تو شاتل که چیزی به نام پول کمتر گرفتن و دادن کف سرویس وجود نداره !!نقل قول:
خود من هم IDM رو محدود کنم ، بالاخره حجم بالای دانلود بازم محدودیت داره ... منظور من اینه که کلا محدود نکنن :n02:
Printable View
تو شاتل که چیزی به نام پول کمتر گرفتن و دادن کف سرویس وجود نداره !!نقل قول:
خود من هم IDM رو محدود کنم ، بالاخره حجم بالای دانلود بازم محدودیت داره ... منظور من اینه که کلا محدود نکنن :n02:
شاتل سرور ایرانی رو هم محدود میکنه؟
بله میکنه ...نقل قول:
بستگی به دانلودتون دارهنقل قول:
بلهنقل قول:
من الان سرعت شبانم چه در سرور داخلی چه در سرور خارجی 15-16 کیلوبایته!
اخه یکی نیست به شاتل بگه حالا شبانه مارو محدود کردی،چرا فاتحه سرعت روزم رو خوندی؟:n27:
1 مگ شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گرامی یک سوال فنی :n27:
قبلا یک نفر به من گفته بود که وقتی سرویس آرت یک محدود بشی میتونی درخواست آرت دو بدی تا محدودیتت همون موقع برداشته بشه (البته باید ما به تفاوت هزینه ی دو سرویس رو بدی)
حالا چیزی که برام سواله اینه که اصلا سرویس آرت 2 به بالا به کاربرای خونگی و معمولی(!؟) داده میشه؟؟؟
چون گویا شاتل برای سرویس های بالاتر نامحدود مدارک اضافی میخواد....(الان جزو جامعه ی علمی یا دانشگاهی بودن و امثالش یعنی چی دقیقا؟؟:n13: )
لطفا یکی که اطلاع داره منو مجاب کنه، فدای دستش :n29:
سلام دوستان پینگ شاتل خوبه؟
خب مرد مومن شما رو محدود نکنند افرادی امثال من کیفیت اینترنتشون افت می کنه ...من خودم چند روزی تهران بودم خونه فامیلمون محدود مخابرات داشت...محدود 2 مگ سرعت دانلودش 50 کیلوبایت بود:n04::n04::n04:نقل قول:
در ایران چون قانون شیرینگ اعمال نمیشه(بیشتر ISP ها به جای اشتراک 1به 8، 1 به 30 و 1به 40 اشتراک میدن) و با توجه به پهنای باند فعلیمون و نداشتن جنبه فعلا باید به سرویس های حجمی قانع باشیم...فقط به نظر من باید سعی کنیم قیمت گیگ هارو خیلی کمتر کنیم...این دوستمون netstat طرح جالبی داشت...
نقل قول:
اره داداش محدودیت در میای ولی باز بری تو خط دانلود محدودمیشی !
سوال دومتم آره چر ا ندن شما فقط پول داشته باش بقیش حله :دی