یک سوال دیگه؟ایا p990iچراغ قوه دارد؟:11:
Printable View
یک سوال دیگه؟ایا p990iچراغ قوه دارد؟:11:
با نصب نرمافزار ضد سرقت مخصوص اين گوشي بله.حتي با اين نرم افزار ميتونين از راه دور گوشيتون رو كنترل كنيد!نقل قول:
فلش داره.ولي گزينه مخصوصي براي روشن نگاه داشتن فلش وجود نداره كه بشه مثل چراق قوه.ولي براي اينكار هم هم ترفند هست و هم نرمافزار:46:نقل قول:
موفق باشين
خدا حافظ بچه ها هربدي ازمن ديدين ببخشيد (كسيكه از ما خوبي نديد:31:)
چراغ قوه نداره .نقل قول:
ولی میتونی اول دوربین رو باز کنی بعد واسه عکس که هستی ساشی رو بزنی تا فوکوس کنه ولی عکس نگیره . تو همون حالت چرخدنده کناره بگردونی تا بره رو فیلم . این طوری روشن میمونه
خوب واسه امروز یه برنامه میخوام معرفی کنم که خودم باهاش کار کردم و خیلی توپه .
اسمش هست imageexpo . نمیدونم از کجا میشه دانلود کرد آخه خودم یه فایل زیپ برنامه گرفتم که 80 مگ بود اینم توش بود .
حالا کارایی :
اصلش اینه که برنامه مثل remote desktop کار میکنه . اول برنامه رو نصب میکنی رو کامپیوتر . یه فایلم داره که رو گوشی نصب میشه . بعد از رو گوشی کانکت میکنی .
خوبیش اینه که با بلوتوث و کابله وصل میشه .
حالا کل اسکرین گوشی رو داری البته رو سیستم . جالب اینه که هم میتونی از رو سیستم کار کنی هم گوشی !!!!!
دیگه لازم نیست با گوشی تایپ کنی .هر کاری که تو گوشی میکردی با موس برو روش و انجام بده . فارسی رو هم تست کردم جواب میده .
فابل توجه مخابرات که فک کرده میتونه پول بیشتر بگیره !!!!!
فقط لینک دانلودو نداشتم . دوستان هرکی داشی بزاره . ممنون .
جالب تر اینکه روی تموم گوشیای سیمبین کار میکنه فقط باید فایل خودشو رو گوشی نصب کنین که خود برنامه رو سیستم فایل رو درست میکنه .
من این لینکا رو پیدا کردم .
کد:http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Tools/ImageExpo-1721.shtml
فک کنم لینک دومی باشه . اخه شبیه همین بود که من دارم .کد:http://www.51spsoft.com/DownInfoEn/info28286.html
ولی اگه یه کم بیشتر بگردین . ورژن اخرش بهتره .
من فليپ گوشي رو برداشتم. حالا مي خوام بدونم كه چطوري مي شه كاري كرد كه به طور اتوماتيك خودش قفل بشه مثل وقتي كه فليپ روشه؟
در کنترل پتل و در قسمت security و در قسمت locks اتوماتیک لوک رو فعال کن.نقل قول:
سلام دوستان.ایا راهی وجود داره کهp990iرا قفل کرد تا هر وقت دست کسی رفت نتونه شماره بگیره.منظورم اینه که فقط خودم بتونم شماره بگیرم:
بله . در همون قسمت security -locks -inactivity locks رو فعال کن
نقل قول:
دوست عزیز منم قبلا با این مشکل برخورد کردم این بخاطر اینه که شما نرم افزار یک گوشی دیگه(مثلا نوکیا) رو سیستمتون نصبه وتا اون را uninstallنکنید نمیتونید این را نصب کنید.
خیلی ایده چراغ قوه با حال بود کلی حال کردم.:11:نقل قول: