والا من تاحالا نه ip static داشتم و نه میدونم چطوریهنقل قول:
Printable View
والا من تاحالا نه ip static داشتم و نه میدونم چطوریهنقل قول:
ایپی استاتیک ربطی به بالا رفتن و پایین اومدن پینگ ندارهنقل قول:
پینگ به این بستگی داره که روی کدوم مسیر ارتباطی با خارج کشور باشید
معمولا بهترین مسیرا دست مخابرات هستن البته با خارج کشور
فرشاد این ایپی 37 خیلی خوبه , مهمترین مزیتش اینه که تمام طول روز تک کانکشن عالی داره و پینگش هم از 180 بالاتر نرفت امروز اونم توی ساعات شلوغنقل قول:
فقط عیبش اینه که نوسان پینگش بالاست که اونم فکر میکنم حل بشه
وقتی برا من میاد شک نکن برا تو هم باز شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور اداره دیتا خبر نداره ؟ پس علی میل چکارس اینجا ؟ میاد مانیتور میکنه میره گزارش میده .مطمئن باش میدونن .نقل قول:
اقای علی ببخشید که اینطوری گفتم .من فقط حقیقت رو گفتم ولی از شما هم معزردننت میخام .فقط خاستم شوخی کنم:n02:
داداش ای پی استاتیک ربطی به پینگ و اینا نداره یعنی نمیتونه باعث پایین اومدن پینگ بشه ولی گاهی جلوی بالارفتن پینگ رو میگیره چون اون ای پی های معمولی بین چند نفر مشترکن ممکنه موقعی که همزمان استفاده میکنن کمی پینگ بره بالا اما معمولا 3 یا 6 ماهه میدن فک نکنم بتونی با 5 تومن برا یک ماه ای پی استاتیک بگیری .نقل قول:
آقا میگم یه سوال
هنوز کسی هست که روی سیترا باشه؟
چه مناطقی میان جزء سیترا؟
اهواز آشنا دارم میتونم روی خطش اینترنت بگیرم و یوزر پسوردش رو خودم استفاده کنم
اگه از سیترا ثبت نام کنم سیترا میفتم یا پرتاک؟
دوست عزیز چند بار باید بگم ؟ بنده کارمند مخابرات نیستم و هیچ گزارشی قرار نیست به کسی بدم. مطمئن باشید مخابرات هم این قدر بیکار نیست که بخواهد این تاپیک رو چک کنه .من هم مثل شما کاربر اینترنت مخابرات هستم و اطلاع ندارم چه کسی این شایعات رو درست کرده که اگر بدونم قطعا برخورد می کنم .امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه و همین جا تمام بشه. در مورد خط دوم پستتون : نمی دونم اشتباه تایپی بوده یا با بنده شوخی دارید که اگر اینطوره بنده به هیچ وجه اهل شوخی نیستم .لطفا من بعد در ادبیات خود دقت بفرمایید و از این گونه الفاظ استفاده نکنید. با تشکرنقل قول:
بابا بهشون بگو آی پی همه قفل شده پینگ هم داغونه جدیدا تایم اوتا هم زیاد شده دمت گرم خخخخخخنقل قول:
دوست عزیز چند بار باید بگم ؟ بنده کارمند مخابرات نیستم و هیچ گزارشی قرار نیست به کسی بدم. مطمئن باشید مخابرات هم این قدر بیکار نیست که بخواهد این تاپیک رو چک کنه .من هم مثل شما کاربر اینترنت مخابرات هستم و اطلاع ندارم چه کسی این شایعات رو درست کرده که اگر بدونم قطعا برخورد می کنم .امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه و همین جا تمام بشه. در مورد خط دوم پستتون : نمی دونم اشتباه تایپی بوده یا با بنده شوخی دارید که اگر اینطوره بنده به هیچ وجه اهل شوخی نیستم .لطفا من بعد در ادبیات خود دقت بفرمایید و از این گونه الفاظ استفاده نکنید. با تشکرنقل قول:
شواهد گوياي چيزه ديگه ايهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
داش علی جیمیل قاطی کردیاا :n02: یه چیزی بگم مخابرات خوزستان با بقیه مخابراتها از زمین تا آسمون فرق میکنه اصلا نمیشه مقایسه کرد چون هیچکی از خدمات و کیفیت اینترنتش راضی نیست باووو مخابرات تهران هنوز نامحدود میده(نتش هم مشکلی نداره)..... دوستان میتونید تو کلوب آقای واعظی هم در مورد وضعیت اینترنت مخابرات خوزستان کامنت بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنان شکایتا در سامانه ی وزارت ارتباطات ادامه دارد.....
فايده اي نداره از اين كه هست خرابترش نكنيد كاربراي پارس هم اينقدر شكايت كردن تا شبانه رايگانو از دست دادن كيفيتشون هم تغيير نكرد فقط شبانه رايگانو از دست دادننقل قول:
برا ترکیب سرعت ار connectify Dispatch استفاده کن.نقل قول:
باشه قبول شما کارمند مخابرات نیستی و مخابرات هم تا پیک رو نمیبینه ..اما من هر وقت میام حداقل یک نفر کاربر مهمان وجود داره که معلوم نیست کیه .همین که اسم شما میاد بلافاصله میای پست میدی .این یعنی چی ؟ خوب یعنی اینکه شما 24 ساعته انلاینی و تاپیک رو میپایی . و یه همچین کسی مسلمن یه ارتباطی با مخابرات داره که اینطوری وقت گرانبهاش رو صرف این تاپیک میکنه .این نظر همه بچه های تاپیکه نه فقط من. بچه ها هر کس با نظر من موافقه پستمو تایید کنه .نقل قول:
منظور شما از الفاظ چی بود ؟ مگه من چی گفتم ؟ تازه من مغزرت خواهی هم کردم اما شما انگار کلا دعوا داری .:n24:
عههههه arash95b تو هم اینجایی ؟؟:n02:
نمیشه امتحان کردم باید یک وایرلس و یکی با کابل وصل باشه که این بتونه ترکیبشون کنهنقل قول:
من از صبح دارم میگم چثدر سرعت افتضاحه حتی پیجم باز نمیشه نگو آی پی 2.189 بود. چند بار دی سی شدم تا آی پی 37 شد الان سرعت عالی شد
بیان پینگو اوکی کنن رو 150 ثابت بمونه من شبانه رایگانو نمیخوام:n09:نقل قول:
اولا:بدون شبانه که بدرد نمیخوره اونوقت یه قسمت سریال هم نمیشه دانلود کرد من خودم 2ماه بدون شبانه داشتم اصلا بدرد نمیخوره اصلا نتی که ساعات رایگان نداره ارزش نداره پول بدی واسشنقل قول:
ثانیا:فکر کردی اگر شبانه رو حذف کنن مشکل درست میشه؟نه عزیزم شبانه هیچ ربطی به پینگ و سرعت و .... نداره چون مخابرات مشکل پهنای باند نداره این مشکل ipهست که قفل شده اگر ipهامون آزاد بشن 100% سرعتمون هم درست میشه
ببین دادا شبانه و نامحدود طرح تشویقی هستن مخابرات اومده یکیشونو حذف کرده(نامحدود) فقط خواستم بت بفهمونم که اولا مخابرات(یا هر شرکت دیگه) مجبور نیست به ما شبانه رایگان بده(فعلا که بیشتر شرکتا دانلود رایگان شبانه نمیدن دوما مخابرات فقط موظفه کیفیت نتش رو بالا ببره و سرعت دانلود رو به صورت کامل و طبق قوانین به کاربرا بده..در ضمن طرح های تشویقی نامحدود و شبانه رو واسه جذب کاربر به سمت اونا میدن الان که مخابرات کاربر زیاد داره کم کم این طرح شبانه رو هم بر می داره و از تخلیه کردن من و تو ورشکست نمیشن:دی...من گفتم حالا اگه میخوان بیان شبانه رو بردارن به جاش کیفیت نت رو بهتر کنند(مث قبل) در ضمن من بیکار نیستم که بلند بشم از ساعت 2 شب تا 6 صبح دانلود کنم:n18:نقل قول:
اصلا این دو هیچ ربطی به هم ندارن آخه حذف شبانه چه تاثیری روی سرعت روزا داره؟!نقل قول:
یعنی شبا کسی استفاده نکنه روزا سرعت بالا بره؟شب جه ربطی به روز داره ؟یکم بشین فکر کن منظورمو متوجه میشی
شما اصلا نمیدونی مشکل از چیه حق هم بهت میدم شاید تازه اومدی مخابرات و با سیستمش آشنایی نداری و نمیدونی که ipها چقدر با هم تفاوت دارن سرعت و کیفیتشون
منم میدونم این دوتا به همدیگه ربطی ندارن فقط گفتم اینا طرح تشویقی هستن یعنی مخابرات یا شرکت دیگه میتونن (این 2 سرویس رو بدن یا ندن)دل به خواهیه گرفتی عزیز؟ حالا که آی پی ها قفل شده شما رو بهترین ای پی افتادین بازم اعتراض میکنین فقط یه 10 مین ای پی تون رو 5.233 بیاد بعد میفهمی 2.185 و 2.189 چه نعمتین:n18:نقل قول:
2.189و 5.233تقریبا در یه حدن دوتاشون بدرد نمیخورننقل قول:
ولی امروز افتادم رو 37 ثابت شده فعلا سرعتش عالیه اگر باز نره رو 2.189 خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 خیلی از سایتا رو هم باز نمیکنه کلا ایپی عجیب غریبیهنقل قول:
فعلا که از دیروز کیفیت نت خوب شده مثل قبل , ببینیم بعدا چی میشه
مگه برا تو 5هم میاد؟نقل قول:
برا من 37 میاد که عالیه همه ی سایتها رو هم باز میکنه
نقل قول:نقل قول:
:sq_6:
یعنی تا وقتی همچین طرز تفکری وجود داشته باشه اصلاً و ابداً نباید انتظار پیشرفت داشته باشیم :n35:
برادر من برو یه نیم نگاهی به اینترنت سایر کشورها بنداز.. بعد بیا این حرفو بزن. خداییش اینترنت افغانستان سگش شرف داره به اینترنت ایران !!!!
برای من 5.233 هست عالیه مشکلی هم ندارم شبی 3 گیگ دانلود دارم
در اینجا ( ایران ) چی خوبه چی بد هست لطفا این رو روشن کنید ؟ خوب نداریم که بد هم باشه هرچی هست بد هستنقل قول:
نه برا من 5 نمیاد اما قدیم که میومد پینگش پایین بود ولی مشکلات عجیب غریبی داشتنقل قول:
این ایپی 37 هم ویژگی پینگ پایین 5 رو داره هم تک کانکشنش مثل 2.185 ها عالیه هم اینکه همه صفحات رو باز میکنه
فقط نوسان پینگش زیاده که برای کسایی که گیم میزنن مشکل ایجاد میکنه
توجه.........توجه
تحولات عظيمي در adslمخابرات طي روز هاي آينده
بنظرتون اين تحولات خير هستند يا شر؟:n13:
همین دیگه. مشکل شما اینه که هرچی مسئولین گفتن قبول میکنینقل قول:
نقل قول:
ایول دمت گرم داداش .اینا واقعیه یا فتوشاپه ؟ یعنی واقعا خودش اینا رو گفته ؟ بابا خیلی ضایس .alimail3248 من اگه جات بودم دیگه تو تاپیک نمیومدم بافرهنگ.عجب کارمندای بافرهنگی داره مخابرات .اما احسان انگار تعداد کارمندا همینطوری داره میره بالا :n02:خخخخخخخخ پست ها رو بخون خودت متوجه میشی
کاملاً واقعیه و از این لینک قابل مشاهده هستن :(تا صفحه 3 یا 4 برید)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع برین خودتون چک کنید چون ممکنه ویرایششون کنن
سلام
به جای اینکه تاپیک رو دادگاه کنید، برای بررسی سریع تر ، پست های خلاف قوانین را گزارش بدهید.
مرسی
ایشالا که خیر باشه:n02: چه عجب فقط تو موندی بهت کارمند مخابرات نگفتن اینا...:n02:نقل قول:
فرشاد خیلی مشکوکی این خبرا رو از کجا میاری ؟ حالا تو که همه چیزو میدونی خو بگو این تحولات چی هستن ؟ زیرلفظی میخای عزیزم ؟
هنوز هم با آی پی 37 درگیریم.
لعنت خدا بر مخابرات.
واقعا چه دلیلی داره این ثابت کردن آی پی ها؟
خب میبینم که من نبودم چند تا کارمند مخابرات شکار کردید اسمشونو بگید ببینم کیا بودن بیشتر پستاتون که حذف شدن
ایپی 37 که خیلی خوبه , شما چه مشکلی باش داری؟نقل قول:
مگر اینکه گیمر باشی که اونوقت میشه گفت مشکل داشته باشی باش
جناب shk021051 شما مشکلتون حل شد؟