کسی تا حالا آیپی 2.185.11 گرفته؟
الان برای اولین بار واسه من اومد. خیلی خوبه.. پینگش با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 حدوداً 170 هستش
تک کانکشنشم عالیه
Printable View
کسی تا حالا آیپی 2.185.11 گرفته؟
الان برای اولین بار واسه من اومد. خیلی خوبه.. پینگش با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 حدوداً 170 هستش
تک کانکشنشم عالیه
اتفاقا دوستم میگه که صفحه بهتر از پارس انلاین باز میکنه :n19:نقل قول:
اي بابا شما هنوز درگير نت مخابراتيد؟!:n08:
فرشاد جان رفتی از مخابرات؟نقل قول:
فرشاد رفتی فن آوا ؟؟ :n09:نقل قول:
خبرشو بگو من هم وقتی این 6 ماه پارس آنلاینم تموم شد اگه بعدش شبانه نداشت بیام :n19:
نه بابا من ديگه قيدشو زدم خبري كه رسيده بهم واقعا جديه فعلا آزمايشيه دعا كنيد از تصميمشون منصرف بشن:n09:
چی هست؟ بگو ما هم بدونیم که اگه واقعا قراره اوضاع خیط بشه از الان به فکر یه سرویس دهنده ی دیگه باشیمنقل قول:
فرشاد چه خبره مگه؟نقل قول:
اگر باز میخوان فیلم بیان بگو من دیگه تمدید نکنم
همون كه گفتم كاربرا رو گروه گروه ميكنن و برا هر گروه يه رنج ipميزارننقل قول:
اینجور که مشخصه فعلا مخارات با بعضی از سایتا مشکل داره و باز نمیشن
باید با قند شکن باز کنید
مثلا گوگل ترنسلیت هم باز نمیشه
خوب مگه همین الانم همین کارو نکردن؟نقل قول:
فقط مونده به هر چند نفر یه ایپی اختصاص بدن دیگه , مثلا من و تو یه ایپی بهمون میدن نصف روز من استفاده میکنم نصفش تو :n10:
فرشاد از کجا میدونی شبانه 10 مگ بر میگرده؟
به نظر من که اینم فیلم جدید مخابراته و هیچوقت قرار نیست برگرده
اگرم بخوان برگردونن موقع جشنوارس که میشه اواخر دی ماه که اونم احتمالش 20 درصده به نظر من
الان به شدت دودلم برم لقمان یا نه
آره اگر بخواد برگرده برا جشنواره برميگرده ولي هيچ كاري از مخابرات بعيد نيست يهو ميبيني بدون اينكه به نمايندگي ها بگن شبانشونو اضافه ميكنننقل قول:
امروز زنگ زدم لقمان گفتم پول بیشتر بهتون میدم واسم 10 مگ ببندیدنقل قول:
گفت که پروفایل تعریف شده نداریم واسه این کار شاید بعدا اضافه کردیم
شماره ای آدرسی از لقمان نمیدی ؟ :n30:نقل قول:
ادرسش که طالقانی ساختمان بهبوریهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دان استريمتو ميتونن رو 10مگ ببندن ولي وقتي تو ibs بيشتر از 2مگ تعريف نشده چه فايده؟نقل قول:
البته خيلي راحته واسشون چون ibsدست خودشونه ولي فكر كنم بايد اول مجوز بگيرن از تنظيم مقررات اگر لقمان 10مگ با شبانه آورد كه من اصلا معطل نميكنم البته همين الان هم سرعت 1مگابايت داره ولي شبانه رايگان نداره
چند روزه سایت های بزرگی که روی سرور های هاست دی ال یا همون دیتاسنتر آسیا تک هست اصلا باز نمیشن
یه چیز دیگه هم که برای من هست وقتی دیسکانکت میکنم دیگه وصل نمیشه! مگه بعد نیم ساعت با کلی بدبختی و هزار بار کانکت زدن. دیگه حتی نمیشه برای ای پی عوض کردن دیسکانکت کرد آی پی هم که همش 2.189 ...
فرشاد مگه اشکالش چیه برای هر گروه یه رنج ای پی بزارن ؟ همین الانم هی ای پی ها قفل میشه .حالا چه فرقی میکنه ؟
لطفا دوستان ... :n28::n16:نقل قول:
تماس بگیر 2020نقل قول:
وقتی نمایندگی ها رو میخونه 1 رو بزن(ضحی کیش) بعد وقتی جواب داد بپرس من کاربر شمام یا نه؟
اگه گفت نه دوباره زنگ بزن با 2 تست کن
نشد برو بعدی ها
به جز این روش ! این رو بلدم :n02: 2020 قطع شده ؟نقل قول:
از دفتر فروشی که ثبت نام کردی بپرسی بهت نمیگن؟نقل قول:
میتونی هم از نمایندگی سامسونگ سوال کنی:n02:
اون که میگه ضحی ولی خودم شک دارم :n01:نقل قول:
نمایندگی سامسونگ رو خوب اومدی :n02:
دوستان شما هم اینترنتتون قطه یعنی ای پی که میگیرید قطه یا فقط من این مشکل دارم ؟ این که نشد ! در طول روز شب شاید 4 ساعت وصل باشه سرعت دانلودم باید 1مگ باشه ولی 60kb !
خب شاید واقعاً ضحی هستینقل قول:
دیگه تنها راهش فکر کنم ارتباط با اپراطور ضحی هستش
نمیدونم شماره مستقیم دارن یا نه.
امروز غروب منم اینطوری شده بودمنقل قول:
تنها راهش ریست پیاپی مودمه. تا وقتی که یه آیپی خوب و سرعت بالا گیرت بیاد
اصلا نا امید نشو.. اگه لازم بود 50 بارم ریست کن. بالاخره آیپی سرعت بالا رو بهت میده
خوب اگه میتونی برو پیش دوستت یه تست بگیر شاید جدیدا خوب شده باشه.یه تست هم بزارنقل قول:
والا من دوماه پیش داشتم فقط دانلودش خوب بود
من ديشب راس ساعت 2شب تا ساعت4مدام ipعوض ميكردم ولي اصلا فايده اي نداشت بيش از 250بار ipعوض كردم همش2.189ميومد آخرش هم نتونستم قسمت جديد سريالو دانلود كنمنقل قول:
خیلی بده میدونمنقل قول:
ولی واسه من اینا میومد :
2.189 بدون نت
2.185.35 بدون نت
2.185.36 بدون نت
2.185.37 بدون نت
5.233 با نت ولی سرعت کم
و بالاخره 2.185.11 با پینگ و سرعت دانلود و تک کانکشن عالی
سوزش از اینه همسایه و دو تا از اشناها که مخابرات دارن اصلا مشکل ندارن!
وضعیت جوری شده که اگه یه ای پی خوب گیرم بیاد تا یه هفته مودمو خاموش نمیکنم
من یه ای پی خوبی گیرم بیاد مودمو تا 1 سال هم خاموش نمیکنم البته اگه برق نره:n02:نقل قول:
دقيقا فقط برا ما اينجور شده آشناهامون هم كه از مخابرات نت دارن برا هيچكدومشون اينجور نشده هنوز وقتي ipهاشونو ميبينم اعصابم داغون ميشه چون گيت وي 9و89براشون خيلي مياد كلا ipهاشون خيلي متنوعننقل قول:
من یه ای پی خوبی گیرم بیاد مودمو تا 1 سال هم خاموش نمیکنم البته اگه برق نره:n02:نقل قول:
برای همه اینجوریاشده خیلی از ایپی ها قطعن بیشتر از 1 هفته هستش هی روشن خاموش تا ایپی خوب بگیری بعد که میای به مودم نگاه میندازی میبینی بازم ریست کردن و بازم همون ایپی قطع
و این وضعیت را قطعی حساب میکنند در قرار داد نوشته شده 99 درصد اپ الان چند درصد اپه نت
من بیست روزه بی اینترنتم! تمدید کنم یا نه به نظرتون؟
قبلا 10 مگ داشتم ولی الان تو پرتاک بیشتر از 2 مگ نداره :n13:
امشب قرار بود بیاد تیم بده اما مشکل واسش پیش اومدنقل قول:
اشاالله فردا چندتا تست میگیرم
من الان پینگم بد ننست اما تایم اوت داره و اینکه سرعت دانلود خیلی کم مودم هم ریست کنم ممکنه 12 ساعت وصل نشه واسه شما اینجوره ؟:n21: