خب mamali_1382 نبودش جاش من سوالاشو ادامه میدم. (داداشمه) .
اول این که ما شیرازیم، بعدشم nextgen چند میگیره ؟ آخه شنیدم 50 تومن میگیره!!!
اینجوری که نمیصرفه...
خب mamali_1382 نبودش جاش من سوالاشو ادامه میدم. (داداشمه) .
اول این که ما شیرازیم، بعدشم nextgen چند میگیره ؟ آخه شنیدم 50 تومن میگیره!!!
اینجوری که نمیصرفه...
چي ميگي ي ي ي ي ي ي ؟؟؟نقل قول:
من فكر ميكردم حدود 20 تومن ميگيرن !!!
شيراز همه چي گرونه !!!
يكي از دوستام Elite خريد كلي گرون تر از تهران !!!
عجيبه واقعا ...
برادرم امروز رفته بود توپخونه یکی از فروشنده ها گفته بود اکثرا دارن ولی تو انبار منتظر کپی شدن هستند ولی به نظر من منتظر این هستند تا فالکون رو آب کنند بعد چون با وجود جاسپر هیچکس حتی آماتور ها هم فالکون نمی خره:10:پس تا جاسپرنیاد من که نمی خرمنقل قول:
زيادم عجيب نيست باور كن شهرهاي ديگه هم اينجوريه بعضي جاها Elite 700 هزار تومن قيمت ميدن.نقل قول:
اونوقت اونا از کجا وارد کردن؟؟؟؟من از تمام فروشنده ها و کسایی که دوبی هستن پرسیدم میگن فقط ارکیدش هست.نقل قول:
یعنی از چین و .... وارد می کنن؟؟؟؟؟
برادر من و داداش اون برو از پیام بگیر پست میکنه دم در خونه تازه قفل شکسته خواستی- پیام خصوصی بده راهنمایت کنمنقل قول:
باید 7 خان رستمو بگذرونی تا بتونی یکم بازی کنی ...
چه دورانی شده !!!
واقعا چقدر مسخره !!!نقل قول:
چرا اينقدر گرون ميدن آخه !!
به ايران كه ميرسه خود به خود ميره بالا !!!
بعد به شهرستانام ميرسه بازم ميره بالا !!!
خب از تهران سفارش بدين به صرفه تر در مياد كه !!!
نمیدونم چند وقت پیش یکی تو سنندج وارد کرده بود یکی از دوستان همین سایت گفت من زنگ زدم اون هم گفت دارم تازه قیمتها هم خیلی مناسب بود مثلا پریمم رو 315 می داد تازه با بازی ارجینال ولی قفل نشکسته من یک خورده ترسیدم ولی خواستم برم سنندج هم اونو بگیرم و هم یک سری چیز دیگه زنگ زدم گفت یک شیرازیه همه رو یکجا ازم گرفته 10 روز دیگه زنگ بزن من یک 5 روز گذشت زنگ زدم گفت فعلا ندارم حالا احتمالا می ارم حالا از کجا اورده بود یا توافق کردن به کسی ندن خدا میدونه حالا که منتظریمنقل قول:
خوب این update باید یک جایی نصب می شد دیگهنقل قول:
مدل های arcade هارد ندارن برای همین از mc میگیره
واقعا باور کردن حرف های یک مشت فروشنده .... که فقط به فکر سر کشیدن خون و پول مردم اونم نه لیوان بلکه به صورت پارچ وار هستن عجیبه !نقل قول:
من مطمنم شما از اون ادم هایی هستی که اگه ms بگه
تا تابستان مدل 45 نانو میده و slim میشه در مورد jasper هم همین طوری موضع میگیری
شما صبر کن تا jasper گیر بیاری از همون مغازه دار هایی که این حرف ها رو زدن !
تایید میشهنقل قول: