آره تو گالکسی هم میشهنقل قول:
آره تو گالکسی هم میشهنقل قول:
دوست عزیز همینجوری کاریش هم نمیشه کرد!!! البته فکر کنم نمیشه کرد جایی ندیدم که بشه!! البته اگه برنامه noled رو نصب کنی تو حالتی که گوشی صفحه سیاه هست و درواقع استندبای هست واست نشون میده هم میس کال و هم اس رو برنامه خیلی خوبیه توصیه میکنم حتما نصب کنی!نقل قول:
عزیز مال ویتنام هم مثل کره ای ها هست فقط بجای کره مینویسه ویتنام ، فقط چینی ها مینویسه Made By Samsungنقل قول:
سلام
بنده گوشي سامسنونگ i9000 دارم با آپدينت 2.1 اما وقتي با برنامه kies ميخوام آپديت كنم آپديتي نميده
لطفا راهنمايي كنيد
تشكر
تا جایی که من میدونم بدلیل تحریم، اگه بصورت آنلاین آپدیت کنید گوشی لاک میشه!نقل قول:
تشكرنقل قول:
خوب الان چيكار كنم؟
فایل آپدیت رو دانلود کنید و با نرم افزار هایی مثل Odin3 v1.7 بریزید روی گوشی!نقل قول:
آموزش کاملتر توی بخش مربوطه هست!
دوستان امروز یه i9000 پشت یه ویترین دیدم از فروشنده پرسیدم چقدر ؟ گفت این 16 گیگه نسخه ی "آواتاره" 600 تومن.... حالا این یعنی چی؟نسخه ی آواتار چیه؟ (منم فکر کردم یارو هالو گیر آورده میخواد تیغ بزنه اومدم بیرون)
سلام به بچه ها ی کلوپ.من یه سوال داشتم و اگه یکی بوجه اش به گلکسی نرسه منطقی هست گلکسی اس ال بگیره یا گزینه های دیگه و بهتری هست؟ تفاوتاش فقط تو صفحه نمایش و چیپ گرافیکی و باطری هستش؟ آیا این چیپ sgx530 با sgx540 گلکسی اس خیلی فرق داره؟؟ آیا توی بنچ مارکها از سری آدرون کم میاره ممنون اگه یه توضیحی بدین
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
یه سوال دیگه این نوع سی پیو شون تو بنچ مارکشون تاثیر گذاشته؟
:31:نقل قول:
یارو خودش هالو بوده .. اون نسخه T-Mobile هست که به هیچ وجه فارسی نمیشه .. اون بنده خدایی که من ازش گوشی می خرم یدونه داره از بدو ورودش تو قفسش مونده باد کرده فک کنم دیگه فسیل شده باشه:31: