شرم اوره ساعت 10:37 شب:jealous:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شرم اوره ساعت 10:37 شب:jealous:
داشتم ، دانلودش 30-31 فقط اينكه تقريبا ميشه گفت به جز سرعت آپلود هيچ فرقی با 256 مخابرات نداره جز اينكه كلی !!!! پول بيشتر ميدی. پينگش اونموقع كه پينگ كليه سرويسهای آسياتك خراب بود اينم خراب بود موقعی هم كه پينگ بقيه سرويسا خوب بود پينگ اينم خوب بود.نقل قول:
اقا تاكي محدوديت تاكي ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
شبا سرعت تو اهواز شده 7 تورو خدا پولي كه ميگيرن حلاله ... برادرم روزا چون مغازس شبا ميره تو اينترنت خدا شاهده الان 3 ماهه شبا اصلا اينترنت فاتحه هر چه زنگ ميزنيم عزيز من قربونتون برم اين چه سرعتي ميگن شبا كاربراي زيادي تو اينترنتن سرعت افت ميكنه ميگم چرا 3 ماه پيش خوب بود ميگه يوزر زياد گرفتيم و از اين چرت و پرتا
باشه ..... ميگن فرهنگ سازي كنيد اندازه پولتون حجم مصرف كنيد ... باشه گور پدر رايگان شبانه من رايگان شبانه نميخخخخخخخخخخوام شب حجم كم كنيد فقط سرعتو شبا محدود نكنيد
بدبختي تعرفه اي نيست كه شبانه نداشته باشه
این چه وضع مزخرفیه این آسیا تک درست کرده
چقدر دزدی از حجم:2::2::47:
خدا ازشون نگذره.خیلی حروم خورن
ایشالا هر چه زودتر این سیستم مزخرف حجم برداشته بشه و شرکتا فقط واسه سرعت رقابت کنن:42:
دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن خط میدن که اینترنت اگه نامحدود بشه افتضاح میشه و سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه و از دزدی بی حد و اندازه ی شرکتهای اینترنتی در محاسبه ی حجم و وارد آمدن هزینه ی گزاف به مشترکان بکاهه, حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف و کاسه ی داغتر از آش به نفع شرکتهای دزد اینترنتی!!.....
.
.
اتمام ضربالاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکتهای اینترنتی تا پایان هفته
خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـتها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکتهایی که در این چارچوب قرار نگرفتهاند، برخورد قانونی میشود.
-------------------------------علیرضا اصغریان در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیتهای ترافیکی از سرویسهای adsl به شرکتها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکتهای ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـتها ابلاغ شده است.
وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویسهای فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کردهایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکتها مهلت در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکتهایی که در این چارچوب قرار نگرفتهاند، اعمال مقررات میشود.
اصغریان افزود: به این ترتیب شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.
من الان شاتل 128 نامحدود دارم این وضعیتمه :
اصلا راضی نیستم ( چون قبلش صبانت داشتم عالی بود ولی هزینه زیاد در میومد واسم )
میخوام برم 256 با ترافیک 10 گیگ یا 20 گیگ آسیا تک رو یگیرم ( با مصرف بالا ) یا اینکه 512 با 10 گیگ بگیرم .
در مورد این تغییر می خواستم کمکم کنید thx
وقتی سرویس ها نامحدود بشه شرکتا دیگه نمی تونن اینترنت با سرعت بالا رو با قیمت سرویس محدود بدن . همون قیمتی که هست می مونه . لطف بفرمایید بگید کجای این حرف من غیرمنطقیه که نتیجه گیری کردین من از شرکتای اینترنتی دارم خط می گیرم ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به جای اینکه زورکی اینترنت نامحدود 128 بهمون بدن اینترنت حجمی 20mbps بدن با قیمت خیلی ارزون تر خیلی ها مثل من دنبال دانلود فیلم نیستن فقط می خوان با سرعت بالا وبگردی کنن یا ویدیو ببینن
سلام اینجا استان فارس هست آسیا تک به مناسبت عید فطر 1 گیگ رایگان داده.