راهش چیه؟ باید بدم تعمیرات هارد؟ شما قیمت دارین که چقد حساب میکنن؟نقل قول:
ممنون.
Printable View
راهش چیه؟ باید بدم تعمیرات هارد؟ شما قیمت دارین که چقد حساب میکنن؟نقل قول:
ممنون.
نقل قول:
خیییییییییلی ممنون:11:
تو اولین فرصت تستش میکنم
امیدوارم جواب بده
هارد اکسترنالم دیگهنقل قول:
640G دیتا که حدود 300G دیتام پرید
راستش از بعد از اون صانحه(پاک شدن دیتا ها) دیگه نرفتم سمتش تا از اینی که هست وضعش بدتر نشه
:37:
باشه عکسش رو میزارم
ممنون
هارد اینترنال من از داخلش صدای ساییدگی میاد میتونم خودم درستش کنم دلیل صداش جیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول از همه هارد دو با یک پاور دیگه تست کنید
درست نشد یا هد یا پلاتر ممکنه ایراد داشته باشه بیشتر هد
دوستان یه بنده خدایی هارد اینترال داره میفروشه که ادعا میکنه بردهاشون سالمن و فقط مشکل بدسکتور دارن
میخواستم ببینم آیا این مشکل قابل رفع هست یا خیر؟
قیمتی که باری هارد 1 ترا در نظر گرفته 45 تومن هست...
ممنون میشم پاسخ بنده رو بدید
سلام من جدیدا هاردم بد سکتور گرفته و از نوع سخت افزاری هستش چون هیچ نرم افزاتری نتونست حل کنه حتی فرمت سطح پایین هم کردم ولی باز هم سکتور ها مشکل داره
هاردم 1 ترا هستش که فکر میکنم حدود 100 گیگ از فضای هارد بد سکتور باشه چون با هر نرم افزاری بد سکتور گرفتم از تا 74 درصد بد سکتور پیدا کردش و به بعدش بد سکتور بودش
وقتی هم میخواستم اطلاعات رو جا به جا کنم تا فرمت سطح پایین بزنم حدود 700 گیگ اول رو بدون مشکل کپی کردش و یه درایو آخرم 150 گیگ بودش و اون رو هم به خوبی کپی کردش ولی بین این دو که چیزی حدود 100 گیگ بودش به هیچ وجهی کپی نمیکردش
حالا میخواستم ببنم راهی هستش که حد اقل بشه کاری کردش یا این که بشه این مقدار رو بیخیال بشه هارد منظورم اینه که بد سکتور ها رو بیخیال بشه و موقعی که به سکتور خراب رسیدش کپی نکنه و بری سکتور بعدی
چون من از یکی شنیدم همچین نرم افزاری وجود داره .
ممنون
نقل قول:
باید تست کنید ببینید اون بدکستور ها با hdd regenerattor یا فرمت سطح پایین حل میشه یا نه اگه حل نشد بیخیالش بشین
شما با نرم افزار hdd regenerator هم جواب نگرفتین ؟نقل قول:
دوستان، هارد WD Element 1tbکه همین دیروز گرفتم، امروز به مشکل برخورد و نه فایلی روی آن کپی میشود و نه فرمت میشود.
Health آن در برنامه Hard disk Sentinel به 0 رسیده است!
در حالیکه حتی 10 دقیقه هم به کامپیوتر وصل نبوده.:41: