اینم عکس از قسمت مربود به نویز گذاشتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم عکس از قسمت مربود به نویز گذاشتمنقل قول:
دیشب 1 فایل گذاشتم بگیرم تنظیم کردم برای 2:15 صبح بلند شدم دیدم نگرفته ممکنه کامپیوتر به حالت sleep میره این اتفاق افتاده باشه
براي نرفت تو حالت اسليپ بايد بري كنترل پنل بعد دقيق يادم نيست پاور داره بعد زمان رو never ميزارينقل قول:
سرعت دانلودت چنده با idm?
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره میدونم چجوری حالت اسلیپ مود رو حذف کنم فقط میخواستم بدونم دلیلش اونه که اینم امشب معلوم میشه تست میکنمنقل قول:
سرعتم هم 1.65مگابایت هستش حدودا
شمل اگه سرویست up to 16 هست باید سرعتت رو ۱۸ ببندن که سرعت دانلود ۲ مگ میشه. چرا واست رو ۱۶ بستن؟؟ خطط که خیلی خوبه وکشش داره.نقل قول:
نمیدونم والا همینم خوبه فعلا اونقدری دانلود ندارم که بخواد مهم باشه2 مگ با 1.6 مگ انشالله که شبانش رو خراب نکنن در آینده ما راضی هستیمنقل قول:
خوب خیلی راحت میتونی زنگ بزنی ۲۰۲۰ واست درستش کنن. رو ۱۸ بزارن سرعت تک کانکشنت هم بهتر میشه. اونا باید واست ۱۸ ببندن. باز خود دانی.نقل قول:
زنگ بزنم احتمالا میگن سرعتتون اپ تو 16 هستش ما هم 16 بستیم و از این حرفا اونوقت چی دارم بگم حق با اوناست دیگهنقل قول:
حالا ببینم چی میشه شایدم زنگ زدم تیریست در تاریکی
الان اینجا برای همه دوستان رو 18 بستن؟
زنگ بزنید بگین 18ببندن.برا بنده هم 18300کیلوبیت هست.نقل قول:
زنگ زدم گفت نمیشه سرویستون آپ تو 16 هستش ما هم 16 بستیم گفتم چنتا دوستان براشون رو 18 بستن گفت نه امکان نداره و اشتباه میکنن از این حرفا منم گفتم خداحافظ
سلام دوستان، من سرویس up to 8 جشنواره الکامپ رو گرفتم، مشکل من اینه که موقع دانلود، تو 3 ثانیه اول ، سرعتم یک مگا بایت بر ثانیه هست ولی بعدش خیلی سریع سرعت دانلود به 230 کیلو بایت بر ثانیه میرسه و ثابت میمونه، روز و شبم نداره، همیشه همینطوره، با 2020 تماس گرفتم میگه خط شما هیچ مشکلی نداره، ولی جواب قانع کننده ای نمیدن و میگن طبق قرارداد داریم پهنای باند بهتون میدیم.میحواستم بپرسم که از دوستان کسی این مشکلو نداره؟ و دوستانی که الکامپ گرفتن سرعت دانلودشون چقدره؟ ممنونم.
سلام
من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما به تنظیمات مودمتان بروید و از بخش ADSL یا DSL عکس کامل بگیرید تا بهتان بگم خطتان کش دارد یا خیر
دوستان نرمافزاری هستش که بشه سرعت وای فای رو محدود کرد به صورت کلی میخوام نه مثلا برای یه یوزر خاص
متاسفانه تو تنظیمات مودمم این گزینه نیستش تو مودم های جدید تر مثل اینکه میشه اینکارو کرد
رفقا اینترنت نامحدود به صورت کلی از مخابرات دیگه حذف شد؟
اگه نشد با چه سرعت و قیمتی ارایه میشه؟
ممنون از شما، ظاهرا خط مشکلی ندارد. طبق تستی که قبلا انجام داده بودم تا 18 مگابیت کشش دانلود دارد.نقل قول:
ضمنا من چون تازه عضو انجمن شده ام ، امکان آپلود عکس ندارم. ولی snr دانلود من در ریت 9207 کیلو بیت 15.6 هست و line attenuation هم حدود 26 هست، یعنی حط در وضعیت خوبی قرار داره. من فکر میکنم خود مخابرات این محدودیت رو بوجود آورده است.
پس با اين حساب زنگ بزنيد به ٢٠٢٠ و مشكلات را بگيد بهشوننقل قول:
برا منم همينطور بود كه درست شد
بله کاملا حذف شده . به جاش سرویس های غیرحجمی آوردن . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
کلا برای پشتیبانی انقدر باید زنگ بزنین تا یکی که اطلاعات داره کارتونو راه بندازه.نقل قول:
نقل قول:
دوستان نظری ندارن؟؟ این سرویس بدجوری من رو قلقلک میده
اگه مخابرات نامحدود داری که اصلا پیشنهاد نمیکنم که این کارو کنینقل قول:
اگر حجمی داری میشه گفت هم ارزش داره هم نداره چون این خودش 500 گیگ تو 500 روز میشه روز 1 گیگ که مطمئنا در اینده نیاز به حجم پیدا میکنی
حالا خودت حساب کن ببین با توجه به این که باید حجم هم خریداری کنی در اینده (چون من میزان مصرف شمارو نمیدونم)میرزه یا نه
البته بگم شم میتونی اینو بگیری بعد 500 گیگ که تموم شد سرویس جمع اوری کنی دوباره بیای رو مخابرات
از این نظر که خیلی خیلی خوبه
البته نظر بنده است
و یک سوال از اساتید این فروش ویژه بعدی مخابرات کی هست؟؟؟
من از این جشنواره الکامپ جا موندم
الانم شدید دنبال یه جام که دانلود شبانه داشته باشه که تو تهران دیگه کمتر جایی ارائه میده سرویس رایگان دانلود شبانه
الان فهمیدمیبرنوریه خطم فیبر نوریه. بدبخت که شدم هیچی. مخابرات شبانه هاش سرت چطوره کم نمی کنه؟
سلام
من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟???????????????
پنل مخابرات کلاً تعطیله دوست عزیز. هیچی نشون نمیده. حتی خودشون هم نمیتونن ببینن.نقل قول:
سلامنقل قول:
من پیش پرداخت گرفتم تو پنلم نشون میده گزارش مصرف رو با 1 روز تاخیر مقدار حجم باقی مانده رو تو قسمت جزئیات نشون میده
سلام پیش پرداخت یعنی اعتباری هستید ؟ اول پول میدید و بعد از اینکه حجمتون تمام شد نت قطع میشه تا دوباره پول بدید درسته ؟بعد از سایت مخابرات شارجش میکنید ؟ یا هی باید برید مرکز ؟نقل قول:
اگه اینطوره من هزینه رو قبض تلفن میاد اینجوری هم که ادم نمی فهمه چقدر مصرف کرده یهو میبینی 100 تومان میره تو پاچه ادم !!
اره فقط همون دفعه اول رفتم که نامحدودم رو به این طرح الکامپ تغییر دادم به صورت پیش پرداخت که اونجا چیزی ازم نگرفت اومدم خونه از تو همون سایت پرداخت کردم و حجم 60 گیگ رو برام فعال کرد الان بسته هم بخوام بخرم از طریق همون سایت انجام میدم دیگه نیازی به رفتن به مرکز نیستشنقل قول:
من اینجا نظرات دوستان رو خوندم که اکثرا گفته بودن تو حالت پس پرداخت امار درست حسابی نمیده برای همین پیش پرداخت کردم
بله پيش پرداخت مي توني حجم باقيمانده را ببينيد جالبتر هم اين هست كه مخابرات يا همون افراد ٢٠٢٠ هم تو پيش پرداخت حجم باقي مانده شما رو نمي تونند ببينندنقل قول:
يك بلاي ٣ گيكي سرم اومد كه ازم كم كردن بخاطر تجربه اي كه كردم و نتونستم ثابت كنم
نقل قول:ممنون از شمانقل قول:
الان من 2 مگ 25 گیگ گرفتم زده بود 40 تومان حالا بدون مالیات اینا
به نظر شما رفتم اعتباریش کنم چه سرویسی بگیرم بهتره؟؟؟؟ من معمولا سرعت 70-130بهم جوابگو هست منتهی مصرفم بالاست یعنی حجم زیاد مصرف میشه . بزارم سر ماه برم یا الان هم میتونم ؟
متشکر.
تو پس پرداخت اینجوری شد یا نه؟ تجربت رو بگو ما هم تکرار نکنیمنقل قول:
والا اگر دانلود دارید این حجم رو بهتره صبر کنید ازا ین کمپین هاشون بزارن که شبانه رایگان میدن که راحت بزارید شبا دانلود کنین حجم روزانه الان برای من 5 گیگ تو ماه میوفتهنقل قول:
البته کل 60 گیگ دم دستمه ولی دانلودام رو شبا میزارم و تو روز فقط وب گردی هست که سعی میکنم بیشتر از 10 گیگ نشه ماهی
کمی صبر کنید احتمالا برای دهه فجر یه طرح خوبی بزارن من که منتظرم این بسته هاشون رو تخفیف بزارن دهه فجر یه بسته 100 گیگی بگیرم چه حالی میده یه هو 100 گیگو بزارن 50 تومان :n02:
دانلود شبانه زیاد برام مهم نیست ولی همین وب گردی و اینستاگرام و اینا روزی 1.5 گیگ مصرفمه یا دیگه حداقل ماهی 30 گیگ:n27:نقل قول:
سلام
خوب هستید
من چند سالی هست که سرویس نامحدود مخابرات دارم و مشکلی نداشتم ولی از دیروز حدود ساعت 5 بعدالظهر سیستم قطع شد یعنی چراغ دی اس ال مودم روشنه ولی چراغ اینترنت خاموشه
دوستان بنظرتون مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید .
توصیه میکنم به تنظیمات مودم دست نزنیدنقل قول:
برای من معمولا ماهی یکبار اینطوریه. بعضی وقت ها 2-3 ساعت و بعضی وقتها حدود نصف روز طول میکشه تا درست بشه
فقط مطمئن باشید مشکل از سمت شما نیست و کاری هم به غیر از صبر کردن نمیتونید انجام بدید
یک سوال
بنظرتون مخابرات می تونه یک طرفه اینترنت نامحدود رو قطع کنه ؟
خیر. با توجه به شکایتی که با اطلاع رسانی دوستان توی همین تاپیک، در CRA صورت گرفت امکانش رو ندارننقل قول:
وگرنه خرداد سال قبل قصدش رو داشتن.
در ضمن شما بررسی کنید که مخابرات منطقه شما در حال کابل برگردان نباشه.
و در نهایت با پیگیری از 2020 هم میتونید علت قطعی رو جویا بشید
دوستان سلام.
من مهر ماه اینترنت طرح تابستانه رو گرفتم و ۱۰۰ گیگ شارژ کردم الان با گذشت ماه شارژم تموم شد و میخوام مجددا حجم بخرم. اما توی گزینه های خرید میگه باید سرویس بخری! من سرویسم یک سالست و باید تا مهر آینده فقط بسته ی حجمی بخرم ولی نمی دونم چرا همچین گزینه ای برام تو سایت نمیاد و فقط میاد خرید سرویس یک ساله در سرعت های مختلف.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز تو آدرس زیر میری بعد شماره تلفن و شماره رمز عبور وارد می کنید و بعذ روی خرید ترافیک کلیک می کنی و شارژ می کنینقل قول:
کد:http://ecare.tct.ir/index.php
اینو میدونم اما وقتی میرم توی خرید شارژ به جای خرید حجم برای آپشن خرید سرویس رو میاره
Internet 2048Kb 3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) 24GB 12Month 820,000
در صورتی که من پول سرویس رو قبلا دادم و الان فقط میخوام شارژ مجدد انجام بدهم.
شما زنگ بزن پشتيباني ٢٠٢٠ تا برات درست كنندنقل قول:
نتيجه رو هم به ما اعلام كن تا ما هم مثل شما نگذاريم حجمون صفر بشه
من یه هفته اس نمیتونم برم تو پنل
کسی میدونه مشکل از چیه؟
این ارور رو میده