تغییرسرویس دادم به2مگ حجم باقیمانده سرویس قبلی هم انتقال دادشد به سرویس کنونی ببینیم امشب دیگه درست میشه 128تعطیل کردم بخاطر10تومان کمتر ارزش نداره شبانه رو ازدست بدم اگه ازاول2مگ گرفته بودم الان 55تومان درعرض 3روز هزینه نتم نمیشد
Printable View
تغییرسرویس دادم به2مگ حجم باقیمانده سرویس قبلی هم انتقال دادشد به سرویس کنونی ببینیم امشب دیگه درست میشه 128تعطیل کردم بخاطر10تومان کمتر ارزش نداره شبانه رو ازدست بدم اگه ازاول2مگ گرفته بودم الان 55تومان درعرض 3روز هزینه نتم نمیشد
سلامنقل قول:
من از مخابرات میخوام بیام پارس آنلاین بنظرتون کدوم سرویس بگیرم که ارزش داشته باشه
۵۱۲ نامحدود مخابرات داشتم نامردها بردن رو ۱۲۸ من هم میخوام بیام پارس آنلاین روزانه حداقل یه گیگ مصرف داریم چون چند نفریم خونه... میخوام شبانه هم داشته باشه
سلامنقل قول:
داداش بی زحمت حتما یه امتحانی بکن جوابشو به ما بده ببینیم محدودیت داره رو 2 مگ یا نه...
من میخوام از شاتل بیام رو پارس طبق گفته کارشناسا شون:شبانه محدودیتی ندارن (اگه راست گفته باشن...)
سرویسم آخرشه بی زحمت خبرشو بم بده که اگه محدودیت رو شبانه نداره که بیام پارس بگیرم (مصرفم زیاده بازیم میکنم فقط به خاطره شبانه و پینگ دارم میام اگه شبانه محدودیت بزاره اصلا نمی صرفه)
دمت گرم:n12:
شبانه که داره نامحدود ولی 128نگیر سرعت شبانه اوفت کنه کاریش نمیشه کرد همون 2مگ بگیر شبانه هم دارهنقل قول:
من خودمم تازه مشترکش شدم بابته شبانه بهتون بگم نامحدود محدودیت نداره ولی من این سری اشتباه کردم128تمدیدکردم شبانم سرعتش تعریفی نداشت گویا نوع سرویس که درپارس انلاین تمدید میشه براساس 128-256-512-1مگ-2مگ درشبانه میره الویت هم تاثیرداره من که درعرض 3روز مجبورشدم سرویس2مگ بگیرم نمیدونم شایدم محدودکردن جدیدن بایدشب امتحان کنم ببینم فرق کردیانهنقل قول:
من که درخواست تخلیه دادم
پارس اصلا ثبات نداره
یه شب سرعت 200 هست یه شب 800
با اینکه خطم رو 12 مگه
زنگ میزنیم میگن خطت نویز داره
میگم چرا روز خوبه شب بده ؟ میگه مشکل از خودتونه . رو 9 مگ گذاشتن بازم همین بود ( کلا همه چیو میندازن گردن کاربر )
اون یکی خطم مخابراته که رو 10 مگ هست ، شب و روز سرعتش ثابت 650 هست
10 مگ مخابرات چند میگیری؟:n29:نقل قول:
نظرتون در مورد نامحدود یه مگ ۶ ماهه ۴۵۰ هزار تومن چیه؟نقل قول:
منظورتون کدوم نامحدود اگه سرویس حجمی1مگ 6ماه منظورتون که میشه345تومان با120حجم ولی اگه نامحدود کلی رو میگید من ازاون خبرندارم کارم نکردم باهاشنقل قول:
شما رونمیدونم ولی من ماه قبل سرویسم 2مگ بودخطم رو9مگ گذاشتن سرعت چه روز وشب یکی بود ولی این سری128 تمدیدکردم سرعتم ثبات نداشت روزعالی شب دایل اپ بود به 3روزم نگشید دوباره2مگ گرفتم حالا امشب ببینم درست میشهنقل قول: