منم دیدم اون دمو رو که darius لول E میزنه می کشه تو baseنقل قول:
خیلی با حال بود.
bug به معنی مشکل توی بازی هستش ،تو این مورد در مورد داریوس op و bug اشتباه شده یک مقدار
ولی op به معنی Over Power یعنی به قول خودمون شاخ معنی میده.
Printable View
منم دیدم اون دمو رو که darius لول E میزنه می کشه تو baseنقل قول:
خیلی با حال بود.
bug به معنی مشکل توی بازی هستش ،تو این مورد در مورد داریوس op و bug اشتباه شده یک مقدار
ولی op به معنی Over Power یعنی به قول خودمون شاخ معنی میده.
آقای اینم هم تیمی های من تو Ranked :n08:
یارو kat بود تو ranked 0/24/3 :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اونای که نوبن میتونن کاتارینا بازی کنن و باهاش وارد بشن 1 به 5 خودم دیدم تازه اون 5 نفر جانشون پر بود (به غیر از دو نفر که از نصف بیشتر بود)رو میکوشه به نظرم داریوس خیلی بزرگ کردن چون بازی باهاش ساده اس و کومبو های ساده ای داره ودیمیج بالایی میزنه :n01:عجیبه چه جور ریکومندد نشده؟:n13:فکر کنم به خاطر قیمتشه.:n02:کسی تا حالا این راه حل یوتیوب برای باز کردن چمپ ها رو امتحان کرده؟ایا شما بازیکنان پیشکسوت لول این روش ها رو امتحان کردین؟:n02:
آره اون demo kat رو دیدم 1 به 5 full hp میزنه.نقل قول:
آره من alistar رو با اسکیل آبیه رو آنلاک کردم. باید بری تو لینک login کنی همین
توی ایران به هیرو های قوی باگ گفته میشه .نقل قول:
منم سر درست غطلیش حرف نمی زنم فقط میگم که یه اصطلاح رایجه حالا بعضیا مثل منو شما ترجیح میدن بگن OP بعضیا باگ .
پ.ن : OP مخفف Over Powered هست نه Over Power .
پ.ن2 : اسممو انگلیسی تایپ کنید دوستان دچار اشتباه نشن : دی اون کلمه حرف اولش E هست من A : دی
کسی تو وست هست ID بده با هم بریم مردیم از بس noob بودن.
Over Powered :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی اشتباهه برای چی ادامه بدیم؟ چرا عاقل کند کاری...؟ :n02:نقل قول:
منم سر درست غطلیش حرف نمی زنم فقط میگم که یه اصطلاح رایجه حالا بعضیا مثل منو شما ترجیح میدن بگن OP بعضیا باگ .
پ.ن : OP مخفف Over Powered هست نه Over Power .
پ.ن2 : اسممو انگلیسی تایپ کنید دوستان دچار اشتباه نشن : دی اون کلمه حرف اولش E هست من A : دی
grammar nazi :n08:
به خاطر همین خندیدم! جالب بود :n02:
اقاچه فرقی میکنه هر دو یه معنی رو تقریبا میده فقط اولی یعنی شاخ شده دومی یعنی شاخ!(مقداری طنز غاطیش کردم فکر نکنی بیسواتم وگرنه معنیش رو میدونم:n06:) بعد کی حال داره دستشو ببره رو الت و شیفت:n02:هی تند تند زبان رو عوض کنینقل قول:
وقتی صندوق عقب ماشینو به هوای زاپاس باز میکنند میببند زاپاس کهنس به جاش مواد غذایی (سیب زمینی و آبلیمو و اینا...) کش میرند :n21::n04:
دیگه چه انتظاری از اینترنتش دارید.