عجیبه snr اومد رو 0.8 یعنی 8دسیبل ولی لینک نمیپره:n04:
Printable View
عجیبه snr اومد رو 0.8 یعنی 8دسیبل ولی لینک نمیپره:n04:
دوست عزیزم فقط قصد مزاح بود وگرنه صادق بودن فن آوا و جناب قلی زاده به سر تا پای شرکتهای پر زرق و برق و دروغگویی مثل صبانت و شاتل و....میارزه.امیدوارم فن آوا هم در آینده که ایشالله مشترکینش جمعیتشون زیاد شد همینطور مشتری مدار و صادق باقی بمونه.درضمن به جناب قلی زاده پیشنهاد میکنم چون احتمالا در هفته ها و ماههای آینده تعداد مشترکین بیشتری نسبت به بازه زمانی مشابه سالهای پیش بهشون خواهند پیوست با تهران هماهنگی لازم رو جهت بالا بردن کیفیت دستگاهاشون و همچنین وسیعتر کردن مناطق تحت پوشش در مشهد انجام بدن.الان دوستانی دارم که به علت نداشتن سرویس 10 و 12 مگ و همچنین تحت پوشش نبودن مراکز مخابراتیشون نمیتونن بیان فن آوا.الان اون زمانی رسیده که فن آوا گام بلند خودشو برداره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه اصلا لینک نمیپره حتی رو snr 0.8
دقیقا مارک و مدل و ورژن مودمت چی هست؟نقل قول:
D-Link 2730U-c1 چیپست برودکام(مشکی)نقل قول:
دارم کم کم بدجور عاشقش میشم! حیف تک آنتنه وگرنه خیلی مودم باحالیهنقل قول:
یعنی اگر مودم دیگه ای بود لینک میپرید؟:n13:نقل قول:
خود پشتیبانی گفت لینکت میپره با این دان استریم ولی اصلا تا حالا لینک نپرید!
بله داداش.چیپست برودکام هستش که باعث میشه خط آدم حتی با snr برابر با 2 دسی بل هم لینکش نپره.و خیلی از پشتیبانیها اینو نمیفهمن و تا میبینن نویزت اومد زیر 10 دسی بل دیگه پهنای باند رو بالا نمیبرن.یعنی اینقدر سواد ندارن و بهشون یاد ندادن که بابا جون مشتری اگه چیپستش برودکام هست شما نترس پهنای باند رو ببر بالا.قدر مودمهایی که چیپست برودکام دارند رو بدونید.در تاپیک راههای رفع نویز همین فروم در یک پستی من نرم افزاری رو معرفی کردم واسه کسایی که مودمشون چیپست برودکام هست که توسط اون خودشون میتونن پهنای باند و مقدار snr شونو تنظیم کنند بدون احتیاج به پشتیبانی.نقل قول:
:n12::n12:من 2730uرا دوست دارم:n12::n12:نقل قول:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید با چه اس ان آری لینکو نگه داشته ماشالله:n01:
snr=0.3
راهی هست که تنظیمات DMT ذخیره بشن و هر وقت مودمو روشن/خاموش میکنیم دیگه نیازی نباشه برنامه DMT رو اجرا کنیم؟نقل قول:
الان با DMT وقتی noisemargin رو میزارم رو300% خیلی snr بهتر میشه ولی وقتی برنامه DMT رو میبندم و مودمو ریستارت میکنم دوباره برمیگرده رو حالت اول این وضعیت خطم با 300% noisemargin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]