شاید اسپلیترتون سوخته باشه یه دونه از دوستاتون بگیرید تست کنید.
اگه مودمو خاموش کنید خش خش قطع میشه؟
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
شاید اسپلیترتون سوخته باشه یه دونه از دوستاتون بگیرید تست کنید.
اگه مودمو خاموش کنید خش خش قطع میشه؟
یه عکس از صفحه اصلی مودمت بزارنقل قول:
آره این واسه منم پیش اومده.. منظورم پیدا کردن اون اطلاعات هست. تا اونجایی که یادم میاد باید firmware رو از سایت سازنده بگیری و آپدیت کنی.نقل قول:
توی diagnostic را برگردید و به ترتیب عمل کنید:نقل قول:
DSL line
DSL line status
اطلاعاتی که بعد از downstream نوشته را اینجا paste کنید
اگه سیمی که به دوشاخه میخوره سالم بوده باشه بله...
پس به ترتیب اینکارا را بکنید:
1.در حالت نرمال (وقتی که مودمتون به سیم تلفن درون خونه وصله)اطلاعات مودم را ارسال کنید
2.در حالتی که مودم سر خط هست اطلاعات مودم را ارسال کنید
احتمال داره مشکل از خود مخابرات بوده باشه :n01:
حله داداش گلمنقل قول:
منم دلم از فیلترینگ خونه هر سایتی می خوای بری یا فیلتره یا تحریمیم همین سایت google development می گه به ایرانیا سرویس نمیدیم یا سایت vmvare بعضی قسمتاش فقط با فیلتر شکن باز میشه
هر مدل فیلتر شکنی هم که استفاده میکنی داستان درست میکنه آخریش کریو که رو فایروالم لاگای عجیب مینداخت
باور کنید جنس همه ما سنگه که تو این خراب شده دووم آوردیم.
به امید روزی که بشه تو هوای آزاد نفس کشید
دوستان من 6 ماهه گرفتم آخر این ماه تموم میشه حدود 20 گیگ ترافیک دارم میخواستم بدونم به دوره بعد منتقل میشه؟
من قبلا محدود داشتم .هر چقدر که جایزه گرفته باشی یا خریده باشی منتقل میشه .ترافیک خود دوره منتقل نمیشه
دوستان من به تازگی 4mb گرفتم و قبلا 2mb داشتم.....
2mb من رو 3700 بسته شده بود و الان این 4mb رو 4750 بسته شده و تقریبا 100-150 تا به سرعته دانلودم اضافه شده؛ در صورتی که خوده یارو شاتلیه می گفت معمولا رو 5500 اینا می بندیم.
می خواستم ببینم راهی وجود داره سرعت بالاتر بسته شه؟ اگه نداره به نظرم همون 2mb بیشتر می صرفه،درسته؟
من تا dsl line status رفتم ولی downstream پیدا نمیکنم تو اون اطلاعات. ولی :نقل قول:
از وقتی مودم رو عوض کردم قطع شدنها خیلی کم شده و به جای 10 ثانیه یه بار قطع شدن ! شده روزی یه بار ...الان وضعیت عادیه دیگه درسته ؟
نه همونم نباید باشهنقل قول:
شما کل اطلاعات درون اون مربع سمت چپ(توی dsl line ) که توش کلی نوشته داره را paste کن اینجا