چون که اسمت زشت است و این عکس ایکونت هم خوب نیست . با تشکرنقل قول:
چون که اسمت زشت است و این عکس ایکونت هم خوب نیست . با تشکرنقل قول:
اگه اين كار رو براي سرگرمي ميكني كه هيچي ولي اگه نه بايد به اطلاعت برسونم كه اين بازي چندين بار ساخته شده. و هيچ كسي ازت نمي خره.نقل قول:
راهی هست که cj اسلحه رو بندازه یا بهتر بگم موقع سوار ماشین شدن اسلحه دست نگیره... خواهشا فکر مردن و گیر پلیس افتادن و اینا رو نکنین چون اصلا جواب نمیده..... یه مساله دیگه اینکه من چرا خودمونی نمیشم؟
راستی توی GTA-Ahwaz مردم مذهبی هستند و باید حتما در ساعات خاصی از بازی در مسجد باشی و گرنه در بازی به عنوان جانی و
کافر شما را میشناسند و دیگر نمیتوانی خانه های خوب یا چیز های دیگه بگیری . حالا کسی میخواد من این بازی را تکه تکه و با حجم کم برای دانلود بگذارم ؟؟؟؟
کی کی گفته تکراری است تو کدوم جی تی ای مردم لباس ایرانی و روسری میپوشیدند ؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن اسم بازی را GTA-AHWAZ گذاشتم :40:
اگه چند تيكه بشه كه جالبه. اگه بذاري بد نيست.:10:نقل قول:
حالا نمیشه تو که هم اسمت خوشگله و هم عکسی که گذاشتی قشنگه و هم امضات خیلی باحاله به مدیران بگی ما رو خودمونی کنن؟نقل قول:
خارج از این حرفا ببین ای سوالی که راجبه cj کردم میتونی جواب بدی ...... دمت گرم
راستی دیگه تو این تاپکیک ماشین ها و چیز های تازه نگذارید چون من در وبلاگم همه چیز گذاشتم :
Grandvc.blogfa.com
grandvc.--------.com
اين كه مردم روسري و لباس ايراني ميپوشند خوبه. توي gta tehran البته همه چيز ايرانيه غير از مردم.نقل قول:
همين آقا مجيد و آقا دانوش هم مثل اين بازي ها ساختند.
سلام اقا افیسر خیلی خوبی ولی این سوالت را نمیتونم جواب بدم شاید باید یک ترینری مخصوص داشته باشهنقل قول:
به هر حال من در سایت های دیگه این سوالت را مطرح میکنم و جوابت را پیدا میکنم . OK ؟:21: