کلی خندیدم سر این 6 سال ....:27:نقل قول:
دادا y560 تا جایی که من شنیدم فقط ازش تعریف کردن
کلآ لنوو لپ تاپ های خرکارین
ایشالله خیرشو ببینی عزیز...:19::10:
کلی خندیدم سر این 6 سال ....:27:نقل قول:
دادا y560 تا جایی که من شنیدم فقط ازش تعریف کردن
کلآ لنوو لپ تاپ های خرکارین
ایشالله خیرشو ببینی عزیز...:19::10:
نقل قول:
ایام امتحانات هست ! کم سر میزنیم
اگر برای بازی می خواهید ، از لنوو فقط سری Y560 و Y460 برای شما مناسب هست ، کیفیت صدا بسیار خوب هست و کیفیت تصویر هم در حد معمولی و استاندارد
از ایسوس مدل های سری N53 میشه پیشنهاد داد و از HP هم مدل های سری DV6
سری z هم فقط برای کار های اداری مناسب هست ، هرچند خرید سری G ارجحیت خواهد داشت
ممنوم :) حالا سوال اخر کدوم برند تا 1 تومن بهترین کیفیت تصویر رو داره msi رو تعریفش رو شنیدم ایا خوب هست؟؟نقل قول:
مرسی از جواب شمانقل قول:
ولی یه مسئله ای که الان متوجه شدم اینه که ظاهرا هارد 3140 سرعتش 7200 ولی برای 5742 سرعتش 5400 آر.پی.ام هست
فکر میکنید چقدر تو کارایی این دو مدل تاثیر داره ؟
خودم که الان تمایل بیشتری به سمت 5742جی دارم ولی فقط از بابت اسپیکر مونوش یکم دلسردم کرد
کلا از لحاظ کیفیت صدا اگه بخوایم یه مقایسه بین لپ تاپهای رنج حول و هوش یک میلیون داشته باشیم ، 5742جی وضعیتش چه جوریه ؟
این as us n53 رو دیدم چقدر خوشگله اقا بی کارین من و به شک میندازین من دوباره تو شک افتادم از اون موقع که میخواستم بخرم تا الان 60 تومن ارزون شدهنقل قول:
حالا نمیدونم asus بگیرم یا لنوو
ببین من صدا واسم مهمه
بعد هم کیفیت مونیتورش همین
دیگه هیچی نمیخوام از msi هم بگین
راهنماییییی
قدرت بالای پردازش گرافیکی این نوت بوک یکی دیگر از نکات برتر آن محسوب می گردد. IdeaPad Y460 برای بالاترین بازدهی ، به دو پردازنده گرافیکی مجهز است.نقل قول:
پردازنده اصلی گرافیکی ATI Radeon 5730 است که دارای ۱ گیگابایت حافظه است که برای انواع پردازش های سنگین گرافیکی تخصص یافته و کاربر به واسطه آن می تواند از انواع بازی های گرافیکی روز دنیا بالاترین لذت را تجربه کند.
پردازنده دوم گرافیکی ، پردازنده کم مصرف Intel HD Graphics است که بر روی خود پردازنده (CPU) قرار دارد و برای مواقعی که کاربر نیازمند طول عمر بیشتر باتری است و نیاز به پردازش های سنگین گرافیکی ندارد ، گزینه مناسب است.
Lenovo Y460 مجهز به انواع سیستم های ارتباطی از جمله درگاه LAN گیگابیتی ، مبدل بی سیم شبکه (Wireless) و بلوتوث بوده و از آنجا که نوت بوک های سری Y کمپانی Lenovo با بالاترین امکانات چند رسانه ای طراحی وتولید می گردند ، این نوت بوک مجهز به بلندگوهای پرقدرت JBL با فناوری صدای فراگیر بوده و نیز برای اتصال به دستگاه های چند رسانه ای دارای درگاه HDMI است.
این نوت بوک ۱۴ اینچی که ۲٫۳ کیلوگرم وزن دارد.
منبع : سازگار
هارد رو که من دیدم زدن 640GB (5400 RPM)نقل قول:
این تاپیک رو ببینی بهتره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=464749
این لنوو y560 خیلی خوبه فقط جایه انگشت میمونه خیلی
نقل قول:
هارد 3140 500G هست با دوره 7200
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4247579-4301352.html
با درود به همه دوستان
میخواستم از شما بپرسم چرا میگن لپ تاب های لنوو مثل تراکتور میمونن در حالی که از لحاظ بدنه کیفیت چندانی ندارن
و بین لنوو و ایسر و دل با یک مدل تقریبا کانفیگ برای خرید؟و استفاده کدام بهتره؟