سرور یو اس من قبلا رفته بودم قابل مقایسه با سرور .net نیست. بازیکناش خیلی ضعیف ترن .
Printable View
سرور یو اس من قبلا رفته بودم قابل مقایسه با سرور .net نیست. بازیکناش خیلی ضعیف ترن .
که چی بخواید بریداونجا با ادعای ایرانی بودن و توهم جنگ و دشمنی آبرو خودتون رو بیشتر ببرید؟ لابد هم میخواید تو پیج اولش بنویسید مرگ بر امریکا.نقل قول:
نه بابا اونجا كنسل شد.ولي سرور 2ش شايد اينكارو كنيم سريع معروف ميشيم.:دينقل قول:
عزیزم این عذرخواهی شما جبران 10تومن که پرمیوم خریدم رو نمیکنه. اصلا :|نقل قول:
خودم جهنم! چشمم کور نشستم بازی کردم شب بیداری کشیدم اینا همش هیچ!
اما 10تومنه خیلی سوزش داشت برام =))
و اینکه منجنیق وسیله ای برای بازی نیست :| باید بطور صحیح ازش استفاده شه :|
اینو قبلن هم خواستم بفهمونم به کسایی که بازی میکردن اما بلانسب مثله یاسین خوندن در گوش درازگوشه!
Down.With.USA
:8::11::18::21::27::19::46::5:
Sharmande bekhatere fingilish, ba m0bam.
Mobin ino yadet raft ke man hich dekhalati tu koshtane niruhat nadashtam, mazerat khahimam haminjuri kardam, na inke u biay begi mazerat khahim bedardet nemikhore !
سلام.بجه ها بهترين تريني كه فرستادي چقدر بوده؟ 50ms?
پس همتون برين خونتون tw رو ترك كنين.اين ترين منه:
Aug 24, 2010 12: 24: 39 :137
Aug 24, 2010 12: 24: 39 :170
Aug 24, 2010 12: 24: 39 :328
Aug 24, 2010 12: 24: 39 :371
Aug 24, 2010 12: 24: 39 :547
Aug 24, 2010 12: 24: 39 :957
:18:
البته آخرياش رو هم با همون سرعت زده بودم ولي نميدونم چرا اينجوري شد .
يك چيز ديگه بگم كه همتون بهم احترام بگذارين: دي
اول ويو اول و سوم توش نوبل بود رو فرستادم.فاصله اش زياد شد.بعدش با كت و رم فيكش كردم.يعني الان ويو دوم رو كه بينشون افتاده رو بعدا فرستادم .تونستم بين 180 ثانيه اتك بدم:8:
:X
خلاصه بترسين از خشم :18:MOSKT
:D
خوب بچه ها به سلامتي زدم انتقام سعيد رو گرفتم.ولي كلير شدم :دي
شانس ما رو ببين.ويو اولم خورد.لويالتي شد -3.بعد ويو دومو ويو اولم رو زد.خودم خودم رو كلير كردم.بعدشم كه ريختن سرم .
ببین اکانت به اسم تو بوده کاری ندارم کدوم موجودی باهاش بازی میکرده! اصل اکانت ماله توئه و مقصر هم تویی که آدم مزخرفی رو برای کو شدن انتخاب کردی :|نقل قول:
Mobin ino yadet raft ke man hich dekhalati tu koshtane niruhat nadashtam, mazerat khahimam haminjuri kardam, na inke u biay begi mazerat khahim bedardet nemikhore !
کسی که هیچی نمیفهمه!
مرتیکه پلشت به من میگه تو نوت بوک بنویس چه غلطی کنم! منم عینن براش نوشتم ولی یه ذره فهم نداره! ورداشته **ده به حرفای من :|
کلن در این بحث حق با منه و قصد دعوا هم ندارم اما گند زدید گند... :|
نقل قول:
:خخخخخخخ :27:
اتیش بیار معرکه. نون به نرخ روز خور!!!