داداش منم مخابرات مازندران دارم دقیقا همین اوضاع رو دارمنقل قول:
Printable View
داداش منم مخابرات مازندران دارم دقیقا همین اوضاع رو دارمنقل قول:
86 تومان عزیز . وایرلس 2048
نقل قول:
سلام بچه ها من امروز غروب نتم قطع شد یهو . کانکشن علامت تعجب اومده اما از طریق وای فای با موبایل وصل میشه فقط از توی خود کامپیوتر وصل نیست . چرا اینجوری شده زنگ هم زدم اندیشه گفتن خط وصله . یادمه دوستم هم اینطور شده بود یک سری کد یا ای پی زد و وصل شد ولی یادش نیست میشه کمک کنید . فقط از خود کامپیوتر وصل نمیشه از موبایل راحت وصله . ( ویندوز عوض کردم درست نشد)
بچه ها ما 2 ماهی هست که خانه رو عوض کردیم و سرویس جدید گرفتم (اندیشه). همون موقع هم فرم جمع آوری سرویس قبلی رو پر کردم, ولی بعد از 2 ماه وقتی وارد حسابم تو سایت میشم بازم تعداد سرویس رو زده 2 و اون شماره قبلی همچنان پابرجاست! لازم هست که از گزینه جمع آوری تو خود سایت هم اقدام کنم؟
سلام اینترنت مخابرات انزلی ساعت دانلود رایگان شبانش از چند تا چنده ؟
فرقي نداره ؛ ميتونيد جمع آوري كنيد ؛نقل قول:
چون هر 2 خط به اسم يك فرد هست اينطور شده .
سلام به همگی همشهری های عزیز و دوست داشتنی ، وضعیت اینترنت نا محدود مخابرات برا اونایی که دارن چطوره ؟ اگه من بخوام خطمو جمع کنم و بیام از مخابرات بگیرم چقدر طول میکشه حدودا ؟خط 3 هستم فکر نکنم مشکل پورت تو این خط داشته باشن برام پینک و سرعت باز کردن پیج ها خیلی مهمه اما سرعت دانلود نه
سلام به همگی. دوستان یه سوال از کسایی که مخابرات رشت دارن. من کارم با اینترنت بازی هست و کمی هم دانلود. اما بیشتر بازی مد نظرمه. تا الان حدود 2 ساله شاتل دارم و قبلش اندیشه داشتم. برای یه گیمر اول پینگ خوب مهمه مخصوصا با سروری مثل گوگل (8.8.8.8) . شاتل پینگش با این سرور و همینطور 4.2.2.4 حدود 300 هست که خیلی اذیت میکنه و واسه بعضی بازی ها آدم مجبور میشه از یه سری خدمات مثل سیستک که پینگ به سرور های خارجی رو پایین میارن استفاده کنه اینم هزینه داره.
جدای ای حرفها من واسه سرویس نامحدود 128 شاتل 29 تومن میدم که خیلی زیاده با توجه کیفیت اینترنت. و جدیدا هم که سرویس نامحدود من رو به خاطر دانلود بیش از حد محدود کردن !!! و سرعتم بالای 16-17 کیلوبایت نمیره. با این حال از نظر پینگ و پهنای باند عادی بد نیست شاتل ولی...
از شاتل که بگذریم من پسر خالم خط 5 مخابرات 256 داره. پینگش با سرور های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 حدود 120 با حداقل تایم اوت.. سرعتش هم روزها 250 حدودا.. و از همه ی اینها بگذریم به طرز تخیلی ارزونه.
میبینید که تقریبا همه ی ایده آل های یک گیمر رو داره. ولی هنوز شک دارم. اینکه اگه برم مخابرات و بعد از مدتی دوباره خراب بشه. اونوقت 2 ماه باید تو صف موند تا شاتل همون اینترنت نفتیشو بده ما.
میخوام بدونم کسی از دوستان نصیحتی نداره.. اگه کسی مخصوصا از خط 7 هست. میخوام بدونم وضعیت پینگ و پهنای باند اونها چطوره. تام اوت داره یا نه.. محدودیت هاش چطوره. ممنون میشم در این تصمیم بین مرگ و زندگی کمکمون کنید. ببخشید زیاده گویی کردم
?????:n03::n03::n03::n03:نقل قول:
اگه از اندیشه داری 1 تا 7نقل قول:
خود مخابرات (( ضحی کیش )) از 2 تا 7 هست (( اگه اشتباه نکنم ))
ضحی کیش چیه؟ کیه؟ :-Dنقل قول:
Sent from my C5502 using Tapatalk 2
دوستان کسی سرویس 512 ویژه ask رو داره سرعت دانلود و پینگش در چه حدود و همچنین شارژ ماهیانه اش فک کنم 25 تومن بود آره?
By Tapatalk
سلام؛ اندیشه خط 5 امروز ثبت نام کردم؛ گفتن 2 ماه طول میکشه تا وصل بشه! :n27:
درسته؟!
2 ماه یا 2 روز ؟؟؟ :n02:نقل قول:
کلا رانژه حداکثر 48 تا 72 ساعت طول میکشه !!
اشتباه متوجه نشدید؟؟:n02:
نه 2 ماه گفت.نقل قول:
البته پارسال 6 روز طول کشید تا وصل کردن
من هم خط 5 هستم ثبت نام کردم گفتن 2 ماه طول میکشهنقل قول:
به شما پورت اندیشه دادن یا مخابرات ؟ من پورت اندیشه گرفتم
من تازه ثبت نام کردم؛ هنوز وصل نشدهنقل قول:
ولی پارسال گفته بودن یکی دو هفته ای وصل میشه که 6 روزه انجام شد.
دوستان کسی این متقاضي سرويس فوق به صورت متقارن (سرعت مساوي براي دانلود و آپلود) هستم (جديد) اندیشه رو امتحان نکرده؟ قضیه اش چیه؟
نقل قول:
اتفاقا منم میخوام بدونم؟من دو ماه پیش زدم سرعت فرقی نکرد این ماه دیگه نزدم
دوست عزیز خوب مشخصه نوشته شده که سرعت دانلود و اپلود یکسان . فرضا سرعتت 60 باشه آپلود هم 60 میشه یا سرعت 120 باشه اپلود هم 120 میشه یکسان
نقل قول:
دوستان اندیشه ای .. شما هم تو ساعات رایگان جدیدا مدام قطع و وصلی دارید ؟ :n21:
+
رشت .. مرکز 4 - پورت مخابرات .. سرویس 1024 محدود:n29:
سلام
از دیروز yahoo mail واسه من درست باز نمی شه. برای دوستان دیگه هم همینطوره؟
من با دو تا خط اندیشه تست کردم.
سلام
سرویس یک مگ نامحدود مخابرات اوضاع سرعتش شب و روز چطور هست؟:n13:
ارزش داره کوچ کنم به مخابرات؟ دانلودهام زیاد هست
:n12:
واسه منم دیروز همینجوری بودنقل قول:
الان چک کردم دیدم درست شده
نیا که بد پشیمون میشی من تابستون مشترکش بودم افتضاح کن ...نقل قول:
اندیشه رشت پیش شماره 225 صفحه وب به زور باز میشه
سرعت دانلود و پینگ معنولیه
ولی نمیشه هیچ سایتی باز کرد
زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعتتون که عادیه
گفتم صفحه وب باز نمیشه
میگه خب سرعت عادیه و خط نویز نداره مرورگرو عوض کنین!
دوستان شاتل 128 3 گیگ داشتم خط 7 بلوار گیلان سرعت دانلودم 260 بود تو روز تو ساعت رایگانم 60! الان یک هفته هست سرعت از 260 امده رو 60!کسی دیگه مثل من سرعتش کم نشده؟این چه وضعی هست اخه!یه زمان شاتل خوب بود الان یه ماه پیش که دانلود شبانه رایگانو برداشت الانم کلا سرعتو کم کرده!خط 7 بلوار کدوم شرکت خوب هست؟قبلا اندیشه داشتم دورو بر 100 بود سرعتم الان چطور هست؟پرت مخایرات با پرت اندیشه از نظر سرعتو کیفیت تفاوتی داره؟پارس انلاین چه طور هست؟ببخشید سوالام زیاد شد ولی اگه تک تک جواب بدینو راهنماییم کنید ممنون میشم
چرت و پرت میگننقل قول:
منم این مشکل رو دارم
پشتیبانی احمقشون هیچی حالیش نیست
مشکل پیج بازکردن دارم !! (( نکته جالب اینه موقع مشکل پینگ 140 هست و تایم اوت ندارم ولی پیج باز نمیشه :n29: ))
مخابرات انزلی
پیج باز نمیکنه پینگ عالی
به اف رفته :-D
Sent from my C5502 using Tapatalk 2
خوب بعد چند ماه دوباره مسیرم به این تایپک خورد :n02:فکر کنم یه چند ماهی باید اینجا باشم:n02: چون از قرار معلوم استارتش از امشب شروع شد.
پینگ : تایم اوت
چیزی به نام پیج باز کردن نداریم
دانلود : الفاتحه
256 نامحدود اندیشه-پورت مخابرات
:n24:
128 نامحدود شاتل سرعت رو100فیکس هست برای منم ازحدود 2ماهه پیش با512 3گیگ سرعت رو70 بود (مرکز3) اینطورکه معلومه مرکز به مرکز سرعت رو کاهش میدن برای دوستام درمراکز8و2 این مشکل پیش اومده..نقل قول:
الان شرکتی اینترنت نامحدود واقعی و ارزان میده؟ :n02::n13:
فکر کنم مشکل از شرکت زیرساخت و fیلترینگ باشه چون پینگ و سرعت دانلود و اینا خوبهنقل قول:
ssl و سایر دوستان پودر شدن و صفحات عادیم کند بالا میاد
دارن نرم افزار جدید تست میکنن احتمالا
البته مثل اینکه مشکل همگانی نیست و این عجیبه
شاید یاد گرفتن که چجوری فقط رو یه عده تست کنن و کل اینترنت رو به فنا ندن
ویرایش: همه چی به حالت عادی برگشت- ssl و پروتکل های امن آزاد شدن- سرعت لود صفحات عادی شد- بدون اینکه کاری بکنم- دلیل مشکل: نامعلوم- دلیل حل مشکل: نامعلوم:n13:
های وب چی شد؟پشیمون شدی؟:n01::n02:نقل قول:
تو سایتش پیدا نکردم , حضوری باید برم ؟نقل قول:
بچه ها همه شرکت ها گرون شدن یا فقط صبا نت گرون کرده؟128 5 گیگ 19500 بود الان کرده 22000.
نامحدود 128 های وب گرفتم که اصلا پیج باز نمیکرد:n15:الانم محدود 256 دارم که مدتیه توی ساعات رایگان سرعت روی 70 محدود میکنن !نقل قول:
چقدر بد..:n27: 128 نامحدود شاتل رو دارم به نظرم اگه دانلود خیلی نداری بهترین گزینه هست...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی برای استفاده از چیز پی ان و... دچار مشکل شده؟ مال من از بعدازظهر هنگ کرده :n15:
ماهی چقدر ؟ قطعی نداری؟نقل قول:
چقدر بد..:n27: 128 نامحدود شاتل رو دارم به نظرم اگه دانلود خیلی نداری بهترین گزینه هست...