ممنون...نقل قول:
پس چی بود میگفتن با 13 و نیم میلیون میشه SD خرید...؟؟
حالا چیکار کنم..؟؟ اصلا با 13و نیم میلیون بجز سمند و 405 دیگه چی میدن...؟؟
ممنون...نقل قول:
دوست من اگه اشتباه نکنم مدل V20 هستش که قیمتش همون حول و حوش 13 تومنه !
کد:http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=206+SD+V20&Section=IID0magyvrw%3d
بله دوست عزیز:
سمند EF7 کیسه هوا نداره
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
دوست عزیز
شما با 13 تومن میتونی 206 تیب 2 و sd با موتور 1400 بگیری
به تندر E2 و ریو هم فکر کن.
دم شما گرمنقل قول:
پی کی که نه کلا حال نمیده
در درجه اول پراید اگه نشد پیکان
مرسی
به نظر من اگر میتونی پولت رو ثبت نام کن یه صفر بگیرنقل قول:
پرایدی که با این پول میگیری خیلی اذیتت میکنه پولت رو دور نریز دوست من
راحتت کنم پراید ماشین دوسالست اگر دست خودت نبوده باشه
موفق باشی
اتفاقاً پراید به خاطر اینکه چیز خاصی نداره خرابیش خیلی کمه ... یعنی همه چیزاش ساده هستننقل قول:
ما الان 6 ساله داریم ... 2 سال پیش که افتاد دست من 40000 تا بیشتر نرفته بود ... تو این دو سال به 90000 رسیده
نصف بیشتر مواقع دور موتور بالای 5000 ه ... خیلی وقتا بدون اینکه پامو از رو گاز بردارم دنده عوض میکنم ... خلاصه دهنشو سرویس کردم ولی بدبخت بیشترین خرجی که کردیم براش تعویض دیسک و صفحه بود که اونم فک کنم 60 تومن شد ... یه دفه هم بوستر ترمز عوض کردیم ... بیچاره هر بلایی سرش بیاری آخ نمیگه!
من گفتم از تو دست بخری شما از صفر دست خودتون بوده؟نقل قول:
بعد نظرات فرق میکنه سوار شدن هم متفاوت هست عزیز من پراید صفر داشتم از روز اول باهاش مشکل داشتم درسته گفتم دوسالست ولی الان بحث 15 سال پیشه نه 6 سال
اتفاقا داداش خودم یه همچین اشتبی کرد(شاید هم فقط از نظر من اشتباهه) 2 ماهی میشه که 9 و خورده ای داده یه صبا گرفته.من که اگه از توی جوب هم پول پیدا کنم همچین بلایی سرش نمیارم.مگه بیل تو سرم خورده که حدود 9.5 بدم پراید سوار شم؟نقل قول:
فرق بین 3.5 و 9.5 هم خیلی زیاده مگه نه؟شما یه پراید مدل 74-75 میگیری با موتور کره ای فوق دست بالاش 2 تومن هم خرجش میکنی از اولش هم بهتر میشه.اینطور نیست؟
الان خرید پراید صفر اصلا عاقلانه نیست! مگر در شرایط خاص!نقل قول:
من گفتم از تو دست بخری شما از صفر دست خودتون بوده؟
بعد نظرات فرق میکنه سوار شدن هم متفاوت هست عزیز من پراید صفر داشتم از روز اول باهاش مشکل داشتم درسته گفتم دوسالست ولی الان بحث 15 سال پیشه نه 6 سال
الان که ایشون 4 تومن پول دارن نیازی نیست که 5 تومن هم بزارن روش یه صفرشو بخرن! اگه 2 تومن هم جور بکنن یه مدل 85 بگیرن از صفر هم ارزشش بیشتره! و بهتر از اینه مه مدل 74 بگیری و 2 تومن خرجش کنی!
اینو کاملا موافقمنقل قول:
:11: