واقعا که خیلی حال میده .
ما یک هته دیگه داریم مستر لیگ بازی میکنیم.
Printable View
واقعا که خیلی حال میده .
من که تا پچهای درست شدن لباس ها و اسم ها نیاد نه مسترلیگ بازی میکنم ونه bal .میشینم با کاپ و ادیت و ترانینگ ور میرم تا پچهاش بیاد بعد بازی کنم.نقل قول:
واقعا که خیلی حال میده .
ويكي پديا رو رفتم ديدمنقل قول:
امارش اشتباهه و بروز نشده
شما مطمئن باش كه آلمان هم هست اين بار
تو ویکیپدیای انگلیسی که آلمان به عنوان تیم لایسنس شده وجود داره!نقل قول:
ويكي پديا رو رفتم ديدم
امارش اشتباهه و بروز نشده
شما مطمئن باش كه آلمان هم هست اين بار
آقا من میخوام اینو با جی جی اس ایمپورت کنم بعضی فایل های بین رو میگه حجمش زیادهنقل قول:
چیکار کنم ؟
منم به همین مشکل برخوردم نمیدونم باید چیکار کنمنقل قول:
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک
واقعا برام ثابت شد که توی PES خیلی مهم هست که با تیم محبوبت بازی کنی من آلمان و فرانسه رو برداشتم واقعا نمیشه بازی کرد . در حالیکه بازی اخیرم Spain Vs France بود که موفق شدم 6 بر صفر فرانسه رو توی زمان 20 دقیقه شکست بدم (Top Player)
به هر حال توصیه می کنم برای اینکه لذت بیشتری ببرید با تیم هایی بازی کنید که دوسش ندارید و طرفدارش نیستید می بینید که سخت می تونید بازی کنید.
اون که بدیهی هست....پس فکر می کنید برای چی دغدغه ی اصلی من و خیلی از هواداران دیگه حضور بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در Pes2010 هست؟ برای چی با هزار بدبختی در pes2009 با هزار تا پچ و ترفند دیگه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان رو درست کردیم....برا همینه دیگه....نقل قول:
بیش از 14 سال هست که فوتبال بازی می کنم و تا به حال نشده به جز تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ با یک تیم دیگه حتی 1 مسابقه رو هم بازی کنم(البته 2-3 بار هم ایران رو برداشتم)...حتی تو اون فوتبال 2 بعدی سگا(فکر کنم فیفا 95 بود یا 96) که فقط 3 چهار تا تیم ملی داشت و بس من همیشه آلمان بودم....یادش بخیر که با ماتئوس چه ها نمی کردم....:8:
نقل قول:دقيقا همين مشكل رو من هم دارم لطفا دوستان يه اموزش خوب و جامع راجبه وارد كردن اين اسكوبرد ها بذارن چون بعضي فايل ها رو ميگه بزرگه و اگه اونا نباشن فايل ها اعمال نميشن درست و حسابي الان من چند تا فايل ديگه هم دارم كه همينمشكل رو با هاشون دارم ممنون ميشم كمككنيد و راهنمايي كنيدنقل قول:
من موندم شما چه جوری بازی می کنید! برای من که خیلی سخته تو top player حتی مساوی بگیرم. خیلی دوست دارم بدونم شما دقیقا از چه ترفندها و ابزارها و روش هایی برای انجام بهتر این بازی استفاده می کنید.نقل قول:
واقعا برام ثابت شد که توی PES خیلی مهم هست که با تیم محبوبت بازی کنی من آلمان و فرانسه رو برداشتم واقعا نمیشه بازی کرد . در حالیکه بازی اخیرم Spain Vs France بود که موفق شدم 6 بر صفر فرانسه رو توی زمان 20 دقیقه شکست بدم (Top Player)
به هر حال توصیه می کنم برای اینکه لذت بیشتری ببرید با تیم هایی بازی کنید که دوسش ندارید و طرفدارش نیستید می بینید که سخت می تونید بازی کنید.
دیگران هم نظر بدند، ممنون می شم.