علی چرا یارو رو بک تایم نکردی : ((((((((
بهش با کت حمله دادم که وسوسه شه و حمله بدی و آخرین روستاش هم کلیر بشه
Printable View
علی چرا یارو رو بک تایم نکردی : ((((((((
بهش با کت حمله دادم که وسوسه شه و حمله بدی و آخرین روستاش هم کلیر بشه
خب خب خب! ببینیم اینجا چی داریم؟! یه مشت پست بیجواب! به ترتیب تاریخ میریم جلو : دی
تو اگه منو میشناختی میفهمیدی قضیه 10تومن کشکه و فقط شوخی بوده اما دریغ از 20ثانیه فکر و نگاه کردن به طرف!نقل قول:
حدی نیستی بخوای اسباب شر باشی کلن!
اندازه ی این حرفا نیستم بنده =)) من 1سالی میشه فحش بدبد به کسی نمیدم :-"نقل قول:
اصلن از شخص شخیص شما انتظار همچین برخوردی رو نداشتم مرتضی جان!
افتخار میکنم که همصحبت یک شخصی که خودش قبول داره خره، نشدم!نقل قول:
اصلن پولش برام مهم نیست شوخی رو بد برداشت کردی البته شاید خودم بد شوخی کرده باشم اما وقتمو از سر راه نیاورده بودم که امثال تو براحتی 4تا کلیک به بادش بدن.
جناب خره! یا خود شما سیتر بودید توی لاگ اکانت بود پس بیخود حرف نزن هیچوقت! دروغایی که میخوای سر هم بندی کنی رو از لحاظ زمانی هماهنگ کن =))
اعصابت به --- -- اسب رستم اصلن به من مربوط نیست حرفی بود که درست بود و باید زده میشد =))
چشماتو بیار بالا بلندم کن LoooL کلن در موردم فکر نکن از این به بعد!
باش تا امورات بگذره : ))
اکانتی در کار نیست که کسی پاش بازی کنه و پرمیو احتیاج داشته باشه! ولخرجی نکن کم میاری =))
خوشبختم از آشناییتون :-"
جوابی جز سکوت ندارم :|نقل قول:
گفتی توی این تاپیک نیام و خیلی وقت میشه که نیمدم :|نقل قول:
اما برام مهم بود که جواب بدم!
شرمنده تم بهر حال :|
خدایا این بشر رو چرا انقدر نفهم آفریدی ؟ =))نقل قول:
دهن ما رو سرویس کردی بچه! بفهم یکم!
ویرایش شد بخاطر برداشت اشتباه!نقل قول:
و در آخر_
همه از ورلد خارج شدید گفتید ورلد خوبی بود! اما واقعیت اینه که خیلی هم افتضاح بود! من یکی که شخصن دیگه بازی نمیکنم اگه خدای نکرده سرم به جای تیزی خورد =)) ورلد فقط اسپید 2!
با تشکر از بردباری شما و مطالعه ی این جوابهایی که در این زمان و مکان اندازه پشیزی اهمیت ندارند!
کلن تف توی کرامت انسانی همتون جمیعن : دی
من چرا هر دفعه به این بشر دو رو ممده تیکه می ندازم این مبینه به خودش می گیره؟ :دی
من چنین جسارتی نوکنم جیگر
شما تاج سری :p
از بچه هایی که منو میشناسن میدونن که ادمی نیستم که دعوا راه بندازم ولی شرمنده این یکی رو نتونستم جلو خودم رو بگیرم تو که ک* وشر میگی این وسط بعد نیا با گفتن اینکه شوخی بود جمش کن. به پستت نگاه کن و بفهم چرا جوابتو اونطوری دادم.نقل قول:
عزیزی :دینقل قول:
سرور مایی :)
بحث اینه که هیچی نمیدونی خودتو میندازی وسط دعوا!نقل قول:
اگه سر سوزنی منو میشناختی ادبیات طنزگونه ی اون پست رو درک میکردی =))
کلن انتظار بیشتری ازت نمیرفت به خودت فشار وارد نکن :)
بخاطر میلاد ادیت شد.نقل قول:
برو ...حوصله سروکله زدن با تو یکی رو ندارم.
توبه کردید یا قراره برید ؟ :دینقل قول:
World 52 will start on the 28th of September
Sry vase finglish
na w52 aslan jae entekhabe location ham nadare.tanzimatesh eftezahe
Players cannot choose their starting direction. The fake limit is enabled on this world. There will be an attack and support gap of 100ms.
پس این ورلد 2 سروز یو اس ا کی میاد :((
بقول خودت "کلن" خیلی باحالینقل قول:
have nothing to say !
:|