فعلاٌ که بهم گفت یه سری کلاسه رهبری در فورت و شهر داری بگزونم تا این وضع دوباره پیش نیاد :41:
Printable View
فعلاٌ که بهم گفت یه سری کلاسه رهبری در فورت و شهر داری بگزونم تا این وضع دوباره پیش نیاد :41:
آزه . این بنده خدا OHK لول 120 اصلا یه ماهه تو بازی نیست بن شد ! همش تقصیر این بچه ها که مولتی دارن هستش :دی
یعنی الان آزاد شدی ؟!نقل قول:
ولی بی انصافا خیلی ها رو الکی بن کردناااا!!!
به من گفتن که دلیلت تکراریه که اکانتم دست خودم نبود! گفتم چیکار کنم الان؟ گفت حالا یکیشو بر می گردونم ولی دیگه تکرار نشه! :31: بعد از 2 ماه که رفتم اکانت اصلیم اوّلین کاری که کردم چت با ادمین بود :31:
از پاسارگاد اینا رو بن کرده بودن که از بن درومدن بعضیاشون!
pooyamb
trakhtor
alicyrus
lord of shadow lio
0redbufallo0
cold fire
persianchapman
cancel *
3 تا آخری موندن تو بن!
هماهنگی بالا بود خدا رو شکر تلفات کم شد! 3 ساعت تلفنی با علی(alicyrus) حرف زدم هماهنگ رفتیم جلو!
حالا منو واسه چی بن کرده بودند در عجبم! آجه من 2 تا اکانت داشتم که اصلا به هم ربطی نداشتن! pooyamb هم که دست خودم نبود!
کی این دستورالعمل را داره ؟؟
Create hip flask
اقا اونايي كه مولتي بيان شهر ما :31:
javascript:AjaxWindow.show('town',{town_id:38},'25 4_634');
Colorado
Bandits Highway
:46:
امروز اونایی که بن شده بودن و هنوز از بن در نیومدن زرد شدن تو شهر . 6 نفر هستن !
حسین چی شد ؟ کارت به کجا کشید ؟ یه وکیل خوب بگیر مشکلت حل شه :دی
ببخشید اشتباه شد ! 13 نفر زرد شدن (inactive) و 9 نفرشون بن شده هستند ! :دی
والا گفتن چون تو بودی این شهر رو ساختی پس مستیر مایند این قضیه -- تو بودی به عنوان جریمه 6 روز بن میشی!
حق دازن دیگه حسین!! آخه این چه کیاریه کردی؟!
حسین سخت میگذره؟؟؟:38:
lol
یکی دیگخ کولتی اکانت میسازه من باید بن بشم :31:
جات خالی!
آخه تابلو ، دوتا اکانت تو شهره به اسم های builder1990 و buildbuild ... همینطوری نگاهشون کنی میفهمی ... بعد یکم خلاقیت هم بخرج ندادی اسمشون رو چیز دیگه انتخاب کنی :دینقل قول:
حالا ایشالا از بن در میای برمیگردی به بازی .فعلا باید با حبس بسازی :دی
حسین 1جور میگی 1کی یگه مولتی ساخته ما بن شدیم انگار تاحالا رنگ مولتی رو ندیدی
پای مولتیات به شهر ما هم باز شده بود :دی
ولش کن حالا فعلاٌ که من ار بنی در اومدم
کسی پویا و امین رو یادشه ؟ رنک یک و دو ورد 5 بودن ...
من که توی ورد 5 بودم توی شهر cyrus empire و persian empire پیش اینا بودم با هم بازی میکردیم فکر نمیکردم هنوز هم بازی کنن ! الان با یه سری ایرانی دیگه اومدن کولورادو با فاندر شهر صحبت کردم گفت تعدادشون زیاده .
منتظرم خود این دوتا بیان یه صحبت کنم ببینم اوضاع چند چنده . شما هم اگه دیدین این دوتا رو برید رو مخشون
من با اونیکه الان فاندر هست صحبت کردم ! نمی خواهد بهمون ملحق بشه !
اون بنده خدا که بیلدره داره شهر میسازه فاندرهای اصلی هنوز نیومدن . دیشب صحبت کردم منو یادش اومد گفت با پویا صحبت کنم . تصمیم گیر اصلی اونه
ولی با سابقه ای که من ازشون دارم فکر نکنم بیان چون روی اسم شهرشون خیلی تعصب دارن و تعدادشون هم خیلی زیاده ولی ما خیلی بهتر از اونها ورد رو میشناسیم پس بهتره کمک مارو داشته باشن
حسین این muskteer رو واسه چی کنسول میکنی آخه ؟ :دی
خودش لول پایینه باز لول پایینتر از خودش دعوت میکنه شهر . جا هم کم داریم ... :دی
شهر 4 تا جای خالی داره اگه چندتا لول پایین هم بریزیم بیرون میشه 6-7 تا . سعی کنید فورت فایتر و بیلدر خوب جذب کنید شهر پر شه :دی
فیلاٌ فقط ایرانی جمع کنید
وسوسه می شویییم
اگه گلدن گان(رایفر) رو دارید منم برمیگردم بازی چون حوصله ندارم ریسکیل کنم تا بگیرمش
رضااااا :31:
به این وسوسه ی خبیث گوش کن پاشو بیا :31:
سپهرم نشسته پیشم میگه بگو پاشو بیا دوئلر شو :39:
جات خالیه شدید پاشو بیا!
به سلام داش پویای خودمون ... لولم پایینه حس نمی ده :31:
ولی اگه فرصت شد می یام .. شما که سعید سرباز بزرگ مملکت رو دارید برید باهاش بترکونید:3:
راستی سلام گرمی به سپهر جان هم برسون
جات خالی رضا فقط اگه تونستی سریع لولت رو بریسون به 70 قبل از اینکه ورژن جدید بازی بیاد
آقا خبر دسته اول 1 یا 2 ماهه دیگه ورژن این بازی رو 2 میکنن
همه چیزش عوض میشه هر سورو بازی 12 شهر اولش فاندر اول شهر یعنی کسی مه شهر رو ساخته به مدت 8 ساعت تا شهر افتتاح شه میتونه بدونه هیچ حرکت خواسی شهر رو میرگ کنه تو ورشن 2 ولی فورتا از دست میره کلن تو هر سرور 12 تا سیکتور و تو هر سیکتو 4 تا فورت هست
میگم حسین الان پاسارگاد رنک 21 هست
بیاید تلاش کنیم برسه 12
پارسه هم که رنک 5 ه
بعد با هم ازاین جینگولک بازیا در میاریم!:3:
این خبر رسمی نبود ولی 100% که شهر و فورتا به فنا میره :41:
آقا میشه بگین الان بیشتر تو کدوم ورلد بازی میکنید
من قبلا تو ورلد ۹ یا ۱۰ بازی میکردم(دقیق یاد نیس)
فعلا که colorado فکز کنم همه هستند !
من با همون اکانت چند سال پیشم اومدم کلورادو درست هم افتادم اطراف پارسه
میخواستم ببینم کدوم تاون ایرانی منو قبول میکنه؟(لول ۵ )ضمنا الان کدوم کلاس برام بهتره؟سولجر دولر؟در مورد اسکیل ها هم توضیح بدین بیشتر رو کدوما تمرکز کنم
اگه میشه ای دی یاهو هم بدین اونجا راحت تر میشه صحبت کرد
خوش اومدی
عزیز شهر پاسارگاد الان جا داره میتئنی بری اونجا
اگخ میخوای دویلیر باشی از بچه های اونجا سوال کن همه اونجا دویلیر هستن
اگخ میخوای فورا فایتر باشی منو با همین اسم تو بازی سیرچ کن بهم میل بزن که بهت توضیح بیدم
حسین اوضاع شهر 3 چطوره؟ اگه می تونیم بریم تو کارش راه بندازیمش، البته من که وقتشو ندارم یکی که وقتش بازه بره تو کارش عالی میشه!
الان پارسه تقرابا 50 تا پره، پاسارگاد هم حدود 40 تا داره، فکر کنم شهر 3 رو باید بزنیم دیگه، آخه می دونی که ممبر گرفتن با شهر جمعیت بالا چقد سخته!
جریان اون اسمی که گفتی چی بود؟
فعلاٌ ما ف.رمامون رو با اون شهر ایرنیه یکی کردیم بیبینیم چیمیشه
آها immortals are comming o migi? خیلیم خوب!
اون ها هم اگه سیستر ما بشن خیلی عالی میشه! .لی من منظورم یه شهر دیگه تو سکتور خودمونه که یکی از بچخ های پارسه که حالشو داره بفرستیم بزنه!
چون الان تقریبا شهرامون پره پره!
آقا این 5شنبه ویرژن 2 میاد تو سرور بیتا هرچی آیتم برا فورت لازم هست رو شرو کنید به جمع کردن
من برا یه فورت آیتم دلرم ئلی کافی نیست
نقشه جدید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتزین جا فکر کنم درست وسط باشه ! که به راحتی بدون اتلاف زیاد زمان می شه به همه جا رفت ! حالا بزار برا بتا بیاد ببینم کجا quest giver داره ...
ورژن 2 به بتــا اصافه شد ! فقط سریع باشید چون ظرفیت محدوده : دی