فکر نکنم بتونید عوض کنید ولی اگر هم بتونید برای این بلندگوها از نظر تفکیک تفاوتی فکر نکنم داشته باشه.آمپ 520 به بالا ساپورت صدای HD داره که به نظرم گزینه خیلی مهمیه.نقل قول:
Printable View
فکر نکنم بتونید عوض کنید ولی اگر هم بتونید برای این بلندگوها از نظر تفکیک تفاوتی فکر نکنم داشته باشه.آمپ 520 به بالا ساپورت صدای HD داره که به نظرم گزینه خیلی مهمیه.نقل قول:
البته دنون 1311xp بیشتر سینمایی هست تا موزیکال.این دوستمون اگه فقط برای موزیک می خواد بهتره پول برای این پکیج نده و یه میکرو های فای دنون بگیره.نقل قول:
[HTML] http://usa.denon.com/us/product/pages/product-detail.aspx?Catid=a024bd86-e75a-4961-b8d4-14ff35f793d8&SubId=&ProductId=4d712553-92e1-49b7-ad81-a448a951b1f3[/HTML]
سایت چاره این مدل رو داره.قیمت 650 زده.
و یا مدل MCD802/98 فیلیپس.حدود 450 قیمت داره.
اگر فقط هدف موزیک گوش کردن باشه به نظر من این دو مدل با توجه به قیمت صدای به مراتب بهتری دارند.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
منظورتون از سیستم صوتی تصویری چیه؟نقل قول:
جناب رایان عزیز من می خوام فردا از آکوستیک، دنون 1311 رو سفارش بدم. با این پستتون یه ضد حالی اساسی به بنده زدید! :46:نقل قول:
والا من بیشتر کارم سینمایی است ولی بدم نمیاد بعضی وقت ها یه موزیکی هم باهاش گوش بدم. پس تکلیف من چیه؟
ضدحال برای چی؟نقل قول:
بهرحال شما دارید پیکج سینمایی می خرید،توی موزیک هم خوبه ولی تو سینما قویتره.
من به اون دوستمون به این علت میکرو های فای پیشنهاد دادم چون فقط و فقط می خواست موزیک استفاده کنه.بنابراین یه دستگاه موزیکال براش مناسب تره.
در اصل باید میگفتم سیستم صوتی. ولی خب ظاهرا تصویر هم بخش میکنند و به نظر میرسه باندهاشون هم به خاطر باکس بزرگتری که دارن ( در مقایسه با باندهای کوچک اسند ) صدای بهتری هم باید داشته باشن.نقل قول:
نوشته شده توسط mr_rayan;6494711[COLOR=Silver
بستگی به سینمای خانگی و سیستم صوتی داره.بهرحال به طور کلی نمیشه نظر داد.نقل قول:
بازم تشکرنقل قول:
اینکه تو این فوروم های خارجی اکثرا گفتن با HDMI بعد از چند وقت مشکل پیدا می کنه ، داستانش از چه قراره ؟
مثل این :
This is, without a doubt, the most poorly made piece of equipment I have ever purchased. I had to return the first unit I received because the TV's HDMI port stopped working after a week
و این :
I have had the receiver for three months and nothing but trouble. I have my TV, Apple TV and DVR connected to the unit all through HDMI cables. My TV picture goes out almost every other night and will turn green or static (and yes this is due to the HDMI being fed through the receiver), Also the power to the receiver will just turn off randomly for no reason. It is very annoying for a name brand product to have these issues.
و :
Hdmi out video stopped working after 4 months
شما و دوستان دیگه در این مورد چیزی شنیدن ؟
این فروشگاه اکوستیک برای شهرستان هم ارسال می کنه؟ من قم هستم. میشه بهشون اطمینان کرد و پستی خرید یا خودم برم تهران؟
منم میخوام همون دنون 1311 بگیرم. یه قیمت هم بهم بدید ممنون میشم
بله چند تن از دوستان از شهرستان خرید کردن و مشکلی نداشتن.نقل قول:
قیمت دور و بر 800 هست.
جناب رایان عزیز من هم راستش موندم چه سیستمی بگیرم من بیشتر میخوام ----- hd و بلوری پلیرم وصل کنم به امپ والبته گاهی هم موزیک گوش کنم میخوام تفکیک صدای خوبی داشته باشه باندهام والبته صداشم قابل قبول باشه بیشتر روی ----- تاکید دارم میخواستم من همین دنون1311 بگیرم اما انگار دوستان در پخش موزیک راضی نیستند حال با حدود 2500000 تا سه میلیون بهترین سیستمی که میتونم بگیرم چی هست؟