انقر دیسکانکت طبیعیه؟
مشکلی در سرعت صفحه بازکردن و دانلود ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثرش از 12 شب تا 9 صبح
Printable View
انقر دیسکانکت طبیعیه؟
مشکلی در سرعت صفحه بازکردن و دانلود ندارم
اکثرش از 12 شب تا 9 صبح
اختیار داری...این چه حرفیه میزنی...نصف لذت دانلود کردن از شاتل به استرس محدود شدنه:n09::n09:نقل قول:
زیاد که دانلود کنی همچین محدودت می کنه که یادی از دوران دایال آپ کنی :n02:
اگه دانلودر هستی و بیشتر از 15 گیگ دانلود رایگان در ماه دانلود می کنی سمت شاتل نیا:n06:
بستگی داره چقدر بخوای دانلود کنی .کلا اینترنتای اشتراکی به درد دانلود نمی خورن . یعنی بیشتر از ماهی پنج گیگ شبانه لازم داری؟سه گیگ هم خوت داری میشه هشت گیگ بسه دیگه [emoji1]نقل قول:
پینگ 2000 بزور انجمن رو باز کرد از صبح هی dc میشم دیگه این دوره تموم شه مفتی هم از شاتل نت نمیگیرم.
کلی اعصابم خورد شد تازه رفته بودم توی بازی.. سره dc شدن بن شدم
شما به نظرم وقتی از شاتل رفتی، isp بعدیتو با تحقیق بگیر؛ ببین اطراف خودت چه شرکت هایی رو دارند و از کدوم راضی ترند،اینجوری دیگه اعصابتم بابت نت خورد نمیشه......نقل قول:
سلام دوستان
اول از همه عرض کنم 30-40 صفحه قبل رو خوندم و هنوز سوال دارم واسه همین ازتون راهنمایی می خوام
من حدود یه ساله اینترنت 256 مخابرات دارم و خیلی شبها 1.2 گیگ ازش دانلود داشتم (سرعت همیشه بین 55-65 بوده همیشه)
الان قرارداد یه سالم داره تموم میشه، چند هفته هم هست دیگه اینترنت رایگان شبانه رو برداشته
با اینکه از مخابرات راضی بودم، می خوام از شاتل یا پارس آنلاین بگیرم
بنظرتون اگه حدود15 تا 20 گیگ در ماه دانلود داشته باشم و حداقل سرعت 64 بایت بر ثاینه برای دانلود واسم کافی باشه از کدوم اپراتور بگیرم؟
اگه از شاتل بگیرم کدوم بهتره برام؟!
اول خواستم 256 نامحدود بگیرم، دیدم میگن خوب نیست!
این زده حداقل دانلود 17 گیگ در حالی که پارس آنلاین با همین سرعت نامحدود 256 زده حداقل دانلود 30 گیگ!
میترسم از شاتل بگیرم با این سیستم محدود کردن مبهمشون دهنمون رو سرویس کنن!
بابا من بخوام اپراتوری همون سرعت 64 بایت بر ثانیه واقعی رو بهم بده و بالاتر نبنده و محدود هم نکنه با همون سرعت خیالم راحت باشه کی رو باید ببینم؟!
این که میگن سرعت نامحدود 128 با نامحدودهای سرعت بالاترش زیاد فرق نداره واقعیت داره؟
کار من رو میتونه راه بندازه؟ یا 15 گیگ دانلود کنیم دهنمون رو سرویس میکنن؟!
در ضمن میتونم اکثر دانلودهام رو از سرور داخلی دانلود کنم؛ اصلاً تاثیر داره این قضیه تو محدود شدن؟
دوستانی که شاتل رو دارن راهنمایی کنن لطفاً
ممنون از کمکتون
سلام دوستان هنوز ترفندی که میشد دور زد دانلود امکان پذیر هست ؟!
راستی کسی از سرویس ویژه گیم این شرکت خبر داره ؟
شاتل چه با طرحهای حجمی چه نا محدود سرعت 100 کیلوبایت به بالا بهت میده. ولی از اونجایی که طرح نرمال نامحدود یعنی art بعد از دانلود مقدار نا معلومی سرعتت رو به 10 کیلوبایت (کم و بیش) تقلیل میده و برای این شاهکارش هزینه ی 28 هزارتومن (کم و بیش) طلب میکنه، ممکنه شما به خودت بیای و ببینی 15 گیگ دانلود کردی و 1 ماهت نصفشم نگذشته و سرعتت رو محدود کردن و تا 1 ماه (کم و بیش) باید در همین وضعیت به سر ببری. از این رو اگه اینترنت رو برای دانلود میخوای پیشنهاد میکنم در وحله ی اول سراغ شاتل نیای و یا اگه اومدی حداقل سراغ نامحدود نیا. باور کن هیچکس دلش نمیخواد هر گیگ دانلودش رو با ترس و لرز انجام بده.نقل قول:
میمونه طرح اکو.. که اونهم اگه ماهی 30 تومن (کم و بیش) پول بدی میتونی یه طرح 1 ماهه 128 با 8 یا 9 گیگ (فکر کنم با 29 تومن میشه 8 گیگ) ترافیک بگیری و تازه شبانتم رایگان نیست. باید 3500 تومن بدی و 1 تا 8 (رایگانت!) رو فعالسازی کنی. که میشه حدود 32 تومن (کم و بیش). و همه ی اینکارا رو انجام دادی. یهو دیدی شبانه هم یه مقدار نا معلومی دانلود کردی و باز سرعت شبانت رو محدود کردن و رسوندن به 10 کیلوبایت برای یک ماه.. و در برخی موارد دیده شده طرف سرعت روزانشم محدود میشه.
بنابر این اگه با صحبت های من قانع شدی که بیخیال شاتل بشی میتونی بری تحقیقاتت رو روی دیگر isp های ممتاز کشور شروع کنی.
پ.ن : ای کاش شهرتو میگفتی. بعیده مخابرات شبانه رایگانشو برداره. تو رشت که من هستم هنوز هست
در مورد سوال اول اطلاع ندارم.نقل قول:
در مورد سوال دوم من سرویس گیمم فعاله. اگه تو سرور های ایرانی بازی میکنه بد نیست پینگت قابل قبول میشه. ولی برای سرور های خارجی اونقدر تاثیر نداره که با چشم غیر مسلح دیده بشه
سلام بچه ها
من الان نزدیک ۳ سال هستش که از مخابرات دارم سرویس میگیرم ولی دیگه واقعا عصبانی شدم از خدمات ضعیفش
الان قصد دارم از شاتل سرویس بگیرم
تنها چیزی که برام مهمه اینه که چون من خودم تا عصر شرکت هستم و اگر دانلودی بخوام بکنم از شرکت انجام میدم، میخوام شب که میام کار می کنم با نته خونه، عین بچه آدم وب سایت ها رو باز کنه و اگرم پکیجی چیزی خواستم دانلود کنم که حجم زیادی هم نداره درست جواب بده. مثلا دانلود از Github
مخابرات الان افتضاح هستش تو این زمینه.
من ساکن فردیس کرج هستم.
ممنون