سلام حکم نگه داشتن لب تاب تو ماشین وتو پارکینگ پادگان چیه؟
محل خدمت عقیدتی سیاسی تهرانه از بد شانسی تو گشت لب تابو پیدا کردن .جریمش چیه؟راهی داره؟:n03:
Printable View
سلام حکم نگه داشتن لب تاب تو ماشین وتو پارکینگ پادگان چیه؟
محل خدمت عقیدتی سیاسی تهرانه از بد شانسی تو گشت لب تابو پیدا کردن .جریمش چیه؟راهی داره؟:n03:
مطمئنا دادسرا نمیره مگه کشکیهنقل قول:
یادم میاد یکبار یکی از سربازا موقع تحویل اسلحه به پست بعدی، میاد گلنگدن میکشه که اصلا فکر نمیکرد پر باشه که تیر از بغل سر دوستمون رد میشه که خدا رحمش میکنه که...:n04:که بعد چون فرماندمون اون نزدیک بود بازداشتش میکنه
احتمالا بازداشتی رو شاخشه:n28:البته اینا همه به اخلاق فرمانده و افسر نگهبان ربط داره که چقدر بازداشت بشه یا....
حتما داخل لب تابو بررسی میکنن اگه عکسی چیزی نداشته باشه ممکنه تو جریمه اش تخفیف میدننقل قول:
احتمال زیاد ،باید بره حفاظت اطلاعات جواب بده، کمترین مجازات همون بازداشته
بهترین کاری که میتونه سربازه کنه اینه که بره با رئیس عقیدتی صحبت کنه شاید بتونه کمکش کنه شاید یه راه حلی پیدا شد:n10:
نقل قول:
مرسیی جواب دادین.بازداشت یعنی چی؟تو همون عقیدتی سیاسی یا چای دیگه؟
به مظلومیت زدن فایده داره ؟:n27::n28::n30:
نقل قول:
دادگاهیم میشه؟پرونده سازی واینا؟:n03:
داخل مرکز فرماندهی بازداشتگاه هست دیگه:n23:نقل قول:
به دلیل عقل به مظلومیت زدن بهتره تا راست راست جلوشون وایستی
به خیلی چیزا بستگی داره یکیشون همون محتویات داخل لبتابه،اگه بار اولش باشه ممکنه فقط به بازداشت اکتفا بشهنقل قول:
خب من نمیدونستم عصبانی شدیدها :n13:
مرسی ج دادید.
انشالا به خیر بگذره
سلام
پدر نزدیک 60 سال هست و تک پسر هستم اما معاف نیستم
ایا امکان یا تبصره و قانونی نیست که حداقل اطراف شهرمون بندازنم؟
هیچ رحمی در کار نیست؟
قبلا ها چنین قانونی بود اما نمیدونم هنوز باشه یا نه در هر صورت در اموزشی راهنمایتون میکنندنقل قول:
من نمیدونم آخه چه کاری هست من رو میبرند اون سر ایران و اون طرف رو از اون سر ایران میارن این ورنقل قول:
سلام
دوستان واسه گرفتن کسری کارت ایثار پدر ، در حین خدمت باید اقدام کرد یا الان هم میشه کسری رو ثبت کرد ؟
من رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش که باید در حین خدمت اقدام کنی . نمیشه الان ثبتش کرد ؟
هیچ رحمی در کار نیست! البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....نقل قول:
داداش قربانی زیاد داده :n30:
نقل قول:این منظور تک پسر ها یا همه سرباز ها بود؟نقل قول:
البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....
مگه شما تک پسر نیستی؟ شما جزو شرایط دارهایی هستی که شهر خودشون میوفتن. پس مشکلی نیست. آموزشی ممکنه هرجایی بیوفتی بعد تو آموزشی مدارک تک فرزندیت رو میدی یحتمل(!) میوفتی شهر خودت یا حداقل شهر نزدیک.نقل قول:
سلام به دوستان
منم یه سری سوال داشتم.
منم منتظر اعزام هستم. چون همه کارام رو بدون پرس و جو انجام دادم یه جاهائیش برام ایهام داره !:دی
من برا مراحل خدمت اول رفتم دانشگاه و یه معرفی فارغ التحصیلی تو پاکت گرفتم (که اونجا بم گفتن که برگ سبز بیار مدرکت رو بگیر!) و بردم پلیس +10 . دفترچه رو پر کردم و مراحل معاینه و واکسن هارو طی کردم و دادم به پلیس +10. اونجام 2 تا برگه امضا کردم و طرف گفت که تمام و فردا بیا تاریخ اعزام بگیر ! اون برگرم گرفتم و تاریخ زده شده اول اسفند. حالا سوالام اینان :
- برگه سبز و آبی که میگن چیه و کی به دستم میرسه اصولا ؟!
- مدرک تحصیلی رو باید برا خدمت بگیرم یا اون فقط واسه خودمه ؟!
- خود دفترچه ای گه پر کردیم هیج جا تحویل نمیشه ؟!
- نحوه اعزام چطوریه ؟! یعنی مثلا همه اعزامی های تاریخ مشخص رو میگن بیا فلان جا و خودشون اعزام میکنن ؟!
- متاهل هستم ، اوضاع من چطوری خواهد بود + حقوق چطور ؟!
- پذیرش سپاه میتونم بگیرم ! این کارو بکنم یا نه ؟! محاسن و معایبش چیه ؟!
- برا اعزام چه چیزهائی حتما باید همراهمون باشه ؟! مسائلی مثل کیف و لباس و ... برای روز اول اعزام با کیه ؟!
و هر توضیح لازم دیگه برا من :دی
مرسی
برگ سبز رو میتونید همین العان از +10 بگیرید فقط داخلش تاریخ اعزام زده برگ سفید دو هفته قبل از اعزام میاد داخلش محل اعزام و ارگان خدمتی نوشته شده .نقل قول:
مدرک تحصیلی برای خدمت نیاز نیست همپن تاییدیه که دادین کافیه
دفترچه هم خیر جایی ازتون نمیگیرن من هنوز دارمش
بله همین طوری که گفتین اعزام میشید
بدلیل متاهلی در نزدیک محل سکونت خدمت میکنید حقوق هم مشخص نمیشه شاید نزدیک 80 تومن
سپاه هم پذیرش بگیرید خوبه
وسایل مورد نیاز پست اول نوشته شده
TAPATALK
ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوالی. میشه بگید از چه نظر اعزام اسفندماه بهترین زمان هست؟نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما. امیدوارم با امریه تون موافقت بشه. حالا اگر شما جای من بودی. برای اقدام دوباره امریه سربازیت رو می انداختی عقب؟ می خوام بدونم ارزش داره آدم دو ماه خودشو الاف این قضیه کنه به نظر شما؟نقل قول:
نمی دونم .این موضوع بستگی به شرایط خودت داره . مثلا من اگه امریه نشم کارم رو از دست می دم .یعنی حقوقی 1500 رو از دست میدم و بعد سربازی باید مجددا دنبالش باشم .خوب با این شرایط من هر کاری میکنم تا امریه بشمنقل قول:
من خودم واسه برج 8 سپاه نیشابور پذیرش گرفته بودم .ولی وقتی قضیه امریه شانسی اتفاق افتاد تمدید کردم و سپردم به تقدیر ببینم چی میشه.
ولی رییس اداره یک چیزی به من گفت :اینکه دو ماه دیرتر برم سربازی خیلی بهتر از اینکه توی یه شهر غریب و دور خدمت کنم.گفت شانستو امتحان کن
من نمی خوام اشتباه راهنماییت کنم.بازم با چند نفر از نزدیکات مشورت کن بعد تصمیم بگیر.اگرم تصمیم به تمدید گرفتی سریع اقدام کن چون واسه امریه دیر نشه
بازم در مورد امریه هر سوالی داشتی در خدمتم
ممنون از راهنماییت. من هم تقریبا مثل شما هستم. الان ۳۰ سالمه و ۷ ساله که مشغول کار هستم و خیلی برام زور داره که تو این شرایط کار و زندگی رو تعطیل نم برم سربازی. امریه هم اقدام کرده بودم. انفورماتیک دانشگاه تهران. بهم قول مساعد داده بودند اما کارگزینی رد شدم. توی مصاحبه هم فقط ازم پرسیدن پدر و مادرت چه کاره هستند و چند برادر هستید!!! نمیدونم معیار گزینش چی بوده که من رد شدم. حالا رئیس انفرماتیک میگه برای اسفند دوباره اقدام میکنیم. ولی این دفعه گفت قول نمیدم بهت!! نیم دونم چکار کنم واللهنقل قول:
برای سپاه چطوری پذیرش گرفتید؟ با توجه به اینکه در صورت تمدید سه ماه زمان دارم میشه راهنمایی کنید من چه اقداماتی برای پذیرش سپاه باید انجام بدم؟؟
راستی وقتی خواستید تمدید نید به راحتی پذیرفته شد؟ پلیس +۱۰ رفتید؟
راستیتش من چندین ساله جزء شورای پایگاه بسیج هستم واسه همین تونستم واسه سپاه نیشابور پذیرش بگیرم.یعنی با همه این تفاسیر واسه شهر خودم نتونستم بگیرم.نقل قول:
اگه پارتی و یا بسیجی نداری فکر نکنم بتونی پذیرش بگیری.یکی از دوستان تو همین فروم کامل توضیح داده چطوری پذیرش سپاه بگیری
راستش آره به راحتی تمدید کردم.رفتم +10 و درخواست دادم.دلیلشم زدم مشکلات شخصی.روز بعدش واسم sms اومد که با تمدید موافقت شده.هر چی زودتر بری احتمال تایید شدنش بیشتره
امروز کارت موقت ۸ ماه رو گرفتم!:n02: درجا رفتم ازش ۴ تا کپی گرفتم بعدشم پرسش کردم! :n02: انشالله همه خدمتشون به خوبی و خوشی تموم شه این تیکه کاغذ رو بگرند! :n02:
کارت موقت چیه؟نقل قول:
یعنی فقط 8 ماه اعتبار داره؟
تا زمانی که کارت مثلا هوشمند بیاد این کارت اعتبار داره. :n02: معمولا ۲-۳ ماه میکشه تا کارت اصلی بیاد. :n23:نقل قول:
من اول دی اعزام بودم که تمدید کردم و الان اول اسفند اعزامم. بنظرتون با کارشناسی فناوری اطلاعات کجا میفتم؟ چنددرصد احتمال داره که ناجا بیفتم؟؟
شما ارتش یا ناجا میفیتیننقل قول:
البته نمیشه بر اساس گرایش مدرک تحصیلی مشخص کرد کجا میفیتن باید دید اون موقع کدوم ارگان نیرو نیاز داره
دوستان من باید مدرک دیپلم و کپیشو همراه با دفترچه ببرم دفاتر پلیس+10
الان حدودا 10 سالی از دوران دبیرستان من میگذره و هنوز مدرک دیپلم رو نگرفتم.
الان باید برم از دبیرستان بگیرم یا از اموزش و پرورش؟
مدرک پیش دانشگاهی رو چطور؟
باید از دبیرستان بگیرید شنیدم میگن در صورتی میدن که یا دانشجو باشید و با نشون دادن کارت دانشجویی میدن یا کارت معافیت از خدمت یا پایان خدمت داشته باشیننقل قول:
شما دفترچه اعزام به خدمت هم با خودت ببر بگو نیاز دارم شاید بزارن یه کپی ببری
نظام وظیفه میگه باید اخرین مدرک تحصیلیت رو بیاری دبیرستان هم میگه باید کارت پایان خدمت بیاری؟نقل قول:
این تناقض تو قوانین نیست؟
البته من میخوام برای معافیت اقدام کنم نه اعزام.
اخه دوستم چند وقت پیش نه سربازی رفته بود نه دانشجو بود رفت دیپلمش رو گرفت.
ما یه چیز رو درست نفهمیدیم!
یه عده میگن با سابقه بسیج حداکثر 4 ماه کسری میدن . بعد اگه دوره تکمیلی هم رفته باشی حداکثر 6 ماه کسری میدن. این درسته؟
یعنی دوره تکمیلی رو نری حداکثر 4 ماه کسری میگیری؟
سلام بر اساتید گرامی. از اینکه این تاپیک وجود داره و به سوالات پاسخ میدید واقعاً ممنونم. خدا خیرتون بده
آقایون من 3 سال پیش تقریباً 3 ماه خدمت رفتم (ارتش بودم) بعد به دلیل قبولی دانشگاه از خدمت ترخیص شدم. اخیراً متوجه شدم که واریکوسل حاد دارم (ای کاش زودتر می دونستم). الان که فارغ التحصیل شدم:
1- با وجود خدمت قبلی می تونم برای معافی اقدام کنم؟ اگر می تونم به چه صورت؟ (موقع پرکردن دفترچه از طریق نظام وظیفه یا اینکه اعزام شم به نیروی قبلی و از طریق ارتش؟)
2- اگر بخوام موقع فرستادن دفترچه درخواست معافیت پزشکی بدم این موضوع که خدمت قبلی دارم مشکل ایجاد نمی کنه؟
3- قضیه اینکه اگه درخواست معافی بدی و در حین انجام کارای اون موعد اعزامت بگذره چیه؟
4- کلاً مراحل اقدام برای معافیت پزشکی رو کجا میشه پیدا کرد؟
نه این موضوع درست نیست .من خودم 1-2 هفته قبل کارای کسری بسیج یکی از دوستامو انجام دادم و 6ماه کسری بهش دادن(دوره تکمیلی نرفته بود)نقل قول:
کلا مثل اینکه سالی 45 روز کسری میدن تا سقف 6 ماه(از طریق بسیج)
با سلام
دو تا سوال دارم از اساتید:
1- واقعا منی که پدرم 4 ماه جبهه داره (زیر 6 ماه) هیچی کسری بهم تعلق نمیگیره؟ ینی هیچی؟ هیچ راهی نداره؟
2- هر سال بسیجی فعال چقدر کسری میدن بالاخره؟ میگن بررسی میشه و حداکثر 45 روز میدن ... چی رو بررسی میکنن؟ به کیا 45 روزو کامل میدن؟ ممکنه اصلا کسری ندن؟ حداقل واسه هر سال فعالی چقدر تو شاخشه؟
سلامنقل قول:
سوال 1:خیر تعلق نمیگیره
سوال2:شنیدم بسج فعال رو سالی 30 روز میدن حد اقلش 30 روز هست کمتر نیست
سلامنقل قول:
ربطی نداره که شما قبلن خدمت کردین
هنگام پر کردن دفترچه صفحه ای هست برای سلامت جسمانی که باید توسط پزشک نظام وظیفه تایید بشه
شما مشکلت رو به اون پزشک میگی و ایشون توی همون صفحه شما رو معرفی میکنه به کمیسون پزشکی برای معافی
سپس شما همه کارا رو انجام میدی دفترچه رو میبری پلیس+10 برای پست کردن منتها شما به پلیس +10 میگی معرفی شدم به کمیسیون پزشکی سپس ایشون شما رو راهنمایی میکنه و کارا رو انجام میده بعد هم نامه ی کمیسیون مبتنی بر اینکه به کدام بیمارستان معرفی شدید برای معاینه های بعدی ارسال میشه به نظام وظیفه شهر خودتون شما منتظر میمونی تا نامه بیاد فکر کنم 2 هفته بعد بیاد
برای شما تاریخ اعزام مشخص نمیشه که از اعزامتون رد بشه ولی هنوز کارای معافیت تموم نشده
اینا رو من بلدم چون منم میخواستم برای کمرم معاف بشم که نشدم :دی
موفق باشید
سلام. اگر کسی سابقه ۶ ماهه بسیج داشته باشه میشه دوره تکمیلی رفت؟ اگر میشه آیا کسری میخوره؟
با ۶ ماه سابقه بسیج میخوام ببینم میشه دوره تکمیلی رفت و برای سپاه جذب شد؟ دوستم هم مثل خودم یک ماه دیگه اعزامه. برای انجام این کار سربازیش رو بندازه اسفند ماه میتونه بره دوره تکمیلی رو اقدام کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر از دوستان
آره با 6 ماه میتونی تکمیلی بری. سربازی سپاه بری یا استخدام سپاه بشی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
باید حتمن بسیج فعال بشی تا بشه دوره تکمیلی رو گذروند و کلاس های بدو ورود هم گذرونده باشی اگر آشنا داشته باشی میشه همون ماه اول بسیج فعال بشی اگر نداشته باشی فکر کنم 1سال طول بکشه تا فعال بشی
چه کاریه 6 ماه خودتو بندازی عقب برای 2ماه آموزشی!که بهترین دوران سربازی همین آموزشیه