بچه ها مبین نت خوب جواب میده میخوام یه چیز داشته باشم هرجا میرم اینترنت داشته باشم
send from note3 by tapatalk
Printable View
بچه ها مبین نت خوب جواب میده میخوام یه چیز داشته باشم هرجا میرم اینترنت داشته باشم
send from note3 by tapatalk
از آنجایی که من رفتم و تحقیق کردم وایمکس ايرانسل از مبین نت از هر جهات بهتره ولی یک اما ی بزرگ داری و اون هم اینه که ايرانسل تنها 5 تا استان را پوشش میده که گیلان هم جزوشون نیست که این خیلی بده
By Tapatalk
مبین نت نگیر قیمت هاش فاجعه استنقل قول:
اگه مبین نت نخوام بگیرم باید برم دنبال adsl بیسیم حالا نهایتا باید برم سراغ همین اندیشه
By Tapatalk
من رشت هستم و مبين نت دارم .نقل قول:
در كل راضيم .
با سيگنال 0 درصد هم باهاش رفتم نت .
:n05:
کسی میدونه که رایتل کی قراره تا گسترش پیدا کنه
من تصمیم گرفتم تا برای خونه adsl وایرلس بگیرم بعد اگه رایتل اومد برای بیرون از خونه هم از اون استفاده کنم
By Tapatalk
فعلا که در رشت انتن میده و میتونی یه سیمکارت بگیری و از اینترنتش استفاده کنی!نقل قول:
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
انديشه نمايدگي فروش مبين نت رو داره ...نقل قول:
فقط فروش ؛ اكانتينگ و ساپورت رو انجام نميده .
با این سرعت 24 ساعته سیستم روشن باشه چقدر طول میشه کل پارتها را تا 30 بگیریم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه اندیشه از ساعت چند تا چنده؟
اوضاع نت شما هم در حال حاضر داغونه؟
اندیشه
از من میشنوین برین از مخابرات 2020 نت بگیرین البته گول نخورین و بخواین نامحدود داشته باشین حتما حجمی باشه من الآن 128 دارم دانلودم 240 کیلو در ثانیه س پینگ مخابراتم که دیگه معروفه
By Tapatalk
خیر مشکلی نداره .
نقل قول:
منظورم سرعت دانلود نبودنقل قول:
قطع و وصلی داره یا نه ؟
نه اصلا نبوده . شما کدوم منطقه هستی ؟ شاید نویز داری
نقل قول:
?????????????????????????????????:n26:نقل قول:
1.1 دقیقه شب تا 6.29 بذار
نقل قول:
سلام دوستان.
سرویس من 256 نامحدود اندیشه مرکز 4 هستش.
من امروز صبح 3 روز تمدید موقت رو بعد از تموم شدن مدت اینترنتم فعال کردم.
بعد رفتم تو سایت اندیشه و سرویسم رو برای یک ماه تمدید کردم و پولش رو پرداخت کردم.
حالا وقتی میخوام برم تو پروفایل خودم تو سایت اندیشه، میگه که میتونم تمدید پیش از موعد رو فعال کنم.
سوالم اینه که میتونم صبر کنم بعد از این سه روز موقت، تمدیدم رو فعال کنم، مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان از دیشب هرچی میخوام وارد پروفایل خودم بشم شرکت اندیشه سبز
حجم ترافیکم رو نگاه کنم سایت ارور internal server 500 میده
کسی مشکل منو داره ؟؟؟؟؟ یا فقط برای من اینطوریه
خوب انم از لیست جدید فکر کنم تا فردا شب اینم همگی تموم بشه :n19: چه حالی میده 24 ساعته دانلود . مخصوصا که خونه نباشی بیای ببینی کلی دانلود داشتی
دمت گرم بابا ترکوندی:n19: اقا حجم چقدر می گیری واسه ما سو ست میره؟نقل قول:
بله واسه من هم همین مشکل وجود داره..نقل قول:
مشکل از سایته
سلام به همه کسی از دوستان هست که تو مرکز 3رشت از اسیاتک اینترنت داشته باشه؟ و سرعتش چجوریاست ؟ مرسی
حجمی نگرفتم که نامحدود آخه با حجمی که نمیشه تو این مدت زمان کم این همه دانلود کرد پسر خوب وگرنه باید 400 هزار پول حجم میدادم .
نقل قول:
سلام آقا شما 256 نامحدود داری؟ برای سرویست ماهیانه چقدر پول میدی؟ زنگ زدم اندیشه گفتن این سرویس وایرلس برای مصرف خونگی ارزش نداره و هزینش بالاست حضوری رفتم کسی که مسئول این کاره نبودشنقل قول:
دوستان این سرعت ایرانسل تو رشت چنده با مودم سیمکارت خور امتحان کردم سرعتش به زور 10 کیلوبایت هستش؟
کسی رایتل نداره بگه سرعتش چنده؟
بله بهتون گفتم هزینه اش بالاست ولی ارزش داره . ماه قبل 512 حجمی داشتم . این ماه 2048 نامحدود گرفتم .
نقل قول:
بازم نگفتی ماهی چقدر میدی ؟ این تعرفه هاش کجا نوشته؟
استاد تعرفه وایرلس جایی ننوشته سایتی نداره .
86 تومان .
نقل قول:
این تعرفه های شرکت ارتباط که وایرلس میده تو گیلان بجز اندیشه .
قیمت هاش بالاست ولی سروبس هاش 1 به 1 هست
اندیشه هم وایرلس 1به 1 هست .
می دونم باید اون قسمت برم، منظورم این بود باید اون قسمت ها رو برای اندیشه چجوری وارد کنم؟نقل قول:
اندیشه سبز - اشتراک 1 مگ 10 گیگ - ماهیانه 46.000 تومن
اصلا راضی کننده نیست .:n21:
چه حالی میده فقط لبست های جدید جدید بید بذاریم فوری دانلود میشن . به فکر هارد جدید باشیم گویا
دوستان. برای انزلی مخابرات خوبه یا اندیشه؟
کلا چه شرکت هایی رو پیشنهاد میدین واسه انزلی؟
کسی میدونه علت اینکه فرضا یه فایل 1 گیگی دانلود میکنم سر 99% میزنه دیتا خرابه ؟ باید از نوع دانلود بشه ؟ همیشه نه گاهی این اتقاق می افته برام ؟
اندیشه بهتره به مخابرات اعتباری نیستنقل قول:
سلام دوستان. خط 8 هستم، اینترنت 256 نامحدود دارم از اندیشه
تا دو سه ماه پیش همیشه سرعت دانلودم رو 50 ثابت بود اما جدیدا اومده بین 30 تا 50
اکثر اوقات سرعتم رو 30 هستش منم برای اینکه دوباره به 50 برش گردونم مجبورم مودم رو خاموش روشن کنم و با این کار دوباره سرعتم به 50 برمیگرده ! در تعجبم که چرا این اندیشه یه سرعت ثابت در نظر نمیگیره تا ما تکلیفمون رو بدونیم؟ از یه طرف میگن سرعت واقعی شما باید همون 30 باشه ولی ما رو سرتون منت میزاریم و بهتون سرعت تشویقی میدیم ولی جالبه که این برای بدست آوردن این سرعت تشویقی باید دست به دامن خاموش روشن کردن مودم شد...اگه از ساعت 1 شب به بعد هم کانکت شم یکسره ثابت رو 30 میمونه واسه همین همیشه از قبل 1 باید دانلود شروع شه.
شاتل , پارس , مخابرات اینا خوبه اندیشه دیگه مثل سابق نیستنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز بهتره به نسبت کاری که میخواین با نت انجام بدین شرکت رو انتخاب کنیو مثلا من برای بازی میخوام و احتیاج به پینگ دارم بنابراین بهترین گزینه مخابراته برای مننقل قول:
By Tapatalk
یعنی شما ماهی یک میلیون و دویست هزار تومن پول اینترنت میدی ؟نقل قول:
دوستان اوضاع اینترنت شما چه شکلیه ؟
واسه من اوضاع خیلی خیلی خرابه !!
پیج باز نمیشه و در بعضی مواقع اصلا کانکت نمیشه !!!!! :n15:
خیلی اعصاب خردی داره !!!!! :n23::n15: