بله این مشکل رو منم دارم ، مخصوصاً در ساعات صبح !نقل قول:
Printable View
بله این مشکل رو منم دارم ، مخصوصاً در ساعات صبح !نقل قول:
میدونم داداش. منظور من هم این بود که سری فیوژن رو نخرید دیگه :n31: نخوندی مگه چی نوشتم ؟ اون رو اصلا پس نمی گیرند ولی من tk2510 رو تونستم پس بدهمنقل قول:
سلام دوستان عزیز.
من مودم 4g دارم و هم ایرانسل و همراه اول برای دانلود از بسته های نامحدود استفاده میکنم. برای مصرف روزانه هم از adsl . ولی دیگه سرعت adsl واقعا خسته کننده شده و وضعیت خرید حجم هم گران تر و گران تر........ منم مصرف حجم زیادی دارم.
حالا میخواستم مودم td-lte ایرانسل بخرم ، چون سرعت دانلود خوبی داره. من با مودم 4g سرعت دانلود 2-3مگ میگیرم ، ولی td-lte تست کردم 5-6 مگ بود. و اینکه جدیدا دیدم قیمت مودم ها تخفیف خورده و بسته های خیلی خوبی داره (مثل بسته 100گیگ هفتگی 66هزار تومان).
خواستم از دوستان عزیز مشورت بگیرم به نظرتون برم سراغ td-lte یا با توجه به اینکه مودم 4g دارم از همین بسته های 4g استفاده کنم؟؟
من چون بسته با حجم بالا نیاز دارم ، بالای 100گیگ در ماه ، به خاطر همین دودل شدم.
ممنون میشم از راهنمایی عزیزان....
سلام دوستان
من هم مشکلم مثل دوست بالاییه. خط تلفن ثابت ندارم و مجبورم برم سراغ اینترنت بیسیم و چون مصرفم راحت بالای 100 گیگ در ماه میره، دیگه 4جی با این وضع بستهها از انتخاب خارجه. حالا اگه بخوام بیام سراغ ایرانسل به نظرتون بهتره مودم خارجی رو بگیرم و بذارم روی پشت بوم یا یکی از داخلیها (کدوم؟) رو بگیرم؟ (با توجه به اینکه از وای فای مودم استفاده نخواهم کرد و فقط یه سیم شبکه لازم دارم که بزنم به روتر.)
یا اینکه بیخیال ایرانسل بشم و برم سراغ یکی دیگه؟
4Gنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درود
بفرمایید که از بین مودم های داخلی ایرانسل از نظر گیرندگی کدوم بهتر عمل میکنه مدل DT-350 چطوره ؟ به نظر شما بهتر نیست مودم بیرونی رو تهیه کنم که خیالم از نظر گیرندگی بهتر باشه ضمنا پوشش تقریبا در منطقه سبز پررنگ هست .
بیرونی، اگه پولداری سعی کن از مودم مارت مودم خارجی خوب بگیرینقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
چه مدلی رو شما میفرمایید از مارت بگیرم که اینترنت ثابت رو هم پشتیبانی کنه ؟ اونوقت اگر از اونجا تهیه کنم سیم کارت ایرانسل ثابت رو جدا هم میفروشن ؟نقل قول:
من z6000 و 5142 و 2101 رو داشتم و از لحاظ گیرندگی و برد وایفای 2101 از همه بهترهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من همچنان سرعتم حدود ۱۲ مگابیته. زنگ بزنم ۱۹۵ فایده داره؟
Sent from my Honor 3C using Tapatalk