لیست رسمی ساندترک های فیفا 10
EA Sports لیست رسمی Soundtrack های فیفا 10 را اعلام کرد.
ساندترک های عبارتند از:
Ramallah Tel Aviv – Balkan Beat Box Feat. Tomer Yosef
Should I Stay Or Should I Blow – The BPA Feat. Ashley Beedle
Kalemba (Wegue – Wegue) – Buraka Som Sistema Feat. Pongolov
Skeleton Dance – Children Collide
Happy As Can Be – Cut Off Your Hands
Black Wax – Dananananaykroyd
Donna Famosa – Fabri Fibra
International Love – Fidel Nadal
La Luz Del Ritmo – Los Fabulosos Cadillacs
Hold The Line – Major Lazer
Soul Do Samba – Marcio Local
Daylight (Troublemaker Remix Feat. Dee La Soul) – Matt & Kim
Alocatel – Mexican Institute Of Sound
Moth’s Wings – Passion Pit
Nothing To Worry About – Peter Bjorn And John
Not Thinking Straight – Pint Shot Riot
War/No More Trouble – Playing For Change
Download The Revolution – Rocky Dawuni
It’s What I Want – Royksopp
It’s Over! It’s Over! It’s Over! – The Answering Machine
Be Somebody – The Enemy UK
She’s Got Me Dancing – Tommy Sparks
1517 – The Whitest Boy Alive
Vibrations – Zap Mama
برای گوش دادن به ساندترک ها کلیک کنید:
کد:
http://www.ea.com/music/the-official-fifa-soccer-10-soundtrack
ایا مصرف کنندگان ps3 slim را به xbox 360 ترجیح خواهند داد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Consumers Will Choose The PS3 Slim Over The Xbox 360
معمولا من فردی نیستم که بیانیه های جسورانه را برای تیتر مقاله های خود انتخاب کنم.همانطور که هیچ چیز 100 درصد نیست و بیشتر حرفهای من اغلب شخصی است.من بیشتر مایل به طرح یک سوال هستم.طبق معمول من باید عنوان این مقاله را این چنین مینوشتم " ایا مصرف کنندگان ps3 slim را انتخاب بهتری نسبت به xbox 360 خواهند دانست ؟". ولی هر چه بیشتر به ان نگاه می کنم برای من باور این سخت تر می شود که یک مصرف کننده ی منطقی و بدون تعصب به نتیجه ای جز این برسد.
لطفا توجه داشته باشید که من در رابطه با اینده صحبت نمی کنم .و این صرفا نگاهی اجمالی به وقایع کنونی است.و همچنین به یاد داشته باشید که دلایل بسیاری نیز برای خرید یک xbox 360 وجود دارد (همانطور که همیشه وجود داشته ) . در ضمن من پیشنهاد نمی کنم که مردم از شر ایکس باکسشان خلاص شوند تا ps3 slim بخرند.اما چیزی که من می گویم این است که وقتی مردم شروع به فکر کردن برای خرید یک کنسول جدید می کنند یک سری فاکتور ها در نظر خواهند گرفت ...و بیشتر این فاکتور ها اکثرا به نفع کنسول سونی هستند .خوب هنگامی که برای خرید یک کنسول می خواهیم تصمیم بگیریم چه چیزهایی را در نظر می گیریم ؟
تاثیر مالی
برای اولین بار در عمر سه ساله ی ps3 بالاخره این کنسول از لحاظ قیمت با رقیب اصلی خود در یک رده قرار گرفته است.حالا دیگر فراموش کردن اینکه قیمت این کنسول در هنگام عرضه 600 دلار بود راحت است. و همیشه این عامل اصلی بازدارنده بسیاری از مردم در خرید ps3 مخصوصا در اولین سال عمر ان بود. و حالا با قیمت 299 دلار ps3 تبدیل به یک رقیب بزرگ و یک کنسول با ارزشتر نسبت به xbox 360 elite شده است.
نرم افزار
بعد از قیمت , که متاسفانه عامل اصلی تعیین کننده در خرید یک کنسول است مگر اینکه فرد ثروتمندی باشیم , ما بیشتر به بازیها اهمیت میدهیم. در اوایل اغاز به کار ps3 نه تنها تعداد بازیهای ps3 کم بود بلکه عناوین مالتی پلتفرم نیز بروی x360 کیفیت بسیار بهتری داشتند.واضح بود که بسیاری از سازندگان بازی با معماری پیچیده ps3 میانه ی خوبی نداشتند .اما اگر حالا عناوین اختصاصی این دو را باهم مقایسه کنید , چه انهایی که منتشر شده اند چه بازیهایی که در اینده به بازار خواهند امد , این برای هر گیمر اگاهی واضح است که ps3 از این لحاظ داراری برتری قطعی است.من می توانستم شروع به یاوه سرایی کنم و تمامی عناوین اختصاصی هر دو کنسول را در کنار یکدیگر قرار دهم ولی این کار قبلا تا سر حد مرگ انجام شده و همه ی ما شاهد میلیونها لیست از این دست بوده ایم .
توجه کنید که من اولین کسی بودم که تایید کردم که x360 در ابتدا دارای عناوین اختصاصی بهتری همچون gow و halo 3 بود. من همچنین halo 3 odst را بازی خواهم کرد و منتظر عناوینی چون alan wake و fable 3 هستم ولی بیایید در این رابطه واقع گرا باشیم.
Xbox Live در مقابل PlayStation Network
دوباره باید متذکر شوم که در اوایل کار رقابتی بین این دو وجود نداشت.ولی psn گام های بزرگی به صورت پیاپی در ارتقای کیفیت خود برداشته. من عناوین اختصاصی psn را (Flower, flOw, echochrome, Wipeout HD, Shatter, Fat Princess, etc.) بهتر از عناوین live می دانم.
psn همچنان رایگان است.و همانند Live با ثبات و قابل اطمینان.اگرچه live دارای زرق و برق بیشتری است هیچ کدام نمی تواند باعث فاصله ای قابل ملاحظه بین live و psn شود.
و اگر گردشی در ps home کنید , که با سرعت بسیاری در حال بزرگتر شدن است , به نظر من برتری با psn است.و اگر هم قبول ندارید مطمین هستم با اینکه این دو حداقل در موقیعیت تقریبا مشابهی هستند موافقید.
Blu-Ray
در ابتدای کار قرار یود که با hd dvd مقابله کند اما این جنگ دوام زیادی نداشت و هم اکنون blu ray منتظر است تا کم کم به رسانه اصلی سرگرمی خانه ها تبدیل شود. با گذشت زمان مردم بیشتری از جمله غیر گیمرها متوجه میشوند که ps3 یک پخش کننده ی با کیفیت blu ray است.ps2 ان چنان که باید یک پخش کننده ی DVD نبود اما اگر شما نقد های اخیر مجلات و وبسایت ها در رابطه با پخش کننده های blu ray را خوانده باشید می دانید که ps3 اکثرا در رده های بالا بوده است. همچنین با قیمت 299 دلار اگر قابلیت های دیگر کنسول را در نظر
بگیرید ps3 یک انتخاب عالی برای طرفداران فیلم ها خواهد بود. x360 در واقع این قابلیت را ندارد.در این زمینه رقابتی وجود ندارد.
کارایی و قابلیت اطمینان
من معتقدم x360 های جدید به اندازه ی اولین دسته از x360 ها بی کیفیت نیستند اما خبرهای اخیر که حاکی از میزان خرابی بالای این دستگاه است به گوش میرسد امیدوارکننده نیستند.چیزی که حقیقت دارد و جای هیچ گونه بحثی نیز در ان نیست این است که x360 بی ثبات ترین کنسول تاریخ از نظر کیفیت است. اینکه شما تا چه حد به خبری چون خرابی یک سوم 360 ها که در خرده فروشی های امریکای شمالی گزارش شده (یا حتی امار بدتر اخیر ) اعتقاد داشته باشید واقعیت این است که x360 بسیار خراب میشود.
ما همگی شاهد مردمی که در مدت زمان کمی مجبور به تعویض پیاپی کنسول 360 خود شده اند بوده ایم. این در حالیست که ps3 از اغاز به کار خود تا به کنون دارای ضریب اطمینان بالایی بوده است.البته یک اخطار کوچک به نام "yellow ring of death" در ps3 وجود داشت که ممکن است هنوز هم با ان مواجه شد ولی به هیچ وجه به بدی 360 نیست.
در پایان مایلم تا به نکته ای مهم در رابطه با این نسل از کنسولها اشاره کنم : 360 تا به کنون چیزی در حدود 30 میلیون فروش جهانی داشته . در مقابل ps3 با رقم 24 میلیون قرار دارد.حالا این را در نظر بگیرید که 360 یک سال زودتر عرضه شد , همه ی ما از رکود اقتصادی رنج برده ایم که در ان ps3 به طور قابل ملاحظه ای گرانتر بود , شبکه و بازیهای ps3 اکثرا پشت سر 360 کند اجرا می شدند , سازندگان بازی نسخه های متوالی زیر استاندارد برای ps3 منتشر میکردند و غیره و غیره و غیره ...... .با تمامی اینها ps3 موفق شده در دوره ی سالی برابر , به میزان 360 بفروشد و حتی کمی بیشتر.
مهم نیست که چه برداشتی از ان می کنید حقیقت چیزیست که وجود دارد .تمامی اینها را با تغییر بزرگی که سونی ایجاد کرده در نظر بگیرید و این تقریبا غیر ممکن به نظر میرسد که یک مصرف کننده انتخاب واضحی چون ps3 slim را نبیند. و من همچنین می دانم که به چیزهایی مثل سایز برابر هارد اسلیم با elite و موارد اختیاری کنترلر و برخی چیزهای شبیه به این اشاره نکردم.ولی من اینها را نکات کم ارزشی نسبت به انچه در بالا اشاره کردم می دانم.و بالاخره ایا جور دیگری میتوان به قضیه نگاه کرد ؟
پایان مقاله
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24312
منبع اصلی:
کد:
http://www.psxextreme.com/ps3-news/5669.html
Uncharted 2 تا 60 درصد action خواهد بود !
Naughty Dog اعلام کرده که بازی Uncharted 2 تا 40 درصد شامل عنصر puzzle-solving و 60 درصد هم action خواهد بود !
همون طور که گفته شد سازنده میخواد که شما در بازی بیشتر بر روی در حال حرکت بود و به جلو رفتن، اکتشاف و درگیری تمرکز کنید و puzzles solving در بازی به جا و به موقع تر، یک دست و سبک تر در تمام کردن خواهد بود. -یک سری کلمات ادبی و پیچیده برای عنوان غیر مستقیم این موضوع که بخش puzzles solving ساده تر میشه-
اقای Arne Myer در این باره میگه: "من فکر میکنم gamer ها متوجه این مساله میشند که بازی مقداری بیشتر حالت action به خودش گرفته.
در بازی مقداری بیشتری کشمکش و در گیری، و مقدار بیشتری action در پشت تمام کار هایی که Drake انجام میده خواهد بود."
Myer اضافه میکنه: "همچنین ما در مورد این که در بازی چطوری میتونستیم همکاری بیشتر و جلو بردن بازی به طور چند نفره داشته باشیم فکر کردیم ولی واقعا بازی دوروبر و پیرامون Nathan و خصوصیت های شخصیتی اون بنا شده، لذا واقعا اضافه کردن بخش همکاری در بازی عاقلانه به نظر نمیرسید !"
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24327
منبع اصلی:
کد:
http://www.vg247.com/2009/08/21/naughty-dog-uncharted-2-will-be-40-puzzle-solving-60-action/
و باز هم مصاحبه با David Cage !
پس از یک معرفی، اجرا و یا همون presentation قوی در GamesCom مرد اول ساخت بازی Heavy Rain اقای David Cage مصاحبه ای رو با VG247 داشته که در اون با ما در مورد motion controller ها، کاهش قیمت کنسول PS3، پتانسیل موجود در Heavy Rain برای یک ادامه -یا حتی نیاز برای یک ادامه- داشتن، یک demo برای بازی Heavy Rain و خیلی چیز های بیشتر صحبت کرده که با هم مرورشون میکنیم:
خوب presentation دیروز چطور پیش رفت ؟
خیلی عالی، من واقعا افتخار میکردم که بر روی صحنه باشم و اطلاعاتی بیشتری رو از جنبه ی احساسی Heavy Rain به نمایش بذارم !
تلاش برای یکم بیشتر و بهتر نشون دادن این مساله که Heavy Rain واقعا در چه موردیه و چه مسیری رو میخواد طی کنه، و همچنین به همراه Kaz Hirai بر روی صحنه بودن یک افتخار بزرگه. و واقعا در همچون شرایطی بودن لذت بخشه !
شما دو کرکترآخر رو هم دیروز به نمایش دراوردید، و باز هم مثل گذشته این کار رو با اهمیتی بالا دادن به احساساتی چون عشق، ترس، فقدان و کمبود و همین طور حس گناه کاری انجام دادید. آیا شما واقعا احساس میکنید که بازی داره به نقطه ای میرسه که شما شروع کنید به متوجه شدن این مساله که اون جاه طلبی و بلند پروازیِ قادر به گرفتن و به نمایش دراوردن این احساسات بودن، داره از بازی کن رد میشه ؟؟ -و به نوعی یک تقابل واقعی در زندگی رو فرای بازی های کامپیوتری به وجود میاره-
خب، من امیدوارم که اینطوری باشه، این موضوع چیزیه که ما داریم تلاش میکنیم تا این جا در کلن بیان کنیم و این مفهوم رو برسونیم، این درسته که ما در ابتدا شروع به نمایش صحنه هایی کردیم که فکر میکردیم بیشتر قابل دست یابی و به نوعی سبک تر و همگانی ترند; موضوع بسیار ساده بود تحقیقات کاراگاهی، جنگ های تن به تن، و خیلی چیز های ساده ی دیگه مثل همین موارد، ولی هرچه بیشتر ما به سمت تاریخ عرضه ی بازی میرفتیم، بیشتر تمایل پیدا میکردیم تا شروع به نمایش و صحبت در مورد چیز هایی بکنیم که بازی Heavy Rain واقعا پایه و اساسش مربوط به اون هاست. جنبه ی احساسی و باز هم بیشتر احساسات پیچیده و در هم تنیده که که در هر لحظه میخواد به اوج خودش برسه و منفجره بشه !!
این موارد موضوع اصلی و challenge واقعی در بازی هستند !
سال قبل در Games Convention جناب David Reeves -رئیس سابق بخش اروپایی سونی- گفت که Heavy Rain قطعا بزرگ ترین و مهم ترین بازی PS3 در سال 2009 خواهد بود، واضحه که چنین اتفاقی در سال 2009 نمیفته ، ایا شما از این موضوع ناامید و ناراحتید که بازی امسال منتشر نمیشه ؟
نه، به هیچ وجه این طور نیست. چون این موضوع یک تصمیم مشترک با Sony بود. در این باره Sony فکر کرد که بهترین حالت برای بازی اینه که بعد از اون شرایط خاص که هرسال در کریسمس از نظر به بازار اومدن بازی ها اتفاق میفته عرضه بشه، و من کاملا میتونم متوجه این مساله بشم چون فکر کنید، تعداد زیادی بازی در کریسمس عرضه میشه که قراره بازی های خیلی خوبی باشند، ولی همین طور قراره اون بازی ها ادامه ای برای ادامه ی اون بازی های محبوب باشند و به همین حاطر این عنوان ها بسیار شناخته شده اند، و لذا تعداد خیلی زیادی بازی خوب وجود داره که مردم میتونند در کریسمس بخرند ولی وقتی به هرحال چهار، پنج یا حداکثر 6 بازی تعداد عناوینی که مردم میخرند، عرضه ی Heavy Rain در چنین زمانی و این که مجبوره خودشو در چنین شرایطی جا بده میتونه ناراحت کننده باشه. این بازی یک IP جدیده و لایق مقداری فضا، و همین طور مقداری زمانه تا بازی برای مردم توضیح و شرح داده بشه. و تازه این مساله به ما زمان بیشتری برای polish کردن بازی میده، حتی شاید بیشتر از چیزی که ما در ابتدا فکر میکردیم !
شما از این مساله که بالاخره قیمت کنسول PS3 پایین اومد خوشحال شدید ؟
بله، مثل بقیه ی مردم. همچنین من از طراحی جدید PS3 نیز خیلی لذت بردم و از اون هم خوشم اومد، و من واقعا فکر میکنم که در حال حاضر دیگه قیمت دستگاه یک قیمت کاملا منصفانست !! به خاطر این که وقتی شما در مورد PlayStation 3 فکر میکنید، بدون هیچ چشمو هم چشمی و بحثی این دستگاه پرقدرت ترین کنسول حال حاضر بازاره، ولی در عین حال این دستگاه خیلی بیشتر از فقط یک کنسوله، تمام کار هایی که شما میتونید با این دستگاه انجام بدید خارق العاده ست، منظورم اینه که شما میتونید video conference داشته باشید، این دستگاه یک media center هه، به PC شما وصل میشه و بهتون اجازه میده از فیلم ها و اهنگ هاتون لذت ببرید و... این موضوع ها فقط دیوانه کنندن !! من مطمئن نیستم که مردم در مورد چه موضوع هایی کنسول ها رو مقایسه میکنند ولی معمولا اون ها مسائل یک سان رو در نظر میگیرند، مثلا PS3 یک Blu-Ray player نیز هست، و درکل کار های خیلی زیادی رو انجام میده و به طور کلی باید گفت یک دستگاه فوق العاده ست !!
و لازم به ذکره که من این حرف ها رو فقط به این دلیل که Alex (یکی از افراد SCEE) پشت سر و حامی منه نمیزنم و صادقانه نظرم همینه !!
به جرئت باید گفت بخش خیلی بزرگی از پایه و اساس Heavy Rain بر روی تحت تاثیر قرار دادن و بیرون کشیدن احساسات از بازی کن بنا شده، فکر نمیکنید که خود کنترل یا همون gamepad مقداری راه رو تنگ کرده و مانع رسیدن به هدف هاتون شده ؟؟ و ایا شما از این مساله که بعد از این که motion control ها معرفی، و نزدیک به عرضه شدند شروع به کار بر روی بازی نکردید نا امید و ناراحت نیستید ؟؟
نه، من هیچ نا امیدی یا ناراحتی در مورد این موضوع ندارم، چون من از کار کردن به همراه dual shock ها راضی هستم و کار های بسیار زیادی هست که شما میتونید انجام بدید تا همین controller ها رو در راه های بسیار متنوع و مختلفی قابل دسترسی تر و یا لذت بخش تر بکنید ! ما با همین controller کار میکنیم و هم سعی میکنیم و هم مجبوریم بهترین استفاده ی ممکن رو ازش بکنیم !!
در حال حاضر motion control قابلیت های جدیدی رو عرضه میکنه، ولی در همین حال من فکر نمیکنم تمامی بازی ها در اینده مجبور باشند از این قابلیت استفاده کنند !! من همین طور فکر نمیکنم motion control بهترین و جواب نهایی به سوال controller ها و اخرین درجه ی پیشرفتشون باشه ولی من از این که بیشتر بازی های بزرگ از motion control استفاده کنند خوشم میاد، و نه فقط بازی های غیر حرفه ای و سرگرمی های مرتبط به خانواده بلکه دوست دارم ببینم بازی های جدی سعی در استفاده از این کنترل ها میکنند !!
ما در مورد وجود این قابلیت در Heavy Rain فکر کردیم و این موضوع میتونه یک گزینه و انتخاب در بازی باشه !!
احتمالی برای عرضه ی Heavy Rain 2 وجود داره ؟
من زیاد مطمئن نیستم که Heavy Rain 2 در کار باشه، من از اون دسته افرادی که sequel میسازند نیستم، چون وقتی شما بر روی یک داستان کار میکنید شما یک موضوع خاص برای گفتن دارید، این یک عکس العمل به یک موقعیت خاص از زندگی تونه و اون چیزیه که میخواید بیان و تعریف کنید، و این موضوع همون دلیلیه که من نمیخواستم Fahrenheit 2 رو نیز بسازم، چون من احساس میکردم که هر چیزی رو که باید در مورد داستان و کرکتر ها میگفتم گفتم !! و در مورد Heavy Rain هم موضوع به همون شکله و من به همون نوع احساساتم صادقه !
نوعی که من Heavy Rain رو میبینم به شدت این احساس رو به ادم دست میده که شما بر روی یک رمان کار میکنید، این موضوع به نوعی دست پیدا کردن به تکامل و مطلقا کامل شدنه، آیا شما هم بازی رو از همون زاویه و به همون نوع میبینید ؟ و ایا واقعا تصمیم دارید که این بازی رو عرضه کنید و بعدش کلا اون ساختار رو ول کنید و از یاد ببریدش ؟؟
بله، تقریبا همین طوره. چیزی که میخوام بگم اینه که تعداد بسیار زیادی داستان عالی برای تعریف کردن وجود داره و همین مساله دلیل غیر منطقی بودن ساختن ادامه و ادامه و ادامه برای بازی هاست ! من میدونم که ساخت ادامه یکی از تمایلات صنعت بازی های کامپیوتریه، ولی ما میتونیم کار های متفاوتی انجام بدیم، ما امیدوارم که در Heavy Rain به نقطه ای برسیم که مردم مشتاق "پروژه ی بعدی David Cage" باشند نه Heavy Rain 2. به همین خاطر اگر مردم از Heavy Rain لذت ببرند این امکان وجود داره که نام من تبدیل به بخشی از یک brand و مارک بشه، و شاید من بتونم بیشتر از این مارک در راه اون چیزی که میخوام بسازم استفاده کنم و نه فقط ساختن یک ادامه برای بازی های موجود !
در مورد شرایط technology و نوع پیشرفتش در حال حاضر هیجان زده اید ؟ و همین طور ایا از نسل حاضر راضی اید و یا به نوعی به دنبال تکنولوژی های پیشرفته تر هستید ؟
خوب میدونید، تکنولوژی از ذهن ها سریع تر حرکت میکنه، لذا من مطمئن نیستم که ما راه های استفاده از تمام تکنولوژی های حال حاضر رو پیدا کرده باشیم و به نوعی من خوشحال میشم اگر تکنولوژی برای مدتی متوفق بشه، (چون در اون حالت ما زمان داریم تا بهش برسیم، چون اگر تکنولوژی خیلی پیشزفت کنه و دور بره پیدا کردن ایده ها و فکر های جدید و ساخت اون ایده ها سخت میشه.) تا اون تکنولوژی ها رو تجربه بکنیم و ثابت کنیم که ما واقعا کار میکنیم، چون اگر تکنولوژی خیلی سری حرکت کنه شما زمانتونو فقط صرف رسیدن بهش میکنید و خبری از اون ایده و فکر ها نخواهد بود !!
تعداد خیلی زیادی چیز جدید در Heavy Rain وجود داره، تعداد خیلی زیادی مفهوم و تفکرات جدید در بازی وجود داره و به نظر میاد بازی قراره ساختار شکنی بکنه و چیز جدیدی باشه، چطور میخواید به مردم اجازه بدید این موضوع رو ببینند ؟ به همراه تبلیغات و demo هایی از بازی ؟ چیز های دیگری شبیه به این موارد ؟ برنامتون برای رساندن پیام بازی چیه ؟
این سوال خیلی خوبیه، {خنده} این موضوع قطعا بخشی از رقابت و مشکلاته ولی ما با بازی Fahrenheit یک مساله رو کشف کردیم، و اون اینه که مردم از اون چیزی که ما معمولا فکر میکنیم باهوش ترند، من میشنیدم که افراد بخش بازار فروش در مورد Fahrenheit میگفتند: "اوه مردم هرگز این بازی رو نمیخرند، این بازی خیلی سخته، خیلی پیچیدست، و خیلی متفاته !!"
اون ها این موارد رو در مورد BioShock هم میگفتند !
خب این احمقانست، چون به طور کلی و عامه ی مردم باهوشند، لذا وقتی یک بازی واقعا خوبه، وقتی یک چیز جالب و تازه رو به روی میز میاره اون ها عاشق بازی میشند و عشق خودشونو هم نشون میدند.
و خوب کاری که ما کردیم واقعا تلاش برای ترویج و معرفی کردن و همین طور توضیح دادن در مورد بازی بود، موضوعی که همیشه به سادگی متن show های تبلیغاتی نیست ! به خاطر این که شما مجبورید یک صحنه از بازی رو انتخاب کنید و اون رو در show floor به نمایش بگزارید، (که البته بهترین مکان برای صحبت در مورد غوطه ور شدن و درگیری های احساسی نیست !) ولی با این شرایط ما همچنان به بشارط به دین مسیح دادن ادامه میدیم، -یعنی همون تبلیغ بازی رو کردن lol- و شاید چند نفر شروع کنند به متوجه شدن این مساله که ما چی میگیم، ولی من فکر میکنم مردم واقعا زمانی متوجه مساله میشند که خودشون بازی رو تجربه کنند. مهم نیست شما چقدر میتونید در مورد یک مساله صحبت کنید، در حال حاضر این یک بازیه و باید بازی بشه
شما یک demo برای بازی عرضه میکنید ؟ ایا اصلا برنامه ای براش وجود داره ؟
در حال حاضر داره روی این موضوع بحث میشه لذا بله امکان عرضه شدن یک demo برای بازی وجود داره، هرچند با این حال پیدا کردن یک صحنه که معرف کلی بازی باشه و عادلانه کل بازی رو نشون بده سخته، و البته باید این رو هم در نظر گرفت که اگر شما یک دمو عرضه نکنید مردم فکر خواهند کرد "اوه، اون ها از بازی خودشون راضی نیستند و و به همین خاطر نمیخوان این بازی رو نشون بندند." هرچند موضوع ای نیست، ولی واقعا سخته که بشه یک صحنه رو پیدا کرد تا بتونه واقعا به طور خلاصه بیان بکنه Heavy Rain چجور بازی ایه، این مساله مثل این میمونه که از یک گارگردان بپرسید: "میتونی دو دقیقه از فیلمت رو نشونم بدی که بیان گر این باشه که فیلم واقعا در چه رابطه ایه ؟" خوب بله من میتونم یک teaser نشونتون بدم ولی اگر بخوام دو دقیقه ی مشخص از فیلم رو بهتون نشون بدم متوجه شدن اسمسفر و این که واقعا در فیلم چه خبره خیلی سخت میشه !!
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24295
بسته الحاقی جدید WoW معرفی شد!
بلیزارد بسته الحاقی جدید بازی فوق محبوب World of Warcraft به نام Cataclysm را معرفی کرد.
در این بسته ظاهر Azeroth تغییر میکند. و البته همچنان جنگ در برابر Lich King ادامه دارد.
در این بسته میزان حداکثر level تا 85 ارتقا میابد.
dungeon ها و Raid های جدیدی نیز اضافه شده است.
سیستم امتیاز دهی جدیدی در Guild Leveling قرار داده شده.
دو نژاد جدید قابل بازی Goblin از جناح Horde و Worgen از جناح Alliance به بازی اضافه شده.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24329
منابع اصلی:
کد:
http://www.vg247.com/2009/08/21/blizzcon-09-and-heres-the-wow-catacysm-logo/
کد:
http://www.vg247.com/2009/08/21/blizzcon-09-goblins-are-playable-race-in-wow-expansion/
تریلر این بسته ی الحاقی رو از اینجا مشاهده کنید.
کد:
http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/media/
کوجیما در حال کار بروی یک IP جدید است
در مصاحبه ای با سایت ign هیدیو کوجیما تایید کرده که هم اکنون تعدادی بازی جدید در kojima productions در حال ساخت است که یکی از انها عنوانی است که خود او مدت ها منتظر فرصتی برای ساختن ان بوده است.
هنگامی که وی در رابطه با انجین جدید ساخت تیم خود صحبت می کرد کوجیما به تعدادی از بازیهای در حال ساخته شدن در kojima production اشاره کرد. " اول از همه می توانم از Metal Gear Solid Rising نام ببرم که در حال اماده شدن است. همچنین یک عنوان جدید دیگر نیز هست که هنوز ان را اعلان نکرده ایم و من مدت زیادی در فکر ساختن ان بوده ام .چند عنوان دیگر نیز در حال ساخت داریم ."
کوجیما ادامه داد : " بازی که گفتم مدت زیادی برای ساختن ان صبر کرده ام یک عنوان کاملا جدید از یک سری بازی جدید است.در مورد عناوین دیگر نیز می توانم بگویم که انها بازیهایی هستند که شما همیشه دوست داشتید انها را داشته باشید. این که ما کی بازیها را منتشر می کنیم تنها به زمان بستگی دارد."
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=24328
منبع اصلی:
کد:
http://www.gamercenteronline.net/2009/08/20/kojima-confirms-development-work-on-new-ips/