سلام.من اسفند طرح یکساله 20 گیگ 512 گرفتم و الان فقط 1 گیگم مونده. میخواستم ببینم اگه ترافیکم کامل تموم شد و بعد من تمدید نکنم.استفادم خودش جزو مصرف ازاد حساب میشه؟اونوقت هر گیگ چنده؟
Printable View
سلام.من اسفند طرح یکساله 20 گیگ 512 گرفتم و الان فقط 1 گیگم مونده. میخواستم ببینم اگه ترافیکم کامل تموم شد و بعد من تمدید نکنم.استفادم خودش جزو مصرف ازاد حساب میشه؟اونوقت هر گیگ چنده؟
سلام
سرعت من الان انقدره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 دارم
چرا انقدر داغون شده؟
سایت ها به زور باز میشن!
منم الان تست گرفتم. بد نیست
سلام دوست عزیز. اگر ترافیکتون تموم شه که دیگه نمیتونید استفاده کنید و باید ترافیک بخرید و چون برای شما تو طرح یکساله است هر گیگش 5000 تومنه:46:نقل قول:
پینگت جالب نیست
دلیلش میتونه باشه
بچه ها به گفته یکی از سایتای ارایه دهنده ... پی ان . روشی جدبد گذاشته با استفاده از Socks Pro که الان دو روزه دارم استفاده میکنم با مبین نت که خیلی راضیم و قطعی نداره و سرعتشم چشم گیره...
این با برنامه socks pro
این هم بدون برنامه
همه با 128 مبین
البته فکر میکنم اصولاً زیرساخت وظیفه ی فیلترین*گ و ... رو داره نه مخابرات.نقل قول:
مودم out door دارم.فکر کنم بشهنقل قول:
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
تایید میشه. من با مبین نت نمی تونستم از skype استفاده کنم ولی الان با adsl نیتونمنقل قول:
مرسی دوست من ، برای من اسکایپ اصلا لاگین نمیشه ولی با شیلتر شکن یا چیز پی ان میشه (البته وقتی چیز پی انم کار میکرد)نقل قول: