[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ سود عملا سی درصد شد !
این عنوان خبری است که خبرگزاری ها چند وقت پیش در سایتشون منتشر کرده بودند البته ما که در شهر خودمون که شهر کوچکی هم هست نرخ سود 20 درصدی هم ندیدیم چه برسه به سی درصد ! الان بخشی از سرمایه ام سرگردانه چند تا بانک خصوصی رفتم سوال کردم میگن یکساله 15 درصده در حالیکه خبرگزاری های رسمی صحبت از نرخ سود 30 درصدی در برخی بانکها می کنند همش فکر میکنم فقط توی شهر ما اینطوریه به همین خاطر قصد دارم برم تهران و از چند تا بانک پرس و جو کنم و پولمو بزارم در بانکی که بیشترین نرخ سود را پیشنهاد میده , البته بانک قوامین هم گفت که روزشمار زرین 2 داریم 18 درصد ولی فکر میکنم اگه بیشتر پرس و جو کنم سود بالاتری نصیبم میشه , از اونطرف هم به خاطر چهار نعل تازیدن ارز هم سود کمتر از سی درصد صرف نمی کنه همش خوف این را دارم که مثل چند سال پیش قیمت دلار چند برابر بشه و باز سرمایه ام از اینی که هست بی ارزشتر بشه البته اقتصاد مملکت هنوزم که هنوز نتونسته از اون اتفاق ( سه برابر شدن قیمت ارز در سال 90) کمر راست کنه اگه بخواد دوباره تکرار بشه مطمئنا کشور که الان در لبه پرتگاه هست به داخل پرتگاه سقوط میکنه تا ببینم نظر سایر دوستان چی باشه