سلام بچه ها دو هفته ای هست اینقدر سرعت بد شده مخصوصا شب ها که دیگه واقعا نمیشه کاری کرد من بازی میکنم پینگ افتضاح شده من World of Warcraft بازی میکنم اما اونم دیگه جواب نمیده واقعا دیگه رو اعصابه شما وضعیتتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه ها دو هفته ای هست اینقدر سرعت بد شده مخصوصا شب ها که دیگه واقعا نمیشه کاری کرد من بازی میکنم پینگ افتضاح شده من World of Warcraft بازی میکنم اما اونم دیگه جواب نمیده واقعا دیگه رو اعصابه شما وضعیتتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل سرعت گویا سراسری هست و خیلی ها مشکل سرعت و پینگ را دارند:n15:
والا من که نمیدونم دارن چه گ... میخورن به هر حال سرعت و پبنگ مخابرات که افتضاحهنقل قول:
اينترنتش كيلويي شده، صرفا همين كه googleباز بشه بش ميگن اينترنت
و قل امنا و جزا العذاب العظيم
ترجمه: و براي كافران و بدكاران در دوزخ عذاب شديد نازل كرديم(خطاب به كم فروشان اينترنت)
اخه بگو اينترنتش كه حجميه ديگه سرعت پايينش واسه چيه
چقدر بده که مجبوریم از این سرویس استفاده کنیم!! وگرنه فکر کنم هیچکس از این مخابرات سرویس نمی گرفت!
من آخرش نفهمیدم که ما سامانه شکایت داریم یا نه؟؟ (برای ثبت شکایت تو cra میخواد)
سلام به همه انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع شده الا توی گوگل >سامانه سرویس دهی به مشترکین اصفهان< سرچ کردم انگار آدرس عوض شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اینجا هم میرم میزنم id password اما میگه اشتباه است .
1 سوال هم دارم این عوض شدن پنل جریانش چیه اگه توضیح بدید سپاسگزار میشم.
نقل قول:
والا از منم الان که نگاه کردم نمیره ولی چند ساعت پیش رفت به هر حال فعلا من هیچ کاری نمیتونم بکنم با این اینترنت
سلام دوستان مثل اینکه وضعیت به حالت عادی برگشته من 256 نامحدود از مخابرات دارم سرعت دانلودم 80 و سرعت وب گردی هم از 2 هفته پیش هم بهتر شده .اخ جون :n19::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح های جدید مخابرات!
مگه سرویس نامحدود هم داره مخابرات اصفهان؟:n13:نقل قول:
404 NOT FOUNDنقل قول:
این طرحها هم اضافه شده ولی بازم سرویس نامحدود ارایه نشده:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]