شماها میخواین مچ بگیرین؟
عمرا
اینی که من شناختم
راحت سوتی نمیده
خیلی منطقی جواب می ده
هرچند.............
ویراش...............
ببین چه خبره اینجا
saviss, Dianella, javadbka, M E H D I, Venus
Printable View
شماها میخواین مچ بگیرین؟
عمرا
اینی که من شناختم
راحت سوتی نمیده
خیلی منطقی جواب می ده
هرچند.............
ویراش...............
ببین چه خبره اینجا
سلام
1- هواپیما چنتا چرخ داره؟؟
دو تا يا چهار تا؟!
2- سرعت حرکت قطارهای متروی داخل شهری تهران و همچنین تهران - کرج چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم! :ohno:
3- میدونید اولین زبان برنامه نویسی کامپیوتر چطوری ساخته شد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه :blink::ohno:
4- گوگل یا یاهو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد گوگل:happy:
5- جالبترین مطلبی که در بخش موضوعات علمی برای شما کدوم بوده؟؟
يه تاپيكي بود با نام احساسات آب كه الان به ذهنم اومد خيلي جالب بود! ولي در كل مطالب رو دنبال مي كنم همشون برام جالب هستن.:)
6- تاحالا چنتا تاپیک را به ترش فرستادین؟؟ (اینم از اون سوالا بود ها..) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا اصلا يادم نمياد حتي تخميني!
7- تاحالا شده که در حین کار با کامپیوتر (به خصوص یه کار خیلی مهم) یه دفعه بنا به دلایلی مثل رفتن برق یا وجود یه بچه شیطون تمام زحماتتان از بین بره؟؟ اگه اره عکس العمل شما چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش اونقدر عصباني ميشم كه اصلا نمي تونم حرف بزنم و چند دقيقه اي فقط سكوت مي كنم بعدش هم با ناراحتي فزاينده دوباره شروع مي كنم! :sad::sad:
8- تا حالا جایی رفتین که آدرس را گم کنین و کسی هم نباشه که بهتون آدرس بده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خوشبختانه پيش نيومده.:)
9- تاحالا کویر رفتین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولي خيلي دوست دارم شب كوير رو ببينم از نزديك. :blush:
10- به چنتا از کشورهای دنیا را تاحالا رفتین؟؟
هيچ كدوم!:rolleye:
11- زبون آلمان بلدین؟؟
نه بلد نيستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- ضد حال ینی......
همين 2-3 ساعت پيش من كه 3 صفحه sms تايپ كردم گوشيم باتريش تموم شد و خلاص!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- مصرع دوم را از خودتون بسازین (به صورت طنز باشه لطفا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز.......
شرمنده ولي اصلا قوه ي طنزم خوب نيست! :sad:
14- تو مکالمه های روزمره تان آیا تعصبی به استفاده از لغات فارسی دارین؟؟ (مثلا به جای کامپیوتر بگین رایانه یا به جای هلیکوپتر بگین بال گرد و....)
نه به اون صورت ولي هر كدوم راحت تر و بخش هاي كمتري داشته باشه اونو استفاده مي كنم. مثلا همين بالگرد راحتتر از هليكوپتر هست چون بخش هاي كمتري داره راحت به زبون مياد.:happy:
15- میدونین عید 86 چند شنبه میشه؟؟؟
نه هنوز تقويم رونديدم.
16- اصلا میدنین از این لحظه (ینی لحظه ارسال این پست توسط من) تا لحظه سال تحویل چند ساعت و چند دقیقه باقی مونده؟؟
نه نمي دونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-برنامه های طنز تلویزیون را میبینید؟؟ (کدومش قشنگتر بوده؟؟)
نه ميشه گفت اصلا تلويزيون نگاه نمي كنم:rolleye:
18- راستی شما نمیدونی چرا من تو زمستونا بیشتر از تابستونا عرق می کنم؟؟؟ (مقاله ای چیزی در موردش هست برای رفع این مشکل؟)
نه متاسفانه تا حالا برخورد نداشتم.
19- اگه امکان بن کردن داشتید! الان خیلی دلتون میخواست که منو بن کنین؟؟
نه نمي خواستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- تا حالا تو آسانسور گیر کردین؟؟ اگه اره توضیح بدین!
بله، يه بار توي آسانسور ساختمون 10- 12 طبقه دانشگاه متوقف شديم سه نفر بوديم البته برق قطع شده بود توي ساير آسانسور هاي ديگه هم بقيه بودن. ديگه در نهايت توي تاريكي و بين دو طبقه بعد 5 دقيقه حدودا كه زنگ اضطراري رو زديم به طور مكانيكي بدون برق موفق شدن آسانسور رو تا طبقه نزديكتر پايين بيارن و بيرون تونستيم بياييم.
21- فکر میکنید هفته دیگه جمعه تهران برف بیاد؟؟؟ بارون چطور؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم هواشناسي رو گوش نكردم جديدا.
22- کدوم فصل از سال را بیشتر دوست دارین؟؟
زمستون رو خيلي زياد:)
23- میدونید شماره شناسنامه پدربزرگ و مادربزرگتان چنده؟؟
نه نمي دونم.
24- اگه فقط یه روز از عمرتون باقی مونده باشه چه کار میکنید؟؟
سعي مي كنم با خانوادم باشم. :sad:
25- اگه خدایی نکرده (الهی زبونم لال بشه که این حرف را میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به اعدام محکوم بشین به عنوان آخرین حرف چی میگین؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم لطفا منو اعدام نكنيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- تا الان کی بیشترین سوالا را از شما کرده؟؟ کی کمترین سوالا را پرسیده؟؟
دقت نكردم فكر كنم همه در يه سطح تقريبا.
27- سوالای کی از همه سختر بوده؟؟؟ برای کی آسونتر بوده؟؟؟
همه ي سوالا خوب بودن. بعضي ها بيشتر منو وادار به فكر كردن مي كنه. در كل بين سوالاي همه دوستان سخت و آسون با هم بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28- یه سوال دیگه:
تا حالا تنها تو خونه بودین!! اونم شب یه وقت برقا بره!! و همه جا تاریک بشه و امکان روشن کردن چیزی مثل شمع را هم نداشته باشین!! یه دفعه تلفن زنگ میزنه و یکی پشت خط (بدون افتادن شماره تلفن) با صدایی ترسناک فقط بخنده و بعد گوشی را قطع کنه چند لحظه بعد یه صدایی از بیرون میاد که خیلی مشکوکه یه دفعه صدای در زدن خونه بیاد و هرچی میپرسید کیه؟؟ جواب نمیده و مرتبا در میزنه و بعد شروع کنه به هل دادن و ضربه زدن به در و......
خوب من سريعا خودمو به يه تلفني يا وسيله ارتباطي مي رسونم تا كمك بخوام!
خودتون را تو اون شرایط قرار بدین!!! و بگین که چه حسی خواهید داشت؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29- یه بار دیگه سوال 19 را ازتون میپرسم (میخوام ببینم که نظرتون عوض شده یا نه؟؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همچنان نظرم همونه.:happy:
فعلا بای...
ممنون که جواب میدین!!
منم از بابت وقتتون ممنونم.
موفق باشيد:)
از شخصیت هاب فیلم7ازکدوم یکی بیشتر خوشت اومد؟
از قاتلش (kevin spacy) كه به نظرم رفتارش اگر چه هيچ توجيه منطقي نداشتن و شايد از نظر بيشتر آدماي فيلم در اون زمان يه آدم نا هنجار به نظر مي اومد، ولي با توجه به يه سري مسايل و چيزايي كه مي ديد و نمي تونست تحمل كنه به نظرم منطق خاصي داشت صحبتها و رفتارش.
البته نه از نظر انجام قتل و اينا. كلا ديدگاهش منظورمه.:)
تشكر و موفق باشيد
خودتو چقدر دوست داري؟
دوست داشتن كه نمي شه گفت ولي به خاطر امكاناتي كه به عنوان انسان برام در نظر گرفته شده (مثل همه افراد ديگه) خيلي خوشحالم و شكر گذار!
بعضي وقتا هم از دست خودم خيلي عصبانيم كه چرا موقعيتي رو از دست دادم يا درست استفاده نكردم. :sad:
مرسی از توجهنقل قول:
امیدوارم مظنونین همیشگی رو هم ببینید
راستش
من از شخصیت مورگان فریمن بیشتر خوشم اومد
متشکر از جواب
موفق باشی
ماشا الله به خانوم مدیر هنوز بیداری. ایول
سلام دیانا جان
خوبی؟
از وقتی اومدی پی سی تا الان چند تا آواتار عوض کردی؟
و این که الان هست، چقدر از قدمتش میگذره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس میزنی که من چی از شما دیدیم که اگه ازم بپرسن "منظم ترین عضو پی سی کیه؟" میگم دیانا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شباهت ظاهری بین آواتار و خودت پیدا کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقت نکردم پست های قبلی رو بخونم... کسایی که اسمتون رو پرسیدن، به جواب رسیدن یا ....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کی باید بیام واسه دریافت هدیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا مرگم بده، ساعتو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا هنوز بیداری پس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین چه خبره اینجا
saviss جان من تو كار مچ گرفتن نيستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من پريشب خواستم سوال بدم،كامپيوترم ويروس گرفت نتونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .(سوالام آماده بود.در آخرين لحظات ضد حال خورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الانم هرچي فكر ميكنم سوال بدرد بخور پيدا نميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ضمنا همونطور كه گفتي ديانا(مريم خانم)خيلي با دقت و سياست جواب ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .(پس عمرا)مگه اينكه............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به هر حال خسته نباشيد ميگم به ديانا(مريم خانم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیکم. خوبی؟
بدترین خوابی که یادت میاد؟
وقتیکه بیش از همه لحظات دیگه عمرت ترسیدی؟
دوست داری رشتتو به چی تغییر بدی؟
ماشین داری؟ چی؟ چی دوست داری؟
بزرگترین افتخار تو زندگیت؟
با مسابقه علمی هفتگی داری چیکار می کنی؟ مجددا کی راه اندازی میشه؟
علوم به صرف علم بودن با ارزشند یا با توجه به هدف بکارگیری اونا؟
تا حالا مقاله برای مجلات معتبر دادی؟ اگر دادی عنوانش چی بوده؟
دوست داری دقیقا چیکاره بشی؟
تعلیم رو دوست داری؟
اولین باری که یه جونورو تشریح می کردی چه حالی داشتی؟ تعریف کن.
یه سوتی بزرگ از خودت؟
دست شما درد نکنه
خوب خواهر ديانلا.
فردا آخرين محلت شماست . پس هديه و امضا و نيت رو اماده كنيد تا از خدمتتون مرخص بشيم.
از صندلي نشيني شما لذت برديم. ممنون از صبر و حوصلتون در پاسخ گويي