بابا خوش به حالتون من خودم رو بکشم با 256 شبها نمیتونم بیش تر از 150 مگ بگیریم................خوش به حالتون.:19:
Printable View
بابا خوش به حالتون من خودم رو بکشم با 256 شبها نمیتونم بیش تر از 150 مگ بگیریم................خوش به حالتون.:19:
تست بنده با سرعت 512 پارس ساعت 19 اهواز !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر منم همینطور بودم.زندگیم فوتبالیستا بود.دوقولوهای افسانه ای هم یادش بخیر.ای کاش زمان به عقب بر میگشت و اونروزای مدرسه و اون حال و هوا تکرار میشد:37:نقل قول:
دوستان اینکه تازگیا سرعت شبانه رو بردن بالا به نظرتون بخاطر شناساییه افراد پر مصرف نی؟:21:
والا سرعت ما که هنوز خیلی پایینه ... همه هم می گن اجلاس تموم بشه درست می شه .. ولی کو ؟!؟ سرویس 512 . سرعت شبانه 32 کیلوبایت.نقل قول:
حالا یه سوال . ما از 1 تا 7 دانلود می کردیم (اونموقع که می گفتن رایگان از 1 تا 6ــه) , حالا که ساعت رایگان رو می خوان به 2 تا 7 تغییر بدن ما تا 8 بگیریم ؟ :31:
1 گیگابایتش منتقل می شه . به نظرم 4 گیگ باقیمونده رو دانلود کنین که بیخودی حروم نشه.نقل قول:
تا هشت بگیر مشکلی نی فقط 5تومن بزار کنار که یه گیگ برای استفاده 7 تا 8 بخری!!!!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
حالا 18 سال هم نه دیگه چه خبره؟!نقل قول:
بچه ها یه کارتونی بود یه سنجاب ها (یا چیزای دیگه!) بودن که همش داشتن با قایق سفر میکردن و یه سمورهای سیاهی هم همش دنبالشون بودن، میخام دانلودش کنم اسمش اصلا یادم نمیاد، همین طور فیلم قلعه اگه کسی دیده و اسم خارجیش رو بلده بگه لطفا (تو یه زندانی زیر زمین بودن و یه بمب هایی تو شکمشون بود اگه از یه خطی رد میشدن منفجر میشد)
ببخشید از اسپم
از امروز صبح نتم مشکل داره
صبح همه ی مرورگرام ارور dns میدادن و هیچ سایتی نمی اومد الا پیسی با سرعت فوق العاده پایین:دی میاد حتی برای تبلیغات ها هم ارور 404 میده
برو خدا رو شکر کن شبانه من از 17 بالاتر نمیره:دینقل قول:
والا سرعت ما که هنوز خیلی پایینه ... همه هم می گن اجلاس تموم بشه درست می شه .. ولی کو ؟!؟ سرویس 512 . سرعت شبانه 32 کیلوبایت.
سرع دانلود من امشب با سرویس 256 با ترفند شده کل حجم دانلودی من : 480 مگابایت شبیتبریک میگم به پارسانلاین به هدفشون رسیدند .خوشا به حال شهر وندان امریکایی خوشا به حال شهرونداناونور اب لعنت بر پارس انلاین
دیشب من بیشترین حجم رو تا الان گرفتم :
2906.01 mb
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دریغ از یه جواب یا یه راهنمایی !!! بابا اصل رو ول کردید چسبیدید به فرع ؟؟!!! تنظیمات مودم رو کسی بلد نیست ؟؟؟؟نقل قول:
سرعت شبانه من هم خیلی کم شده با 512 چند شب زیر یک گیگ دانلود دارم در صورتی قبلش بین 1.5 تا 2 گیگ بود
این آموزش تصویری کانفیگ مودم TENDA هست:
این هم فایل راهنمای تنظیمات مودمت هست:
فقط یادت باشه درقسمت تنظیمات VPI:0 و VCI:35 وارد کنی.
موفق باشی
دقیقش رو بخوای اون موقع من اول راهنمایی بودم سال 75 بودنقل قول:
آقا س ا ک س من از امروز کار نمیکنه !!! HTTPS
کسی دیگه این مشکلو نداره از امروز ؟
یه سوال بچا بچا سلام...
این دانلودی که قراره از 15 بشه از ساعت 2 تا 7 از سشنبه شب اجرا میشه یا چهارشنبه؟مغزم نمیکشه یکی راهنمایی کنه :12:
ممنون از لطفتون ..... راهنمای تصویری رو که به خاطر کولتر!!! بودن سایتش نتونستم ببینم .... ولی فایل تنظیمات توی سی دی مودم بود ... بر طبق اون عمل کردم ولی موفق نشدم !!! نمی دونم چه نکته ای توش هست که جواب نمیده .....نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه سه شنبه شب قبل اینکه بری لا لا :27:
تو cmd بنویس 159.153.161.178 pingنقل قول:
دوستانی که پارس انلاین دارن اینو تست کنن پینگشو
برای کار میکنه ولی کند شد
کار میکنه و مشکلی نداره.نقل قول:
نقل قول:آخه واسه من از امروز صبح از کار افتاده به پشتیبانی س ا ک س که میگم میگه ایراد از اینترنتت هست !نقل قول:
چی کار کنم ؟:41:
میگی سشنبه منظورت امشب ساعت 2 دیگه هست؟از دوازده امشب میشه سشنبه اخه:24:نقل قول:
شما 6450 تا پست دادی تا حالا ماشالله چه خبره رکورد گینس هم زدی بابا دمت گرما:8:نقل قول:
ای بابا من چی میگم شما چی میگی :41:نقل قول:
با بروگشی فایر ، یه جا داره چک میکنه ایراد از کجاست ، ببینین از چی ایراد میگیره
به اون addres و port که میزنم اصلا نمیتونه وصل شه ! از امروز صبح این جوری شده !نقل قول:
آقا امشب ساعت 1 تا 6 دانلود کنیم پس آخرین باره دیگه بعدش 2 تا 7 میشه ، می گم محض احتیاط امشب رو از 2 تا 6 دانلود کنیم حجم نپره ؟
نه عزیز
فردا باید این کار رو کرد .
همه انین دردسر ها مال اینترنت ملی هست دارن عوضی ها زمینه سازی میکنن
خیلی جالبه شما تعداد پست هات روی 6454 قفل شده.پارس انلاینت شاید باگ داره :31:نقل قول:
دوستان اگه کسی از مرکز آیت اینجا سرویس داره لطفا نوع اشتراک و سرعت دانلود روزانه و شبانه را برام بذاره!
بهترین پاسخها را به قید قرعه به عنوان معرفم اعلام میکنم تا 10000تومن جیرینگی بره تو حسابش!:31:
در حال حاضر مشترک سپنتا هستم ولی از سرعتش راضی نیستم.میخوام بیام پارس آنلاین
زود جواب بدید لطفاً:42:
نه دیگه! الان ساعت 12:11 روز سه شنبه است (صبح سه شنبه) شما الان که ساعت 1 میشه رو دانلود کن، دفعه بعدی رو از 2 شروع کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ساعت 12:54 AM
اگر میتونی ومیخوای سایت دانلود کردن ویدیو از یوتیوب رو واست پ.خ بدم؟؟نقل قول:
من که گیج شدم همه چیز مبهمه کسی میدونه محدودیت دانلود شبانه چقدره و تا چقدر برای 1مگ باید دانلود کرد تا محدود نکنند سرعت را
وداع با دانلود شبانه بعد از مدتها فول تایم دانلودیدم با وجود قطعی هایی مکرر
[CENTER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم .....نقل قول:
گویا دوباره ایمیلها و بعضی سایتها با کندی بسیار باز میشن
مثل اینکه واقعاً این تغییرات مربوط به 15 شهریور به اینترنت ملی مربوط میشه که گویا تو شهریور قراره فاز اولش اجرا بشه
اگه دوستان اطلاعات دقیق تری در این مورد دارن لطفاً بگن
سپاس