B1404 -------------- 512Kbps ------------- 12GB ------------- 840.000 ------------ 80.000
دوستان میخوام این طرحو انتخاب کنم، نکته ای مطلبی دربارش هست؟ سرعت خودشه یا تا 1Mbps میره؟
B1404 -------------- 512Kbps ------------- 12GB ------------- 840.000 ------------ 80.000
دوستان میخوام این طرحو انتخاب کنم، نکته ای مطلبی دربارش هست؟ سرعت خودشه یا تا 1Mbps میره؟
تا اونجایی که من دیدم این طرح در بهترین حالت همون ۵۱۲ رو میده و روی ۵۱۲ محدود شده در نتیجه بالاتر نمیرهنقل قول:
سلام
الان چند روزه که دقیقا هر 20 دقیقه یک بار مودم چند ثانبه دنبال سیگنال می گرده و دوباره همون سیگنال رو پیدا می کنه. سیگنال قوی هست. توی log مودم رو که می بینم دقیقا هر 20 دقیقه یک بار می نویسه received sigterm. کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟ من چون شب ها آنلاین بازی می کنم این قضیه خیلی رو اعصابه چون حتما dc می شم.
مثل اینکه دارن یه کارایی می کنندنقل قول:
واسه من از امروز دوباره جهت سیگنال عوض شده. سیگنال هم بین 40 تا 100 در نوسانه.
سلام
تو ساری کسی مبین نت داره؟کیفیت سرویساش چطوره؟
سلام
من یه مشکل عجیب دارم نمیدونم علت چیه :
اگر با وایرلس وصل بشم به لب تاب حجم مصرف شده عادی هست و زمانی که کار نکنم با نت حجم مصرف شده در حد کیلو بایت و طبیعی هست.
ولی وقتی با کابل میزنم به پی سی بدون اینکه وبگردی کنم و یا دانلود کنم همینطوری حجم کم میکنه اونم بدجور.مثلا در 10 ثانیه 1 مگ مصرف میشه.
اول احتمال دادم به خاطر اپدیت شدن سر خود یه برنامه ممکنه باشه و یا ویروس و تروجان.
برنامه ای نیست که سر خود اپذیت بشه.سیستم رو هم با انتی ویروس اینترنت سکوریتی 2014 اسکن کردم ولی فرقی نکرد.
ویندور عوض کردم.و الان باز همون مشکل هست.
چیزی که به تجربه فهمیدم اینه که در 2 دقیقه اول که با کابل متصل میکنم همه چییز عادی هست ولی بعد از اون یکباره شروع میکنه حجم رو الکی هدر بده .
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
احتمال زیاد یه برنامه داره خودش رو اپدیت می کنه و در حالت lan به اینترنت وصل میشه
اگه اینترنت سیکوریتی داری همه برنامه هارو بلاک کن (یا فایروال ویندوز)
تمام نرم افزارها و درایورها رو پاک کردم ولی فایده نداره.نقل قول:
فایروال ویندوز هم روشن هست.موندم چکار کنم.
با لب تاب چه با کابل وصل بشم و چه با وایرلس همه چیز عادی هست ولی با پی سی نه ...ثانیه ای 150 کیلوبایت حجم هدر میره بدون اینکه من حتی یک صفحه باز کنم.
با برنامه ی net limiter ببین چه برنامه ای داره مصرف میکنه بعد محدودش کن.نقل قول:
نقل قول:
این مورد نشون میده که توی کامپیوتر رومیزی چیزی هست که توی لپتاپ نیست و داره خود بخود از شبکه استفاده میکنه. اولین چیزی که حتی بعد از نصب یه ویندوز تازه شروع به مصرف شبکه میکنه خود ویندوز هست که مطمئن بشید آپدیت اون دستی هست و نه روی اتوماتیک.
برنامهای که گرجی عزیز معرفی کردن برنامه خوبی هست که اگه خواستین مجانی و البته حرفهای اون رو خود میکروسافت داره که حسنش این هست که بخاطر سازنده اون کاملاً با ویندوز سازگار هست. اگه خواستین میتونید از اینجا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این وسط یه نکته خیلی مهم هست که ربطی به برنامه مورد مصرفی شما نداره و مربوط به آنتیویروس یا دقیقتر بخش فایروال آنتیویروس (یا اینترنت سکوریتی) شما هست. یعنی اگه سایت برنامهای که گرجی عزیز معرفی رو کرده نگاه کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اسم برنامههایی که از شبکه استفاده میکنن رو میبینید. توی برنامه مال میکروسافت هم اینطور هست. اما نکته مهم اینجاست که اگه یه فایروال واسط بین شبکه و برنامههای کامپیوتر باشه دیگه اسم اونها رو نمیبینید و بجاش میبینید که مثلاً آنتیویروس شما بعنوان مصرفکننده معرفی شده و فقط IP مورد مصرف دیده میشه.
اگه بخواهید اسم برنامهها دیده بشه بایستی بطور موقت آنتیویروس (یا اینترنت سکوریتی) خودتون رو قطع کنید. اما این کار خودش میتونه خطرناک هم باشه چون اگه اون مصرفکننده یه تروجان یا مشابه باشه که قطع موقت آنتیویروس میتونه دردسرساز باشه. بعضی از تروجانها در نبود برنامه کنترلکننده، تازه ماهیت خودشون رو به اجرا میذارن. اینها رو گفتم که بهتره اول سعی کنید بدون از کار انداختن آنتیویروس سعی به کشف برنامه مصرفکننده کنید.
چیزهایی مثل آپدیت ویندوز، آپدیت آنتیویروس، آپدیت برنامههای مولتیمدیا مثل RealPlayer یا QuickTime، برنامههای مدیریت دانلود و مسنجرهای باز ولی مخفیشده رو بهتره اول چک کنید و از کار بندازید و بعد برید سراغ مراحل بعدی.
سرعت دانلود ۲ مگ اومده پایین؟؟
Task Manager>Resource monitorنقل قول:
اینجا میتونید ببیند چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده میکنه.
ولی بنظر من ویندوز داره آپدیت میکنه. میتونید در تنظیمات گزینه ای را انتخاب کنید که بدون احازه شما آپدیت نکنه.
شاید هم فلش پلیر داره آپدیت میشه.
---------------------------------------------نقل قول:
تو حساب دوتا سرویس 128 نبود
زنگ زدم گفت طرح بالاتر 128 دیگه نامه میخواد
فوش دادم قطع کردم اینا تو چه دوره ای هستن :n29:
با نرم افزاری که دوست عزیز قبلی معرفی کردن فهمیدم چی داره حجم رو میخوره ولی نمیتونم حلش کنم.نقل قول:
مرورگر فایرفاکس یا کروم رو که باز کنم شروع میکنه به هدر دادن حجم....
با انتی ویروس نورتون اینترنت سکوریتی فول اسکن کردم که چند تا تروجان شکار کرد ولی بازم مشکل پابرجاست.
اگر به خاطر تروجان باشه چکارش کنم؟ یعنی این انتی ویروس نتونسته تمام تروجان ها رو شکار کنه؟
یه نرم افزار انتی تروجان قوی معرفی کنید ... مرسی
مبین نت از این بهتر نمیشهنقل قول:
من از شرکته دیگه 8مگ گرفتم نامه نخاستن:n02:
دوره عقب موندگی
نقل قول:
متاسفانه یه سری برنامه معروف و کاربردی خوب داریم که بخاطر مصرف بدون اجازه اینترنت دست کمی از تروجان و ویروس ندارن. برنامههایی مثل RealPlayer یا QuickTime یا حتی دیکشنری بابیلون و مشابه. اول از همه سعی کنید تنظیمات آپدیت آنلاین اینها رو خاموش کنید. البته خاموش کردن آپدیت خود ویندوز فراموش نشه.
البته با توجه به اینکه گفتین بعد از نصب مجدد ویندوز هنوز این مشکل رو دارین به نظر مییاد که مشکل از همون زمان نصب ایجاد میشه که احتمال داره یکی (یا بیشتر) از برنامههای نصبتون آلوده باشه و برای اون به این زودی مجدد دچار تروجان شدین.
برای برنامه ضدتروجان چند مدل برنامه مجانی معرفی میکنم که چهارتاش مال میکروسافت هست که اگه ویندوز اوریجینال شده دارین، راحت میتونید ازشون استفاده کنید و کمکی برای نورتون هستن.
- اولی توی ویندوزهای جدید مثل ویستا و 7 برنامه Windows Defender قبلاً نصب شده و اگه آپدیت ویندوزتون کار میکنه که بهتره دیتابیس اون رو آپدیت کنید تا بهتر کار کنه. برنامه مقیم حافظه هست و سوای اون میتونید هر وقت که نیاز داشتین با کمک اون کامپیوتر رو اسکن هم بکنید. خیلی قوی نیست، اما دم دست و جمع وجور هست. برای دسترسی به اون به کنترلپنل ویندوز برید.
- برنامه دوم یه یوتیلیتی به اسم Malicious Software Removal Tool هست که فقط بعد از دانلود مصرف داره و به قولی کل کامپیوتر رو توی همون لحظه میگرده و دیگه توی حافظه مقیم نیست. اگه آپدیت ویندوز روشن باشه که اتوماتیک ماهی یکبار خودش دانلود و اجرا میشه. ولی لینک جدید اون رو هر لحظه میتونید از اینجا بردارین:
http://www.microsoft.com/security/pc-security/malware-removal.aspx
- برنامه بعدی Microsoft Safety Scanner هست که مشابه برنامه قبلی ولی بزرگتر و کاملتر هست. این برنامه هم تاریخ اجرای محدود داره و بعد از یه مدت باید جدیدش رو دانلود کنید. از اینجا میتونید دانلود کنید:
http://www.microsoft.com/security/scanner/en-us/default.aspx
- برنامه آخر مشابه برنامههای معروف آنتیویروس و ضدجاسوس هست. یعنی هم توی حافظه مقیم میشه و حفاظت آنلاین داره و هم میتونه به دلخواه دنبال ویروس و تروجان و اسپای بگرده. اسمش Microsoft Security Essentials هست و از اینجا میتونید دانلود کنید:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download
سوای این برنامههای مجانی که مال خود میکروسافت هست برنامههای زیادی برای پیدا کردن تروجان و اسپای هست، اما نسخه مجانی که خوب هم باشه، کم پیدا میشه. توی نسخههای مجانی برنامه Spybot – Search & Destroy رو توصیه میکنم. این برنامه ابزارهای جنبی خوبی هم داره. از اینجا میتونید نسخه مجانی اون رو دانلود کنید:
http://www.safer-networking.org/dl
منظورتون سرعت ۸ مگابیت هست؟ اگه آره که بابتش چقدر پول میگیرن؟ باید گروون باشه.نقل قول:
تعرفه های جدید وایمکس مبین نت شنبه 11 آبان اعلام خواهد شد
فعلا دوقیمت قطعی شده که از طرحهای ویژه قیمت طرح یکساله 512 به 350 و 1024 به 400 افزایش یافته است
سایر تعرفه ها هم از نظر حجم و هم قیمت دستخوش تغییراتی خواهند شد
با این قیمت ها ترافیک طرح های ویژه چقدر شده؟نقل قول:
به احتمال زیاد معادل افزایش قیمت کاهش حجم خواهیم داشت.
همین الان قیمت هاش به صرفه نیست.گرون هم میخواد بشه:n24:
قبلا اینترنت هرسال به خاطر کاهش هزینه های اولیه ارزونتر میشد حالا دوباره چندساله داره گرون میشه!فکر کنم تو کل جهان هم همینطور باشه به خاطر پیشرفت تکنولوژی سرعت های قدیمی ارزون تر میشدند خدارو شکر برعکس همه جا هستیم:n26:
با این قیمت ها کسی طرف وایمکس نمیره اگر قیمتش نزدیک رایتل باشه,رایتل برنده این اتفاقات هست.پینگ بهتر,سرعت بالاتر( احتمالا در آیند),پوشش بهتر در آِینده و تکنولوژی جدیدتر پس چرا وایمکس!!؟؟:n22:
باز هم مبین نت آشغال اقدام به ارسال پیامک برای مشترکین پر مصرف کرده و متاسفانه این بار با اینکه سرعت شبانه رو پایین اوردن ولی باز هم پیامک میفرستن که مصرف
نکنید یکی نیست بگه بابا شبانه رو جمع کنید راحت بشیم
نقل قول:
در عجبم که چرا چیزهای خوب مثل ارزونی، تخفیف و مشابه اصلاً به مبیننت سرایت نمیکنه و یا اگه سرایت میکنه خیلی کم!؟!؟! مدتیه طبق اعلام خود شرکت مخابرات، قانون رسمی شده که ضریب اشتراک نامحدودها یک به هشت بشه، اما مبیننت هنوز داره یک به ده میفروشه و معلوم نیست کی هم قانون جدید رو اجرا کنه.
نقل قول:
متاسفانه چیزی هست که سابقه هم داره. یعنی هم کم بفروشه و هم گرونتر. طرح قبلی من ارزونتر و ۴۸ گیگابایت بود ولی الان هم گرونتر شده و هم کلش شده ۳۶ گیگابایت.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه ها قطعی نمی باشد اما تا روز شنبه مبنی بر قطعیت آنها تصمیم گیری خواهد شد . چنانچه سایر تعرفه ها نیز زودتر از موعد مشخص گردد خدمتتان اعلام خواهیم کرد
تعرفه های نامحدود از طرف سازمان تنظیم قیمت گذاری و به شرکت اعلام شده است و تنها دو تعرفه 8-20 توسط خود شرکت قیمت گذاری شده است. ضمنا هزینه تعرفه ها در ADSL و وایمکس به یک صورت تنظیم نمی گرددنقل قول:
مودم جیبی با قابلیت سیمکارت 330.000 تومان
قیمت دو طرح مودم جیبی نیز تغییر کرده و قیمت قطعی می باشد . طرح دوساله 512 و 1024 یکساله به قیمت 490.000 تومان
ضمنا حجم طرحهای ویژه نیز در هیچ یک از مودمهای رومیزی و جیبی تغییری نکرده است
نقل قول:
سوای قیمت، بحث ضریب اشتراک که ابلاغیه سراسری شده رو هم گفتم که مبیننت اجرا نکرده. بماند بحث کردن هم بیفایده هست چون نه من و نه شما هیچ کدوم توی قیمتها تاثیر نداریم و کاربرها هم اگه اعتراض بدن، بهشون میگن دوست نداری برو یه جای دیگه و خوش اومدی. زمان گروون کردن هم همه شرکتها ادعا میکنن که ویژه هستن و برای همین چون با باقی فرق دارن، کارشون درست و منصفانه هست. این قصه هر روزه زمان گروون شدن خدمات و اجناس توی ایران هست.
الان بهم SMS دادن که شب جمعه باز قطعی سراسری شبکه مبیننت داریم. کس دیگهای هم خبر رو گرفته؟
علاوه بر اس ام اس با این مضمون که : مشترک گرامی ، با توجه با اینکه مصرف بیش از حد شما در ساعات رایگان کماکان ادامه دارد خواهشمندیم در مصرف شبانه خود تجدید نظر بفرمایید. اس ام اس قطعی هم واسم اومده.نقل قول:
با این قیمت ها مبین نت یه هدف داره
اینکه بزور گیگ اضافه به مشتری بچپونه. یاد قدیم ها میافتم که وقتی می خواستیم شیر یارانه ای بگیریم باید بزور باهاش کره و خامه هم میخریدیم
تو عکس بالا قیمت 512 و 2مگ ماهیانه اصلا گرون نشده فقط گیگ بهش اضافه شده. بزور داره به ملت حجم می فروشه.
این دو تا اس ام اس مسخره برای منم اومدن.نقل قول:
--------
راستی انجمن یخورده دیر پاسخ میده.
تایید میشهنقل قول:
برای عبور از چیلتر باید چکار کرد؟
فریگیت که اصلا کار نمیده...از چی استفاده کنم؟
8mbماهی 8گیگ ترافیک 25هزار:n02:نقل قول:
سرعت شبانه اش چندهنقل قول:
دنبال یه مودم وایمکس خوب میگشتم اینو دیدم که انگار نمایندگی ایران هم داره.کسی از دوستان از این شرکت چیزی پرسیده؟مودم وایمکس زایکسل هست.اینم آدرسش
باند این مودم هم به مبین میخوره هم به ایرانسل
کلا باند فرکانسی وایمکس همین هست ربطی به مبین نت و ایرانسل و ...... ندارهنقل قول:
این مودم هم بکارت نمیاد چون باید مک ادرس مودم تو سیستم مبین نت یا ایرانسل ثبت بشه تا قابل استفاده باشه و انها این کار رو نمی کنند. فقط برای مودم هایی این کار رو می کنند که مدل مشابهش رو داشته باشند.
دوستان، توی تنظیمات این مودمای 3آنته، نمیشه تغییر فرکانس اعمال کرد، درسته؟