مبارکت باشه. پستی گرفتین شما؟ چون منم میخواستم معمولیشو بگیرم اما شهرستانم.نقل قول:
Printable View
مبارکت باشه. پستی گرفتین شما؟ چون منم میخواستم معمولیشو بگیرم اما شهرستانم.نقل قول:
نه من به یکی از دوستام گفتم اون گرفت برام فرستاد . شما خودتون هم می تونید به مغازه بگید براتون بفرسته . اگه خواستید شمارش رو براتون بفرستم .
دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه[/QUOTE]نقل قول:
بله دقیقا بهش میگن frequency swipe یا کشش فرکانسی... یعنی فرکانس از 0 شروع میشه و تا بینهایت (بینهایت نسبت به شنوایی انسان) بالا میره... برای تست دامنه فرکانسی بلندگو ما استفاده میکنیم ازش... از 30-40 کیلو هرتز که میره بالاتر گوش رو قلقلک میده :31:
اینم لینک دانلود: (با استاندارد AccurateRip ریپ کردم به Flac... یعنی هیچ تفاوتی با سی دی اورجینالش نداره)
توجه: چند ثانیه اول ترک تقریبا چیزی شنیده نمیشه چون از 0هرتز شروع میشه که در دامنه شنوایی انسان نیست، به نزدیکای 17-18 هرتز که برسه یه چیزایی به گوش میرسه تا بالا :46:کد:http://up7.--------.com/images/vpi998keubqa5kahnvg.zip
دمت گرم . خیلی شرمنده کردی . البته گوش ما که مثل گوش شما حساس نیست ! خیلی هنز کنه تو 25 هرتز تازه یه لرزش هایی حس کنه :دی .
موفق باشی .
دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه[/QUOTE]
این لینک شاید کمک کنه .
شماره مغازه رو بهم بدی لطف کردیکد:http://isohunt.com/torrent_details/99557285/?tab=summary
خواهش میکنم :31: این چه حرفیه گوش ما که چیزی نیست... شما استادی... اصلا روایت هست که میگن نفخ صور که میشه اول از همه شما متوجه میشی چون از فرکانس خیلی پایین شروع میشه :18:نقل قول:
:21:
این لینک شاید کمک کنه .نقل قول:
شماره مغازه رو بهم بدی لطف کردی[/QUOTE]کد:http://isohunt.com/torrent_details/99557285/?tab=summary
بله دقیقا همینه... اگه اینترنت پرسرعت دارید پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید فول آلبوم رو... تست های خیلی عالی داره... ترک 10 فوق العادست... ... اگه میخواید هدفونتون رو تست کنید که ببینید در فرکانس های بالا چطور عمل میکنه و آیا توی رکوردهای خیلی سریع وارد دیستورشن میشه یا نه پیشنهاد میکنم ترک 14 رو دانلود کنید... خیلی از بلندگوها یا آمپلی فایرهای شاخ که ادعاشون میشه زیر پخش این ترک زایمان میکنن و روی فرکانس های بالا دیستورت میشن :31::18:
ببخشید به عنوان پار از یت میشه بگید دیستورت چیه؟
راستی یه چیزی من زیاد از inear خوشم نمیاد یعنی راحت نیستم انگار به گوشم فشار میاره به نظرتون اگه یه مدت استفاده کنم میتونم بهش عادت کنم؟
در معنی لغوی یعنی شکستن یا خمیده شدن یا از حالت طبیعی خارج شدن ... در مورد صدا یا همون Hamonic Distortion به زبان ساده یعنی وقتیکه یه کامپوننت صوتی (یا آمپلی فایر یا بلندگو یا هدفون) نتواند فرکانس خاصی رو به درستی بازآفرینی یا Reproduce بکنه و صدا خراب بشه... وقتی صدا دیستورت میشه دیگه کل نت ها بهم میریزه و صدای ناهنجار بوجود میاد که در مورد فرکانس های بالا ما بهش میگم صدا تیغ شده... یعنی گوش رو میزنه:11:نقل قول:
این s4 مثل پر کاه میمونه خیلی راحته . مطمعن باش عادت می کنی منم اول مشکل داشتم . اما حقیقت اینه که برای بیرون آهنگ گوش دادن iem بهترین انتخابه !
دیستورت هم فکر می کنم منظورشون distortion باشه .
بزار 535 رو بگیرم بعد از اون تست خرکی ها می کنمش :دی
ممنون اخه کیفیتش خوب بود منظورم کیفیته ظاهرینقل قول:
میخواتم ببینم اصلو فرعش توی چیه واسه این پرسیدم وگرنه قیمتش که تابلوعه فرعیه :D