یکی دوتا سرور از اروپا مثلا آلمان و انگلستان اگه امکانش باشه بذارید ممنون میشم، هر وقت هم دسترسی به کامپیوتر داشتید یه پینگ از 8.8.8.8 بی زحمت بذارید.نقل قول:
ممنون از شما
Printable View
یکی دوتا سرور از اروپا مثلا آلمان و انگلستان اگه امکانش باشه بذارید ممنون میشم، هر وقت هم دسترسی به کامپیوتر داشتید یه پینگ از 8.8.8.8 بی زحمت بذارید.نقل قول:
ممنون از شما
اگر برای کسی مقدور است تست سرعت فقط تک کانکشن و فقط اینترنت بین الملل در ساعت مختلف روز به غیر از اوایل صبح را در اینجا به اشتراک بزاره. من از پیشگامان خدمت دارم و وضعیتش بسیار بد است و بعید می دونم مشکلشون رفع بشه. ترجیحاً کسی که حداقل سرعت 8 م.بیت از این شرکت خریداری کرده تست سرعت قرار بده. من از اینترنت بیشتر برای تماشای استریم و لایو استریم استفاده می کنم که یعنی فقط تک کانکشن و فقط اینترنت بین الملل و اینترانت و idm و امثال اینها واقعاً برام اهمیتی نداره.
با سپاس
دقیق یادم نیست ولی یه سروری از آلمان یادمه ۹۸ بودنقل قول:
اگر برای تماشا استفاده میکنی ، من سرویس ۲ مگ دارم یوتیوب ویدوهاشو راحت و بدون مشکل باز میکنه ، تازه من که ۲ مگ دارم اینقدر راحت باز میشه ، ۸ مگ و بالاتر که دیگه مشخصه خیلی بهترهنقل قول:
سپاسنقل قول:
می دونی، سرعت 2 م.بیت رو نمی تونن واقعاً کم کنند چونکه دیگه حتی عکس ها هم به زور روی صفحه بارگذاری می شن.
واقعاً اینجا کسی نیست که سرعت های بالای 8 م.بیت داشته باشه و بخواد تجربه اش رو به اشتراک بزاره؟
پیشگامان واقعاً بد شده و من می خوام isp خودم رو تغییر بدم.
داتک کلا کم نمیکنه ، یعنی سرویس ۱۶ مگش سرعتش کمتر از سرویس ۲ مگ هست ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟ به نظرم بیای داتک پشیمون نمیشی من که هیچ مشکلی دارم باز خودت میدونینقل قول:
من هیچ مشکلی با داتک ندارم حتی مشکلاتی توی پیشگامان داشتم الان که اومدم داتک رفع شدهنقل قول:
من از طریق اینستاگرام داتک به یه پشتیبانی به اسم آقای تیمور زاده متصل شدم که ایشون بسیار آدم محترم و کار راه بندازی هست و از طریق ایشون تونستم تا حدودی تونستم مشکلمو برطرف کنم.پیشنهاد میکنم اگه شمام به مشکل برخورد با ایشون در تماس باشید.هرچند که ایشون فقط صبحا از ساعت 8 و نیم تا 10 شرکت هستن و بقیه روز رو به بیرون شرکت میرن
من مشکلی که در ایام عید با نتم داشتم و همون موقع با ایشون در ارتباط بودم که بازم مشکلم حل شد
مشکل منم از طریق دایرکت حل شد ولی یه آقای دیگه تماس گرفتن ، از طریق دایرکت اینستا خیلی خوب پیگیری میکنننقل قول:
داتک هم گرون کرد تا سقف ۸ هزارتومان برای سرویس هاش گرون شده ، البته فعلا به حجم دست نزده ، جالبیش اینه که این شرکت کمپین عدم افزایش قیمت راه انداخته بود منم اسکرین شات گرفتم از کمپینش که اگر پاک کردن سند داشته باشم ازشون ، دروغگویی و فریب در چه حد واقعا؟؟