مودم تون رو چی کار کردین؟نقل قول:
من به اجبار وایمکس گرفتم می خواستم بدونم اگه خواستم برم روی ADSL میشه مودم رو واگذار کرد به کس دیگه درسته؟
Printable View
مودم تون رو چی کار کردین؟نقل قول:
من به اجبار وایمکس گرفتم می خواستم بدونم اگه خواستم برم روی ADSL میشه مودم رو واگذار کرد به کس دیگه درسته؟
سرعت 128 به هیچ عنوان به اندازه 1مگ نیستنقل قول:
از نظر محدودیت فرقی بین روز و شب نیست
بله
فقط روی مودمهای outdoor امکانپذیر است
مودمهای دو شرکت با یکدیگر قابلیت جابجایی ندارند
خیر. بهترین کار اینه که یک مودم از دوستان یا آشنایان و حتی خود عاملین مجاز بگیرید و تست کنید که اگر جواب داد سرویس رو خریداری کنید
بله ظاهرا مدتیه عزمشون رو جزم کردند که کلا اینترنت رو نابود کنند. روی وی پی N ها که پورتهای PPTPو L2TP رو بستند SSTP هم که سرعتش افتضاحه.:41: لطف کنند HTTP رو هم ببندن خیال هممون رو راحت کنند بریم سراغ اینترنت میلی!!!:4:نقل قول:
خیر. شما محدودیتی در دانلود شبانه ندارید:46:نقل قول:
همه دوستان با چیز پی ان مشکل دارن؟
من الان خیلی وقته اینقدر داغونه که اصلا یه پیج هم نمیتونم باز کنم!!!
دوست عزیز این چه سرعتیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتند احتمالا اکانت شما هنوز بصورت دمو است اگرم همینجوری موند که نوش جونت حالشو ببر :31:چون من تو ADSL اینجوری دیده بودم ولی تو وایمکس نه. چه مبین چه ایرانسل :46:نقل قول:
سرعت آپلود منم افتضاحه. تقریبا نصف سرعت دانلود و یا حتی کمتر. دیشب ساعت 2 اینترنت قطع شد و حدود نیم ساعت هم وصل نشد و مجبور شدم بخوابم. اینروزا هر ساعت کیفیت تغییر میکنه. چیز پی ان من قطعه. یاهو مسنجر خیلی وقتا ارور میده و بسته میشه. اسکایپ رو مبین نت فیلتر کرده. انگار مبین کلا با چت و ایمیل مشکل داره هم یاهو و هم جی میل کلی بازی در میارن روی سرویس من. منم اسفند که این طرح باشکوه یکساله ام تموم بشه قطعا یه فکر اساسی برای اینترنت میکنم.
راستشو بخوای خودمم تعجب کردم ... امیدوارم همینجور بمونه:8: ... اما با وضع الان اینترنت و این آشوب بازار فکر نکنم :41:
من نمیخوام از مبین نت طرفداری کنم ولی در مورد اسکایپ برای همه قطعه و خود مخابرات این کار رو کرده منتهی من نمیدونم چه جوری کاری کرده که اسکایپ لاگین میشه ولی صدا نمیاد!!!!!!نقل قول: