پزشکی که هر دکتری امضا می زنه و می رهنقل قول:
ولی واکسناسیون ، می رید مرکز بهداشتی منطقه
Printable View
پزشکی که هر دکتری امضا می زنه و می رهنقل قول:
ولی واکسناسیون ، می رید مرکز بهداشتی منطقه
میبد یزد آموزشیه! یه غیر آموزشی هم داره اون نمیدونم اسمش چیه ! ولی اگه یزدی باشی خود یزد نمیندازنت!نقل قول:
مگر با پارتی
تو شهر ما که باید حتما بره درمانگاه ناجانقل قول:
من با توجه به چیزهایی که شنیدم از خیر معافیت پزشکی گذشتم. میخواستم برای اختلالات ریتم ضربان قلب اقدام کنم که انگار کار حضرت فیله!
حالا میخوام برای 12 اقدام کنم (کارشناسی برق-مخابرات دارم). به نظرتون کی باید پست کنم؟ برم سپاه پذیرش بگیرم؟ چقدر احتمال داره تو شهر خودم (اصفهان) نیوفتم؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم. :n16:
سلام دوستان
یه سوال دارم، شکستگی مچ پا همراه با پارگی رباط معافیت داره؟
نه من خود سپاه یزد اموزشیم .برگ کفایت از اموزش دارم و فقط باید یک روز برم اونجا.بعدشم که میام اداره ای که اونجا امریه هستم.نیاز به پارتی ندارمنقل قول:
سلام من اعزام 1/10/92 هستم هنوز برگ سفید نیومده ...پلیس +10 هم میرم میگه خبری نیس کی میاد پسسس؟؟
حدودا 10 الی 14 روز مونده به اعزام میادنقل قول:
کسی نظری نداره؟کسری خدمتم پرید یا روندش اینجوریه؟؟:n27:نقل قول:
تو یگان خدمتی خودم یا بابام؟نقل قول:
تورو خدا هرکی میدونه بگه چون فردا دارم بخاطرش میرم یه شهر دیگه
نقل قول:
یگان خودت! یعنی آموزشیت که تموم شد، رفتی محل خدمت، بعد دوماه میتونی بری دنبال کار کسریت
پارگی رباط معاف رزم میشینقل قول:
شکستگی هم همینطور مگر شرایط خیلی خاص باشه که به ندرت اتفاق میافته! یعنی به نحوی باشه که نباید روش راه بری
پس یعنی فردا نرم؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
اما پس چطور یکی از آشناهای ما فقط رباطش کش اومده بود کلا معاف شد؟
احتمال کاهش خدمت سربازان متاهل
تاریخ انتشار : شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۰۴
رئیس کمیسیون فرهنگی با اعلام احتمال کاهش ۳ ماه از خدمت سربازان متاهل ضمن اشاره به مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد از استعلام نظر مقام معظم رهبری پیرامون این موضوع خبر داد.
احمد سالک در گفتوگو با تسنیم، در واکنش به خبر احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی برای سربازان متاهل در قالب طرح پیشنهادی جامع جمعیت و تعالی خانواده از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع یک پیشنهاد از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که در صورت تصویب و اجرایی شدن آن خدمت سربازان متاهل به مدت ۳ ماه کسر میشود.
وی با اعلام مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد افزود: این پیشنهاد در حضور برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی مطرح شد که آقایان معتقد بودند اجرایی شدن این موضوع به جذب نیرو و برخی موارد دیگر ضربه میزند. رئیس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: لذا با توجه به نظر مسئولان ستادکل نیروهای مسلح قرار بر آن شد که پیرامون این مساله از مقام معظم رهبری استعلامی صورت گیرد.
سالک با تاکید بر آنکه تا امروز هنوز هیچ استعلامی از مقام معظم رهبری پیرامون این مساله صورت نگرفته است، گفت: نظر مقام معظم رهبری برای ما حجت است و به محض روشن شدن پاسخ مقام معظم رهبری، اطلاع رسانی پیرامون آن انجام میشود.
برو از خود نظام وظیفه شهرتون بپرس .من رفتم گرفتم .سپاه یزد(امریه دار) هستم .داداشم هم 04 بیرجند افتادهنقل قول:
برگ سفید برج 10 اومده .میتونین برین از نظام وظیفه شهرتون بپرسین
احتمالا اونجا برای یه سری مدارک باید بری، ولی اصل پیگیریش تو محل خدمت خودته که باید همه مدارک و اونجا تحویل بدینقل قول:
نقل قول:
امروز رفتم و بهم یه کاغذ دادن نوشته 7 ماه کسر خدمت برای جبهه پدر...باید ببرمش پلیس +10 بچه ها این کاغذو کسی قبل از اعزام تحویل داده یا نه؟
سلام دوستان . فردی که پدرش فوت کرده و مادرش بالای 60 سال هست و برادر متاهل داره میتونه برای مادرش کفالت بگیره ؟؟؟
خیر حتی اگه برادرت خارج از ایرانم باشه نمشه ... اینو من پیگیری کردم خودمنقل قول:
جواب منو ندادید دوستاننقل قول:
من هم قوزک پام شکسته هم رباط پاره کرده، دوست عزیزی گفت معاف نمیکنن، پس چطور یکی از آشناهای ما فقط رباطش کش اومده بود کلا معاف شد ؟
سلام دوستان
من از طریق طرح نخبگان 6 ماه کسری گرفتم. البته قضیه واسه هفته پیشه و هنوز کارای اداریش بطور کامل انجام نشده
1- برای اینکه خیالم راحت شه، میتونم کاری کنم که تو برگه اعزام به خدمتم(منظورم همون برگه سفید که محل آموزشیو میگه) میزان کسری بسیج و میزان کسری طرح پژوهشی با هم بیاد؟ اصلا قبل اعزام میشه کسری بسیج و پژوهشی رو در سیستم ثبت کرد؟ کجا باید برم؟
2- اگه یه طرح دیگه بگیرم مشکلی نیست؟ خودشون میگن محدودیتی برای تعداد طرح ها وجود نداره ولی من میترسم. از کجا باید مطمئن شم؟
با تشکر از شما
سلام . کجا رفتید و این برگه رو گرفتید ؟ مدارک چی خواستن و مراحلش چی بود ؟ گفتن باید بعد اعزام اقدام کرد !!نقل قول:
سلامنقل قول:
1- نه
2- این رو مطمئن نیستم ، بزار بری داخل یگان خدمتی ، اون 2 تا که ثبت شد بروی برای بعدی
یه مقدار توضیح می دید بابت این طرح ؟
رفتم یگان اعزامی پدر یه نامه دادن بردم مرکز استان مرکز استان هم اینو دادنقل قول:
از من یه قطغه عکس گرفت بقیه ش هم کارت پایان خدمت بابام و اینا بود
مثل اینکه حالا باید ببرمش پلیس +10 ثبتش کنم تو سیستم
درکل کار سختی نیست گرفتن کسری جبهه
نقل قول:
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟!!
سلام من پدرم فوت كرده و تنها برادرم كه الان ازدواج كرده معافيت كفالت گرفته و من در حال حاضر مشغول گذراندن خدمتم (ماه 9 ) مي باشم.با توجه به اينكه من سرباز ارتش هستم آيا جزء شرايط خاص حساب مي شم يا نه؟(فوت پدر) ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام. پادگان اردکان یزد واسه بردن قرص و دارو چجوریه ؟
برای این که خیالت راحت بشه، توی برگه اصلا چنین چیزی وجود نداره! وقتی رفتی تو محل خدمتت اونجا باید بری نیرو انسانی کسری هات و بگیری!نقل قول:
کسری نخبگان هم محدودیت نداره! باز هم برو طرح بگیر! اگه تونستی برا ما هم بگیر :D
هفته آخر 10 بفرست که برای اول 12 بیافتی. الان در حداقل زمان اعزام میکنننقل قول:
پیشنهاد میکنم که تمامی کارهای اداری خارج از یگان و قبل از اعزام انجام بدی، که توی سربازی مجبور نشی مرخصی بگیری!نقل قول:
قانون آیین نامه اش اینهنقل قول:
بند 28- پارگى شديد و كامل رباطهاى جانبى و متقاطع زانو كه باعث ناپايدارى مفصل شود. الف) در نوع منفرد خدمت غير رزمى ب) در موارديكه چند رباط پاره شده باشد معاف دائم
ولی تفسیرش بستگی به اونی داره که قراره امضا کنه
من هفته آخر شهریور اقدام کردم برج 10 اعزام میشمنقل قول:
صحیح . ولی من رفتم نظام وظیفه گفت فقط باید در حین خدمت اقدام کنی واسه کسری کارت ایثار . پس چه جوری میگین قبل از اعزام انجام بدم ؟نقل قول:
نقل قول:
با برگ سبز میتونید برای کسری اقدام کنید
جالبیش اینه که از من برگ سبز نخواست،از من برگه دانشگاهمو گرفت:n13:نقل قول:
کی از شما برگ سبز نخواست ؟ شما وقتی مراجعه میکنید به یگان پدرتون برای کسری باید برگ سبز رو همراه داشته باشید .. شاید قانونش عوض شدهنقل قول:
کارهای مربوط به بنیاد ایثار و بقیه رو جلوتر انجام بده، اصل کار با نیرو انسانی جایی هست که خدمت خواهی کرد!نقل قول:
سلام
من سپاه افتادم .دوره تکمیلی هم رفتم
کسی نمیدونه چه مدارکی رو باید با خودم ببرم پادگان؟؟یکی میگه باید برگ دوره تکمیلی رو ببری سپاه استان و برگه کفایت از اموزش بگیری.راسته یا نه؟
با سلام
من چند تا سئوال داشتم
من دانشجو ترم آخر کامپیوترم اسفند فارغ التحصیل میشم سابقه 4 ماه بسیج فعال دارم
1 - میخوام برم طرح تکمیلی به نظر شما کی برم بهتره و کارتش کی فرستاده میشه ؟
2- دفترچه رو کی پست بکنم ؟ اول واسه امریه اقدام بکنم یا دفترچه رو پست کنم ؟
3- کلا چقدر فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم ؟
4- از اونجایی که رشتم کامپیوتره و اگه بتونم امریه رو بگیرم کجا امریه بهتر و راحتتری داره اگه میدونید تو تهران هم بگید که دیگه عالی ؟
5- با سابقه کم بسیج فعالی میتونم برم طرح تکمیلی ؟
6- امریه دانشگاه ها میگیرن اگه آره کجا باید برم اطلاعات بگیرم یا چیکار کنم ؟
واقعا بی قانونیهنقل قول:
یگان از من هیچی نخواست فقط یه نامه داد ب مرکز استان مرکز بردیمش بعد مرکز استان ازم نامه دانشگاه خواستو یه قطعه عکس بعدم یه نامه دادن ک توش نوشته 21 ماه سابقه پدر و 7 ماه کسر خدمت(با امضای ی سرداری بود و از طرف فرماندهی انتظامی استان-معاونت نیروی انسانی- کارگزینی به ریاست سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا بود)..حالا هم باید ببرم +10..فکر میکنم روندش همین باشه چون بردمش +10 هم اونا در جریان روندش بودن فقط یارو گفت 20 روز طول میکشه که بیاد تو سیستم ما برای ثبت،این کاغذو 20 روز دیگه بیار