کنید ، بعد از مثلا 5 دقیقه ایرانسل من رو باز کنید و چک کنید که از ترافیک اصلی مصرف نشده باشه. با هر بار باز و بسته کردن برنامه ، اطلاعات رفرش میشن. خلاصه که خودم و خیلی از دوستان اینجا تست کردن این روش رو مشکلی نداره.نقل قول:
سرعت نسل 3 همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم e3372
دوستان ساعت اوج مصرف كي ميشه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟
همون طور که دوستان گفتند مشکلی نیست از بابت فعال کردن طرحهای کوتاه مدت روزانه یا ساعتی اما این خطر وجود داره که مثلا در حال دانلود هستید و زمان یا حجم بسته کوتاه مدت تموم میشه و شما حواستون نیست، اون وقت در چشم بر هم زدنی اون بسته ماهانه یا بلند مدت تون هم به فنا میره. برای اینکه خیال تون راحت باشه همیشه دست کم از دو سیم کارت استفاده کنید. یکی برای طرح بلند مدت و اون یکی برای طرح های کوتاه مدت و ساعتی. من خودم از این روش استفاده می کنم تا بعد به خودم یا ایرانسل ید و بیراه نگم. الان که هر کسی رو می بینی چند تا سیم کارت ایرانسل تو جیبش هست بنابراین از این نظر هم مشکلی نیست.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ساعت اوج مصرف که نداره به اون شکلی که مثلن ساعت اوج مصرف برق داریم.:n02:
بستگی به منطقه و دکلی داره که شما بهش وصلی. اما علیالقاعده، از ساعت حدود 10 صبح تا نیمه شب خیلی جاها اوج مصرف به حساب میآد. معمولن از ساعت 12:00-12:30 نیمه شب تا حدود 9:00-10:00 صبح اکثر دکلها و مناطق خلوتن. اما بازم بستگی به دکل و منطقه داره.
زیر زیر دکل؟نقل قول:
یعنی 100 متر هم باهاش فاصله نداری؟
اگر هرکاری می کنی باز هم سیگنال نداری پس میشه حدس زد که دکل نسل 3 و 4 نداره و هنوز روشن نشده
دوستان
ایرانسل اون بسته های شبانه 20 گیگ 2 تومنی رو حذف کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!
بله حذف شده.نقل قول:
5گیگ 6 تا 12 ظهر و 20گیگ 2 تا 6 صبح یک روزه حذف شدن.
خوب پس سیم ایرانسل رو بندازیم بیرون از گوشی :n31::n31:نقل قول:
دیگه مفتش گرونه
چرا حذف شده؟؟؟؟
خیلی عجیبه
+
احتمال داره بسته های دیگه ای در نظر داشته باشن
اینو میدونم حتی بهترشم هست. ولی تقریبی منمیخام. میخام دقیقا بدونم چطور میشه محل دکل های ی منطقه رو دقیق پیدا کردنقل قول:
تو نرمافزار مایایرانسل که هنوز هست. هم 5 گیگ و هم 20 گیگ. جالبه اون بسته 20 گیگ رو هم دو بار زده. فرقی هم با هم ندارن.نقل قول:
اره برنامه ایرانسل من هنوز هست همین الان من یکی برای شب خریدم :n33:نقل قول:
سرعت الان 1 تا 1.5 مگ هست فک کنم اون موقع شب به 2 مگ برسه پس تموم 20 گیگ رو میشه دانلود کرد :n02:نقل قول:
خوبه خیلی خیلی خوبه :n11:
در سایت حذف شده. احتمال زیاد بزودی در برنامه My irancell هم حذف میشه.نقل قول:
آره پیمانکارا گفتن وصل شده میتونی استفاده کنی ولی تست کردم زیر دکل نسل 3 3 خط آنتن دارم نسل 4 1 خط دارم.نمیدونم مشکل از کجاست تجهیزاتش هم نصب شدهنقل قول:
بله دقیقا چند ماه پیش هم ایرانسل این کارو کرد بسته های 9 صبح تا 9 شب و 12 ظهر تا 12 شب رو حذف کرد بجاش چند تا جدید گذاشت اینکارو میخواد کنه 100%نقل قول:
ای بابا بسترو از ایرانسل من هم حذف کردن :|
دوستان من الان سرعتم حدود 2.5 3 مگ هست شب 2 به بعد امید هست بیشتر شه؟
کسی مشکل نوسان سرعت با مودم نداره؟
از دوستان، کیا پوشش تریجی داخلی دارن و کیا ندارن؟ممکنه اعلام کنید؟
دوستان مودم 4g چی پیشنهاد میکنید؟قیمت مناسبم باشه.
مدل lh 92 مال خود ایرانسل چطوره؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
یه بسته هست به جاش میشه استفاده کرد
بسته نامحدود 3 ساعته از 2 صبح تا 8 صبح 2 هزار تومان
2 تا بسته با هم خریداری میکنیم میشه 4 تومان میشه 6 ساعت دانلود کرد
از شبی هزار تومان شروع کرد حالا شده 4 تومان !!!!
تا جایی که می دونم دکلی که وصل شده نباید آنتنش اینقدر ضعیف باشهنقل قول:
شاید منظورشون چیز دیگه ای بوده
- - - Updated - - -
تا جایی که می دونم دکلی که وصل شده نباید آنتنش اینقدر ضعیف باشهنقل قول:
شاید منظورشون چیز دیگه ای بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونید من از چی بیشتر تعجب می کنم: چه جوری این تستو تا آخرش با این سرعت رفت. خیلی عجیبه این کیفیت:n13::n04:
این بیشتر اینترانت هست تا اینترنتنقل قول:
بله. از برنامه مایایرانسل هم حذف شد. به جاش این بستهها رو گذاشته:نقل قول:
بسته اینترنت 1گیگابایتی یک ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 2000 تومان
بسته اینترنت 2گیگابایتی دو ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 3000 تومان
بسته اینترنت 3گیگابایتی سه ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 4000 تومان
دوستان ببخشید اگر مثلا یک بسته یکساله ۱۰۰ گیگی فعال کنیم.بعدش میشود یک بسته مثلا شبانه هم فعال کنیم.یعنی دو بسته همزمان؟اگر جواب مثبت است به چه صورت محاسبه می شود؟تشکر دوستان
این بسته ها که از قبل هم بود، جدید نیستنقل قول:
بله میشهنقل قول:
اولویت با بسته شبانه هست
اگر بسته ساعتی هم فعال کنید اولویت با بسته ساعتی خواهد بود
پیشنهاد میکنم برنامه ایرانسل من را از سایت ایرانسل دانلود کرده و استفاده کنید. دقیقا اطلاعات بسته ها با هم نمایش میدهد