وقتی که محله خودتون رو دوباره پس می گیرین و سبز میشه, فکر میکنم یک نفر دیگه هم همون اطراف هست که باید بکشین. (قرمز رنگ تو نقشه معلومه) بعدش این ماموریت تموم میشه.نقل قول:
Printable View
وقتی که محله خودتون رو دوباره پس می گیرین و سبز میشه, فکر میکنم یک نفر دیگه هم همون اطراف هست که باید بکشین. (قرمز رنگ تو نقشه معلومه) بعدش این ماموریت تموم میشه.نقل قول:
من خودم تازه این مرحله رو رد کردم. باید بری نزدیک یکی از افراد گروه های سبز رنگ و کلید سمت راست موس رو نگه داری تا یه فلش سبز رنگ بیاد روی سر اون و بعد دکمه h رو بزنی. دو نفر رو همین طوری انتخاب می کنی تا با خودت و سزار بشین 4 نفر. بعدش هم یه مکانی مشخص میکنه که باید بری اونجا و یه سری خلافکار بکشی و مرحله تموم میشه.نقل قول:
سلام
من چند تا مرحله بعد از home coming گیر کردم. این مرحله من میرم جلوی خونه sweet اما اینو برام مینویسه: you need to take over more gang territories around los santos
من درست منظورشو نفهمیدم. اگه میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم. ممنون
باید مناطق بیشتری رو از گروه های دیگه تصاحب کنی و به رنگ سبز دربیارینقل قول:
سلامنقل قول:
از راهنماییت ممنون. بالاخره بازی رو تموم کردم. از راهنمایی های همه کسانی که تو این مدت کمکم کردن تا بتونم بازی رو تموم کنم، خیلی ممنونم.:11:
من بازي را تموم كردم اما بازي را پاك كردم اخه سيستم جا نداشت حالا توسيوشو ميزاري.
اینم سیو:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/246593366/GTASAsf1.b.html
خواهش می کنم. فقط من بی دقتی کردم سیو مرحله یکی مونده به آخر رو گذاشته بودم. این که الان گذاشتم سیو تموم شده ی بازیه. موفق باشیدنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/246615298/GTASAsf8.b.html
سلام دوستان ببخشید یه سیو میخوام از اونجایی که جنگ گانگستری بین گروه ها هست یدونه قبلا دانلود کرده بودم ولی پیدا نکردمش!
ممنون
بابا اینا چیه ؟ اینجا که جای سیو گیم نیست . خخخخخخخخخ . ! این بازی دیگه کارش تمامه تا وقتی iv هستش .
چطوری جوادنبودی !!!
1:اینجا هرچی که برای سان اندریس هست مربوط میشه!!
در ضمن کی میگه تا ایوی هست سان اندریس کارش تمومه؟ سان اندریس هم خاطرات خودشو داره !!!!
من که منتظر جی تی ای جدید یعنی جی تی ای 5 هستم (ولی این راکستار نباید مثل ایوی وحشیانه پورتش کنه)
بله . با عرض پوزش من فکر کردم این تاپکیک ( ادیت و پچ برای سان اندریاس ) هست . شرمنده .....نقل قول:
:10: