سلامنقل قول:
برای من که نیم ساعته فعال شد احتمالا برای شما هم همینطور خواهد بود.
Printable View
سلامنقل قول:
برای من که نیم ساعته فعال شد احتمالا برای شما هم همینطور خواهد بود.
دوستان ۱۰ دقیقه پیش سیم کارت td رو ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا فعال بشه؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بستگی داره ، ایرانسل به قید قرعه فعال میکنه . بعضی وقتا عصر ها بعضی وقت ها هم 72 ساعته
دمت گرم قید قرعه رو خیلی خوب اومدی [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]نقل قول:
من یه وایمکس دیگه داشتم دوباره بازگشتم به خانواده td ایرانسل اینبار با مودم ۲۱۰۱
این دفعه سیمکارت فردای تحویل فعال شد، به اسم کس دیگه هم فعالش کردم، یعنی سگ صاحبشو نمیشناسه تو یلو!
سمکارت فعال شد ولی طرح رو فعال نکردن، زنگ زدم فرم پیگیری و اینا ولی درست نشد. دیشب ۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ساعت ۱۲ اوکی شد.
خیلی جالبه که توی همین نقطه امروز تی دی داره ۸ مگابیت میده و مودم ۴جی lh96 داره ۲۵ مگ میده !
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان پینگ 4.2.2.4 که میگرفتم همیشه اوکی بود
از دیروز این رو میده
چه معنی میتونه داشته باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دوستان پینگ 4.2.2.4 که میگرفتم همیشه اوکی بود
از دیروز این رو میده
چه معنی میتونه داشته باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
این ایپی زیرساخت است .
مشکل از سمت ایرانسل است ظاهرا
سلام
میخواستم بدانم کانکتور LTE مودم Z6000 چیه؟ CRC9 یا TS9 ؟
ضمنا چرا دو تا کانکتور داره؟ یکی با برچسب A و یکی M
تشکر بابت راهنمایی
چند روزه ایرانسل هم رو FDD هم رو TD پکت لاست گرفته و هر 5 تا پینگ که میده تو cmd یکیش از 100 میپره روی 500 تو مشهد
چه مرگشون زده دوباره ؟ کسی دیگه تو مشهد این مشکل رو داره ؟
سلام
بلاخره بعد از یک ماه پیگیری نفس گیر توانستم مودم tk 2510 رو به دلیل انتن دهی نامناسب به ایرانسل پس بدهم و پول مودم رو بگیریم :n31:
قراره 50 هزار تومن پول بسته 100 گیگ رو هم تا چند روز دیگه به حسابم بریزن :n05:
دوستان توجه داشته باشید که اگر این مودم های تک کاره مثل tk 2510 رو خریدید و مدت زمان چشمک زدن انتن بسیار طولانی بود و فقط یک انتن داد شما باید سریعا توی اون 7 روزی اول به ایرانسل زنگ بزنید تا اونها فرم پر کنن براتون و بعد از چند روز هم حتما حتما به 195 زنگ بزنید (( توجه داشته باشید که که گفتم زنگ بزنید نه اینکه شکایت کنید)) وقتی زنگ زدید اپراتور 195 شما رو به نماینده ایرانسل در اون سازمان وصل میکنه و شما هم به اون شخص مشکل تون رو بگید و ایشون هم میگه لطفا شکایت نکنید و ما خودمون پیگیری میکنیم تا پول شما پس داده بشه. و از شما 72 ساعت وقت می گیره که اگر ایرانسل با شما تماس نگرفت بیایید بعدش شکایت کنید. دقیقا برای من بعد صحبت کردن با نماینده ایرانسل در 195 به 48 ساعت نکشید که مسئول فنی ایرانسل خودش زنگ زد و گفت فرم شما رو تایید کردیم و هیچ مشکلی نیست و پول شما پس داده خواهد شد ولی این رو هم میگه که پروسه دریافت پول زمان بر هست و ممکنه دو الی چهار هفته زمان ببره. بعدش هم میگه طی دو هفته اینده از نمایندگی ایرانسل که ازش مودم رو خرید کردید با شما تماس گرفته خواهد شد که برید مودم رو پس بدهید . دقیقا برای من به 10 روز نکشید که نمایندگی بهم زنگ زد و رفتم پول مودم رو پس گرفتم و اونجا باز یک فرم دیگه برام پر کرد و شماره شبا و حساب بانکی و شماره کارتم رو گرفت و اون فرم رو باز فرستاد به ایرانسل که اونها هم پول 50 هزار تومن بسته 100 گیگ رو بدهند
خلاصه اینکه اگر واقعا پیگیر باشید و مشکلتون جدی باشه خیلی راحت میشه پول رو برای مودم هایی مثل مودم من پس گرفت ولی این مودم جدیده که اسمش فیوژن هست رو به دلیل چند کاره بودتش مثل اینکه به این راحتی پس نمی گیرند پس مواظب باشید که درست خرید کنید:n06:
مودم جدیده که خیلی مضخرفه، تجمیع فرکانس نداره، فقط با mimo4x4 سرعتشو به cat6 رسوندن، که اونم هنوز ایرانسل هیچ جا mimo4x4 فعال نکرده.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk