دوستان عزیز من یدونه حواله پارس lx تحویل اذر دارم ... اما حوصلم نیست صبر کنم!!!!
به نظرتون ارزش داره با یه تحویل مهر یا شهریور عوضش کنم؟؟؟ اخه رنگش هم دلفینی هست حیفم میاد ردش کنم...!!!
دوستان عزیز من یدونه حواله پارس lx تحویل اذر دارم ... اما حوصلم نیست صبر کنم!!!!
به نظرتون ارزش داره با یه تحویل مهر یا شهریور عوضش کنم؟؟؟ اخه رنگش هم دلفینی هست حیفم میاد ردش کنم...!!!
دوست عزیزم ماشینی به غیر از پراید بگیری همه ش تو تعمیرگاه هستی با این بودجهنقل قول:
ممنونم .نقل قول:
اره اگه خدا بخاد میخام ثپت نام کنم الان رانا هست ولی میخام صبرکنم ماه دیگه یه پارس سفید موتور tu5 ثپت نام کنم الان خودم یه 405دوگانه دارم مدل 89 تمیزه اما دیگه دلمو زده میخام عوضش کنم
از اتاق ال 90 خوشم نمیاد .
Sent from my iPhone 5s Tapatalk
با سلام خدمت دوستان
شوهر خواهرم میخواد یه ماشین بخره
در حد 30 تومن بودجشه بنظرتون چه ماشینی بخره بهتره الان مد نظرش رانا و 405 تیو5 هستش
بنظرتون چه ماشینی بخره؟
با تشکر
اگر بتونه رانا رو بخره گزینه بهتری هستنقل قول:
به هر حال خودروی جدید تر و با کلاس تر و مجهزتری هستش
موتورشم با 405 TU5 عملکرد یکسان داره
اگه با فضای عقب خودرو مشکلی نداره همون رانا قشنگتر و بهترهنقل قول:
سمند lx بهتره یا ef7 ؟؟ خرج موتور ef7 چه قدر بیشتره؟ در کل سمند ef7 بهتره برای خرید مثلا مدل 90؟؟
سلام دوستان من یه 206 تیپ 2 مدل 90 دارم که راضیم ازش سه سال پیش یدونه ازین سرمایه گذاریا ایران خودرو ثبت نام کرده بودم الان دعوتنامه اش اومده پارس سال دوایربگ کلاس 2822میدن 20 روزه به من 32ملیون به نظرتون ماشینمو بفروشم بگیرم سوارش شم یا از کسی پول بگیرم تحویل بگیرم بفروشمش بره توی بازار چنده الان؟
اگر از ماشين فعليتون راضي هستين به نظر من نفروشينش چون ماشيناي ايران خودرو مثل تخم مرغ شانسي مي مونه مخصوصا الان كه همه چي چيني شدهنقل قول:
بگيرش بعد بفروشش
هر دوشون lx هستند منتها موتورهاشون فرق میکنه موتور xu7 یا همون 1.8 که کلا از رده خارجهنقل قول:
موتور ef7 هم موتور خوبیه منتها به دلیل استفاده از قطعات نامرغوب در بعضی از مدلها خرابی هایی داشت ولی اگر قطعات خوب روش باشه مشکلی نداره