خوب از کمکتون نه متشکرم :31: شوخی کردم...بالاخره وصلش کردم به اینترنت و fb و SHOUCAST رو براحتی میرم...اگه سوالی داشتین در خدمتم:40:نقل قول:
Printable View
خوب از کمکتون نه متشکرم :31: شوخی کردم...بالاخره وصلش کردم به اینترنت و fb و SHOUCAST رو براحتی میرم...اگه سوالی داشتین در خدمتم:40:نقل قول:
@farshid
تو جوابیه پاناسونیک اومده:
که به نظرم جواب خیلی سطحی ای هست اینو که هر بنده خدایی میدونه مشخصات اعلام شده برای این مدلها توسط پاناسونیک یکین اون چیزی که مهمه تفاوت تو واقعیته.نقل قول:
Please be noted the specifications of the model TH-P42VT30 and TH-P50VT30 are the same except the screen size
درود دوستان
منم 42vt30 دارم و از تصویرش بسیار راضیم....... بنظر من حداقل تفاوت st30 و vt30 در ظاهر بسیار زیبای سری vt و اینکه بهرحال از دیرباز پاناسونیک بین سری V و S اختلاف قیمتی داشته که ذهن مشتری را به اختلاف تکنولوژی، دقت رنگ وتصویر و یا کیفیت پنل میکشونه......
سلام... اساتيد محترم ميخاستم بدونم به نظر شما با اين قيمتها خريد را باز هم صلاح ميدونيد يا نه؟ يا اينكه شايد فرجي بشه و اون طرف سال وضعيت بازار بهتر بشه؟
البته اين دو يه اختلاف ديگه هم دارند:نقل قول:
VT30 ساخت ژاپن ولي ST30 ساخت تايلنده
دوستانی که شانس مقایسه st30 50 و vt30 50 را داشتند لطفنا راهنمایی کنند که آیا vt30 ارزش یک میلیون بیشتر خرج کردن رو داره واقعا؟
مقایسه بین gt20 , st30 کدام را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
یه چیزی جایگزین تله تکست چیه کدامیک تله تکست دارند
اقا خبری از راه اندازی اپدیت نرم افزاره vt30 برای سری R نیست؟نقل قول:
با سلام مجدد خدمت همه دوستان
من یه بار دیگه توضیح میدم امیدوارم اساتید بدون تعصب و منطقی من را اراهنمایی کنند
قضیه از این قراره که من بین دو مدل 1- سونی ex720 و پاناسونیک st30 تحقیق می کردم کاری به اختلاف تکنولوژی ندارم و دلم با st30 بود خوب اختلاف 500 هزار تومانی دارند در کل بی خیال پول شدم و گفتم برای من این ویژگی ها مهمه
1- کارایی یعنی میزانی خرابی کم و قطعات با کبفبت
2- کیفیت تصاویر
3- امکانات جانبی مثل پخش زیرنویس فارسی اینترنت پخش فیلم فول اچ دی از روی فلش که انگار سونی پخش نمیکنه تله تکست وو مهمترین نکته ضبط تصاویر و فیلم
4- کیفیت 3D
رفتم به مغازه پاناسونیک که طرف st باز نداشت اما gt20 داشت و شروع به تعریف که gt20 بهتر از st30 است ساخت ژاپنه و .. که من رو به شک انداخت
رفتم توی مغازه دیگه طرف gt20 نداشت و گفت که st30 بهتره و gt20 سفارشه پاکستان و با اینکه ساخت ژاپنه خرابی زیادی داره .
حالا اساتید به نظر شما اولا کدامیک از این سه مدل این ویژگی که من نیاز دارم را دارن و کدام بهتر هستند
من استاد نيستم ولي چيزي كه ميدونم ميگم:نقل قول:
1- از لحاظ كيفيت قطعات فكر كنم در يه حد باشن سوني اين مدلش ايران مونتاژ ميشه و پانا تايلند
2- كيفيت تصويره st30 بهتره
3- در مورد امكانات جانبي كه گفتين جفتشونم در يك حد افتضاح هستن (پخش زيرنويس فارسيو فلشو اينجور چيزا ضبطم كه ندارن هيشكدوم)
4- كيفيت 3d در st30 بالاتره
در كل st30 توصيه ميشه البته اگر امكانات بند 3 براتون خيلي مهمه بريد سراغ lg و samsung