سرویس ART 1 سرعت سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 روزه از اکو به آرت تغییر سرویس دادم.
Printable View
سرویس ART 1 سرعت سرور داخلی
4 روزه از اکو به آرت تغییر سرویس دادم.
من کرج هستم و سرعتم هم خیلی خوبه جالبه تو کرج همه از مخابرات و پارس آنلابن می نالن
سرعت منم 512 , قرارداد منم eco هست
منم نامحدود دارم تقریبا راضیم
من حجم اینترنت شاتلم جدیدا زیاد کم میشه یعنی نسبت به کاری که انجام میدم باهاش خیلی مصرف میشه!!
راهی نداره تایم استفاده از نت رو بفهمم؟ یعنی ببینم چه ساعتی دانلود انجام شده و یا سیستم به نت وصل شده!؟
سلام برای منم همین زیادتر از حجم استفاده شده از حجم اینترنت وجود داره از نرم افزار networx استفاده کن استفاده ساعتی هم بهت میگه از سایت سافت98 می تونی دانلودش کنینقل قول:
برنامه DU meter رو دانلود و نصب کن. همه چیز (ریز مصرف برنامه ها، ساعت دانلود و آپلود و...) رو گزارش میکنه.نقل قول:
با برنامه netlimiter هم میتونی دسترسی برنامه هارو به اینترنت قطع کنی و یا محدود کنی.
نقل قول:منم 2mb محدود دارم، منطقه باهنر تهران؛ راضیم و مشکلی ندیدم و به نظرم مشکلات کاربرای شاتل خیلی کمتر از بقیه isp هاست و مشکلاشون فقط محدود به تایم شبانس و در طول روز کسی مشکلی نداره.....نقل قول:
منتها بعضیا شبی 10-20 گیگ دانلود می کنن و توقع دارن هیچی نشن، همین جوریش اینترنته ایران گنده و سرعتا پایین بعد اینا میان با شبی 20 گیگ گند میزنن به سرعته بقیه ؛ من خودم بعضی شبا 400 مگ بعضی شبا 2-3 گیگ دانلود میکنم و دانلودم معقوله و مشکلی ندیدم..........
من سال 82 از سپنتا اینترنت داشتم .ماهی فکر میکنم بیست تومن میدادم واسه سرویس نامحدود 128 ولی راضی بودم چون سرعت دانلودم 256 بود.اون موقع سرویس من از سرویس مشابه شرکتای دیگه یه کم گرون تر بود ولی باز راضی بودم.نقل قول:
یه بار دیدم سرعتم فیکس 128 شده .پشتیبانیشون بهم گفت پهنای باند کم شده همه مشترکای منطقه شما رو برگردوندیم رو قرارداد خودشون.
منم سوییچ کردم به شاتل.سال هاست شاتل دارم و تاحالا نشده که واسه دانلود زیاد محدود بشم.
به نظرم این روشی که شاتل در پیش گرفته خیلی بهتر از روش سوزوندن تر و خشک با هم جواب میده چون تونسته پهنای باندی که از این طریق آزاد شده رو بین امثال من تقسیم کنه .مثلا من 256 خریدم نامحدود و دارم حدود 1600 استفاده میکنم.
دیگه کسی تو منطقه ما نمی تونه بیافته رو پهنای باند و باعث بشه روی پهنای باند منم تاثیری گذاشته بشه.
هر کی مسوول استفاده خودشه
Sent from my iPad using Tapatalk
من خودم مثل شما تا حدد زیادی راضی هستم و بودم از شاتل ولی مشکل محدود کردنشون و البته گرون بودن سرویس رو دارم ... همین ها داره باعث میشه بخوام برم یه سرویس دهنده ی دیگه رو تست کنم ...نقل قول:
من با شاتل قرار داد بستم مثلا با سرعت 512 ، شبانه هم سرعت 2 مگ نخواستم. همون سرعت 512 منو بهم بده ، با همون سرعت هم دانلودمو میکنم . واسلام ... این شیوه ی شاتل مسخرست که سرعت شبانش بالاست ، یکی استفاده میکنه محدود میشه . خب بالاخره خیلی از کاربرا اصلا شبانه استفاده نمیکنن. شاتل با محدود کردن من در واقع داره برای یکی مثل من که به شبانه نیاز دارم ، منو از اون بند قرارداد محروم میکنه. اون بند هم که انقدر کلیه که مشتری رو به مسخره گرفتن !!
دارم تحقیق میکنم اگر پارس انلاین یا سرویس دهنده ی دیگه ای اینطور نباشه ، حتی اگر سرعتش کمتر باشه راضی هستم که عوض کنم ...
من مجبورم دانلود داشته باشم. دانشچوئم کلی مطالب اموزشی نیاز دارم باید بگیریم که ویدئو هستن و حجم بالا. الان دو هفتست به مشکل خوردم بخاطر محدودیت ، سه باره ایمیل میزنم به پشتیبانی فنی پاسخ میدن که مشکلتو حل کردیم باز همون سیستم !:n29:
یه برنامه اندرویدی داره شاتل فکر کنم لاگ مصرف هم نشون بدهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk