آقا انقدر صحبت sony و shure و senn نکنید گریمون میگیره :دی ما هم دل داریم به خدا ... :دی
رضا burn in تموم شد ؟ قرار بود یه سری مقایسه ها انجام بدیا .... ما منتظریم .
s4 منم رسید ! درحال گوش کردن می باشیییم ... .
Printable View
آقا انقدر صحبت sony و shure و senn نکنید گریمون میگیره :دی ما هم دل داریم به خدا ... :دی
رضا burn in تموم شد ؟ قرار بود یه سری مقایسه ها انجام بدیا .... ما منتظریم .
s4 منم رسید ! درحال گوش کردن می باشیییم ... .
مهرداد جان یه سوالی برام پیش اومدنقل قول:
S4 یا S4I؟
امروز به اون فروشگاه که دوستمون ازش خرید کرده بود در پایتخت زنگ زدم گفتم این سری فقط با هدفنش هست
یعنی مخصوص محصولات اپل و فقط سفیدش موجود هست و 149 گفت
البته با دادن ادرس این دوستمون که 115 گرفته بود گفت یه بخاطر یه ماجرایی بهش این قیمت دادیم وگرنه قیمت کالا 149 هست
من هم سو استفاد ه کردم و گفتم خب من هم رفیق همونم و با چونه زدن های زیاد 130 بهم داد و با پیک فرستاد
حالا مال شما از کدوم مدل هست و از کجا خریدی و به چه قیمتی ؟
ممنون از لطفت
الان S4I رو پیک برام آورد و گفتم نظراتم رو با دوستان دیگه به اشتراک بگذارم.
لازم به ذکر هست که اکثر دوستان و اساتید این هدفن رو دارند و ازش استفاده میکنند و این نقطه نظرات صرفا برای دوستانی هست که از این هدفن استفاده نمی کنند.
1. قیمت: در مجموع مناسب. مغازه پایتخت اولش 149 گفت بعد چونه زدن و بیان مورد دوستمون که 115 گرفته بود 130 با ما حساب کرد.
2. گارانتی : آواسان که گارانتی معتبر و خوبی هست.
3. بسته بندی: شکیل و زیبا. اون حس خوب رو بعد پرداخت مبلغ هدفن به آدم منتقل میکنه.
4. باز کردن بسته: در کنار جعبه یک سری خط چین هست که با فشردن و پاره کردن اونها بسته باز میشه
5. اجزا: هدفن به طرز زیبایی درون جعبه چیده شده. سری های مختلف برای سایزهای گوشهای مختلف. جعبه فلزی نگهدارنده هدفن . به راحتی اجزا از محل های قرار گیری خارج میشند و قابل دسترس هستند.
6. صدا: قبل رسیدن هدفن داشتم با Creative 630I موزیک گوش میدادم بلافاصله این هدفن رو جایگزین کردم واقعا لذت بخش بود. بدون تعارف بگم واقعا پشیمون نشدم که این مبلغ رو پرداخت کردم. صدایی واقعا شفاف. تفکیک صدا خوب. بیس عالی و اصلا آزار دهنده نیست. عمق صدا خوب و مناسب خلاصه یه هدفن متفاوت.
7. سیم: به نظر من سیمش مناسب هست که البته می تونست از جنس بهتر استفاده بشه اما همین هم خوب هست
8. فیش: از دیدن رنگ نقره ای رنگ فیش تعجب کردم. تا قبل این هدفن های خوبی که داشتم همشون طلایی رنگ بودند که بیانگر این بود که از آب طلا برای برقراری ارتباط خوب بین هدن و پلیر استفاده شده اما این هدفن نقره ای رنگ بود. اساتید حتما در این باره نظر میدند.
9. با چرخش هدفن داخل پلیر اصلا نویز ایجاد نمی شد. در نتیجه هدفن با دیوایس ارتباط خوبی داره.
10. کاملا منطبق با Iphone من هست و دگمه های صدا و قطع و وصل بخوبی کار میکنند.
11. میدونید که الان فصل سرماست و طبیعتا هوا سرد هست. در این فصل یکم کیفیت هدفن افت میکنه که با مرور زمان استفاده به کیفیت واقعی خودش می رسه. بعلاوه هنوز این هدفن آب بندی نشده Burn - In در نتیجه صدای اولیه عالی هست.
12. یه اشکال بزرگ این هدفن داره: اصلا نمیشه از گوش درش آورد و از گوش دادن موسیقی با این هدفن صرف نظر کرد.
13. بقول دوست خوبمون محمد رضا چون پارت اول جنس هست می شه اطمینان داشت که جنس اصل و ارجینال هست و با خیال راحت ازش استفاده کرد.
خب اینها همگی نظرات شخصی من و دیدگاه های من بود. شاید دوستان دیگه نظراتی متفاوت داشته باشند.
شاد پیروز و موفق باشد.
lمن با گارانتی آرتافرورد گرفتم s4 هست قیمت خرید هم 102 تومن هست اگه اشتباه نکنم .نقل قول:
مهرداد جان یه سوالی برام پیش اومد
S4 یا S4I؟
امروز به اون فروشگاه که دوستمون ازش خرید کرده بود در پایتخت زنگ زدم گفتم این سری فقط با هدفنش هست
یعنی مخصوص محصولات اپل و فقط سفیدش موجود هست و 149 گفت
البته با دادن ادرس این دوستمون که 115 گرفته بود گفت یه بخاطر یه ماجرایی بهش این قیمت دادیم وگرنه قیمت کالا 149 هست
من هم سو استفاد ه کردم و گفتم خب من هم رفیق همونم و با چونه زدن های زیاد 130 بهم داد و با پیک فرستاد
حالا مال شما از کدوم مدل هست و از کجا خریدی و به چه قیمتی ؟
ممنون از لطفت
فعلا که داه فقط pink noise پخش می کنه بیچاره ! صداش رو هنوز نشنیدم :دی تازه شب هم قراره white noise پخش کنه ....
مهرداد جان یکم ملاحظه ما غیر حفه ای ها رو بکن. (شوخی)نقل قول:
ما که مثل شما حرفه ای نیستیم می گی pink noise و white noise
اگه میشه خودت بگو اینها چه مرحله ای هستند و منظورت چیه.
مرسی
یه سری نویز هستند که همه ی فرکانس های صوتی معمول رو تقریبا شامل می شند . برای اینکه iem توی همه ی فرکانسها با هم burn in بشه خیلیا از این نویز ها استفاده می کنند .
مبارکت باشه،پس شما هم به جمع کلیپش دارا اضافه شدی،امیدوارم از هدفونت استفاده ی لازم رو ببری و برات مدت طولانی کار کنه :46: اگه برات امکانش هست چندتا عکس هم از هدفونت بزار،از بدنه،سیم،سوکت و جعبه،موفق باشینقل قول:
نقل قول:
مبارکتون باشه... خیلی مختصر و مفید توضیح دادی... در مورد فیش که گفتی gold plated نیست باید بگم که جای نگرانی نیست... در مورد هدفون چون با فرکانس low-output و ضعیف سر و کار داریم نیکل به دلیل خاصیت خازنی کمتر و low-capacitance که داره بهتره و روی صدا تاثیر کمتری داره... البته طلا رسانایی بهتری داره و resistance یا مقاومت کمتری هم نسبت به نیکل داره... در واقع خودم ترجیح میدم تجهیزات و کانکتورهایی که برای سیستم های با وات بالا استفاده میکنم آبکاری طلا باشه ولی در مورد هدفون حداقل روی کاغذ نیکل بهتر عمل میکنه چون خاصیت خازنیش کمتره :46:
پ.ن: در کل زیر اون آب طلا یا نیکل مگه چیه؟ جنس سیم مگه چیه؟ طلا نیست که...! اینا همش هربه های تجاری هستند که پول اضافه از جیب یوزر بکشن بیرون... وگرنه اختلاف یه سیم یا کانکتور 100% طلای 24 عیار با مس بدون اکسیژن از نظر الکترونیک شاید کمتر از 1% باشه و وقتی در مورد صدا باشه خیلی عوامل دیگه روش تاثیر میزاره و ممکنه اصلا به گوش شنونده نیاد! :31:
نقل قول:
من نظرم درباره burn-in کاملا متفاوته ولی یه چیزی به ذهنم رسید... ما برای دمو گرفتن از سیستم های های-اند از تست رکوردینگ های خاصی استفاده میکنم... شرکت های زیادی هستند مثل:
Accoustric revive test recording
Manger test recording
XLO test recording
...
و خیلی های دیگه که فقط برای دمو گرفتن استفاده میشه... توی سی دی تست XLO Refrence Recordings یه رکوردی هست (ترک 7) که از 0هرتز مطلق شروع میشه و تا 80 کیلو هرتز میره بالا.... که گوش آدم سوت میکشه... :18: شاید این به کار شما بیاد... فکر کنم بتونی دانلودش کنی ولی اگه نبود بگو من flac کنم آپ کنم برات
جالبه ! فیش صدای s4 من gold plated هست ! بعد s4i معمولی هست ! این دیگه از اون حرکات فوق صرفه جویی نگرانه ی کلیپش بود !
[QUOTEو خیلی های دیگه که فقط برای دمو گرفتن استفاده میشه... توی سی دی تست XLO Refrence Recordings یه رکوردی هست (ترک 7) که از 0هرتز مطلق شروع میشه و تا 80 کیلو هرتز میره بالا.... که گوش آدم سوت میکشه... شاید این به کار شما بیاد... فکر کنم بتونی دانلودش کنی ولی اگه نبود بگو من flac کنم آپ کنم برات
][/QUOTE]
دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه