درودنقل قول:
سرکاریه، منم نتونستم...
مرگ بر پارس آنلاین دجال باشه : دینقل قول:
خطا: شما فقط یکبار مجاز به پر کردن این فرم می باشید.
Printable View
درودنقل قول:
سرکاریه، منم نتونستم...
مرگ بر پارس آنلاین دجال باشه : دینقل قول:
خطا: شما فقط یکبار مجاز به پر کردن این فرم می باشید.
شما یه بار مودم رو خاموش روشن کن ببین حالا حجم کم شده یا نهنقل قول:
خاموش و روشن کردم که اینو نشون داد ! قبل خاموش و روشن کردن که اصلا هیچی نشون نمیداد که ! :31:نقل قول:
جایزه که محاله بدن.اگه هم بدن یه آنتی ویروس زاقارت میدن.نقل قول:
اما حداقل میفهمن که نظر کاربرا در مورد تغییر ساعات رایگان چیه.هنوز تا 15 شهریور یه چند روز مونده و یه کورسوی امیدی هست که ساعات رایگان رو عوض نکنن.
شما مجاز به پر کردن این فرم نمی باشید.
اگه ساعت عوض بشه با قبلش چه تفاوتی میکنه؟نقل قول:
ببخشید دوستان این ترفند شبانه باید قبلا ساعت 6:59 مودم رو خاموش بکنی؟!
من دیشب از این ترفند استفاده کردم اما از حسابم کم شده :|
دوست عزیز این طرح از 15 شهریور اجرا میشه شما 59 دقیقه از حجمت استفاده کردینقل قول:
بله برا اطمينان ٦:٥٥ خاموش كننقل قول:
ساعت هم عوض شه باگ هاشون همونه کل کشور رو بخوان باگ برطرف کنن می دونی چه خرجی داره اینا دانلود 600 مگ تا 1 گیگ ما تو ترفند براشون زیاد فایده نداره ، این همه پهنای باند دارن و ما چند نفر دانلود کنیم تو ترفند چیزی نمی شه
برای من و خیلی از دوستان دیگه که از ترفند استفاده میکنیم ممکنه فاجعه بار باشه.نقل قول:
از 12:35 تا 1 بامداد رو بعضی مناطق دیگه جواب نمیده شاید به اون دلیل از حجم شما کم شده باشه.نقل قول:
دوستان دارین منو کنجکاو میکنین:21:
منظورتون از ترفند چیه؟ ساعات بیشتری رو دانلود میکنین یا با سرعت دانلود روز تو شب هم دانلود میکنین؟ یه نیمچه اطلاعاتی به ما هم بدین:worried:
از ساعت 6 تا 6:55 دانلود رو ادامه میدی....اینطوری سرعتت تو این مدت خیلی زیاد هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من دیشب تونستم 2.4 گیگ دانلود کنم!
البته رکوردم 4 گیگ بوده ولی باز بد نیست سرعت نسبت به قبل یکم بهتر شده بود!
سرویسمم 512 هست!
خدا رو چه دیدی باز هم شاید ترفند به شکل دیگه ای ادامه پیدا کنه. البته شاید!
چون احتمال باگ بودنش توی مخ من فرو نمیره
یا سلام می خواستم ببینم کسی از شما از تعرفه های شرکت پویا نت استفاده کرده من رفتم قیمتهاش رو دیدم متعجب شدم اینم از تعرفه های قسمت A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.این سیاست استفاده عادلانه برای کاربران محدودهم است؟
سلام
میگم سرویس 256 کسی نداره الان؟سرعتش چطوره؟ 190 کیلوبایته؟
برای من بین 20 تا 100 نوسان داره...............اکثرا زیر 50 هست
من سرویس 1 مگ 3 ماهه دارم
فعلا" سرعتها مزخرفه و من تا اجرای این قانون جدید صبر میکنم اگه درست شد که هیچ اگه نشد کنسل میکنم . مثل اینکه میخان کسایی که زیاد دانلود میکنن رو محدود کنن که میشه = شاتل
با سرویس 128 شبانه و بدون ترفند این چیزا چقدر میشه دانلود کرد؟
256 سرعتش مسخره شده... واسه من هم نوساناتش خیلی زیاد شده.. هم پینگ هم سرعت !
چرا سرعت این 2روز اینجوری شدهههه!!!
یکی صفحه سایت چه قدر وقت کارشه باز کنه...!
دانلود کردن که اصلا نباید بهش فکر کرد!!
من 512 یک ساله دارم که خدا رو شکر 1ماه دیگه تموم میشه از این شرکت فرار میکنم!!!!!
مگه میشه کسی 256 نداشته باشهنقل قول:
این برای من
دیشب نظر سنجی پارس مشکل داشت اما الان فرمش درست ارسال میشه و کار می کنه. حتما شرکت کنید حداقل به خاطر گزینه رضایت از وضعیت فعلی زمان رایگان شبانه
دوستان عزیز سلام سوال منم دقیقا همینه! چون تو سایت پارس نوشته :نقل قول:
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
خوب اینو گقته اما از اونور گفته کاربران پر مصرف ، خوب من اینترنت 30 گیگ 512 دارم . یعنی کاربر محدود اما یه روزایی اصلا دانلود ندارم ، یه روزایی هم یهو 4 گیگ دانلود می کنم. خوب یعنی این قانون رو روی منم پیاده می کنن؟
اینو پرسیدم چون شاتل که سیاست استفاده ی عادلانه رو برای همه کاربراش در نظر گرفته ، همه ی سرویساشو نامحدود کرده!
دوست گرامی نامحدود ذکر شده ، شما بین نامحدود و محدود فرقی میگذارید دیگه نه ؟نقل قول:
هر شرکت سیاست خودشو دنبال میکنه چه ربطی به شاشتل داشت این موضوع،
خواهشا کمی دقت کنید دوستان ، تا الان چندبار این سوال Fair User Policy برای سرویس محدود مطرح شده با توجه به اینکه نوشتند برای سرویس نامحدود هست.
سرویس محدود PP هست همینطوریش، چربی و سرشیرشو هم قبلا گرفتند ;)
هنوز هیچی معلوم نیست.زیرا اینکه اولا تعداد کاربرای نامحدود پارس انلاین فک نکنم انچنان باشه.دوم اینکه اگه بخوان نامحدودارو این قانون براشون اجرا کنن که دیگه اسمش نمیشه نامحدود بلکه باید اسمش بشه محدود شایدم بزارن محدود نامحدود باهم.فقط یچیزیو میدونم اونم اینه که یک ساعتی که ازمون کم میکنن بعید میدونم به نفعمون باشه:3:نقل قول:
سرعت من 256 هستش . هر شب سرعتم 20 تا 30 متغیره روزی 750 مگ دانلود دارم.دوستاناز دیشبه به شدت به شدت سرعت افت کرده . میخواستم ببینم مال شما هم اینجورییییییییییییی ؟؟؟؟؟؟
من هم 256 دارم 750 مگ دانلود کردم دیشب ، البته این چند روزه بالای 700 تا راه میده قبلا 500 مگ بود
براشون میل زدم چرا طرح نامحدود ندارن (غیر از tra)، همه شرکت های محلی تو شهر ما نامحدود دارن با سرعت واقعی، ببینم چی جواب میدن
من 256 دارم
شب بین 20 تا30تقریبا سرعت دارم که کم کم بالا میره و بیشتر از یه گیگ دانلود دارم
طرح های نامحدود هم چون اشتراکیه سرعت کمتر داره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان ، پارس آنلاین علاوه بر یوزر و پسورد شماره تلفن رو هم موقع کانکت شدن چک میکنه ؟
ینی میشه از یه یوزر روی یه خط دیگه استفاده کرد ؟
نه نمیشهنقل قول:
( مسخره بازی پستم باید حداقل ده حرف باشه خوب الان دیگه فکر کنم شد)
سرعت دیشب من افتضاحه بود. انگار دارن کم کم سرعت میارن پایین
یه سوال داشتم
من 9 روز تا پایان دوره سه ماهه برام مونده و 5.5 گیگ ترافیک برام باقی مونده
1 گیگ اون رو خریده بودم و 2 گیگ هم هدیه عید تا عید بود
حالا اگر این 3 گیگ رو من استفاده نکنم آیا به دوره سه ماهه بعد که بخوام تمدید کنم منتقل میشه؟؟؟؟ اگه منتقل نمیشه که تمام حجم باقی مونده رو تو این 9 روز تموم کنم
کسی می تونه در مورد تنظیمات مودم tenda بهم کمک کنه ؟؟!! یه مودم w150d گرفتم ولی هر کاری می کنم نمی تونم تنظیمش کنم !!! پارس آنلاین هم کمکی نمی کنه ...!!!!
منتقل میشه دادا نگران نباش البته فقط هدیه و ترافیک خریداری شده
عکست منو هفده هیجده سال به عقب برد یادم اون موقعه ها روزای یک شنبه که تایم عصری بودیم بعد از زنگ مدرسه با سرعت نور خودمون رو به خونه میرسوندیم اخرش به تیتراژ انتهایی فوتبالیست ها میرسیدیم کلا اون موقع هفته هایی که تایم عصر بودیم عزای عمومی داشتیم تو مدرسهنقل قول:
در کل سرعت پایین اومدنتون به منطقه ای که اینترنت می گیرید ربط داره من با 512 شبی 2.2 گیگ کمتر نمی گیرم