اره خودشه همه دارن میان پارس انلاین به نظرخودم به غیرپارس و شایدم اسیاتک هیچ ispشبانه نامحدود نمیده بدم سرعتو جوری تنظیم میکنه نهایت 5تا6گیک بشه گرفت امروزم سرعتم خوب نباشه 2مگ میگیرمنقل قول:
Printable View
اره خودشه همه دارن میان پارس انلاین به نظرخودم به غیرپارس و شایدم اسیاتک هیچ ispشبانه نامحدود نمیده بدم سرعتو جوری تنظیم میکنه نهایت 5تا6گیک بشه گرفت امروزم سرعتم خوب نباشه 2مگ میگیرمنقل قول:
سلام دوستان .
دانلود از سایت های داخلی که اینجا گفته رایگان هست باری پار انلاین یا 50 % تخفیف داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اصلا رایگان نیست ؛ یک سری سرویس هست که روش نوشته مثلا به همراه 100 گیگ ترافیک داخلینقل قول:
اگه از اون سرویس ها داشته باشی و از سایت های توی لیست دانلود بگیری یا فیلم ببینی از ترافیک اصلی حسابش نمیکنن از ترافیک داخلی کم میکنن
ساعت 2:30 هست با حداکثر سرعت اسمی خط خودم در روز ؛ مشغول دانلود شبانه هستم.
کد:
http://img.upload724.com/images/49301942098037138556.jpg
سرعته من 150کیلوبایت کسی نیست اینجا سرویس جدید تمدیدکرده باشه نکنه ناخواسته محدودم کردن
شما سرویستون چندبود سرعتش موقع خریدسرویس128یا2مگنقل قول:
من شک دارم که پارس از عمد اینکارو نکرده باشهنقل قول:
من که از ساعت 2 تا 5 سرعتم داغونه ولی از ساعت 5 تا 7 خیلی خوبه اگر اون کسی که 2 مگ داره در حال دانلود باشه چه کاریه که از ساعت 5 تا 7 دانلود نکنه؟؟؟
تازه دیشب ساعت 3 تا 5 سرعتم خوب بود ولی از 5 تا 6 سرعتم افت کرد ولی تو این چند روزه سرعتم معمولا تا ساعت 5 داغونه نهایت 2 گیگ بشه دانلود کرد ولی از 5 تا 7 عالیه
احتمال میدم خود پارس اونایی که 128 دارند رو محدود کرده تا جا برای 512 و 1 مگ و 2 مگی ها باز باشه
مگر اینکه به غیر از من و شما که 128 داریم یک مشترک 128 دیگه ای بیاد و بگه که سرعت دانلودش خوبه
من سرعت خطم 9 هست ؛ سرویسی که خریدم موقع خرید سرعت 8Mbps بود یعنی اسمی اون 8 مگابیت یا 1 مگابایت در ثانیه هست .نقل قول:
الان شب هست داره تقریبا به همون سرعت اسمی سرویس که خریدم بهم پهنای باند میده.
اطلاعات دیگه که توی دوماه چقدر رایگان مصرف کردم و اینا رو توی پست قبل این نوشتم
128 خوب خیلی کمه دیگه ، شب ها ترافیک زیاد میشه بعد اون سیستم کنترل ترافیک هوشمند میاد سرعت شما رو به همون 128kbps کاهش میده که میشه 16 کیلوبایت در ثانیه !نقل قول:
ساعت های نزدیک صبح مردم میخوابن ؛ خط ها باز خلوت میشه سرعت شما میاد بالا .
اگه از همون اول سرویس 8 یا 6mbps بخرید دیگه اصلا مشکل دانلود شبانه ندارین.
نمونه ای از دزدیه پارس آنلاین.
راحت تو 10 گیگ 1 گیگ رو خورده رفته! آپلودشم که دیگه گویای داستان هست! با مودم روی حالت بریج که برای هکر های جهانی وای فای نباشه از نت من دزدی کنن:n09:
روی سرویس های جدید محدودیت اعمال کرده. برای منم بعد تمدید قرار داد 2 مگ بیشتر از 10 گیگ نمیگیره دیگه. قبلا 20 گیگ میگرفت.نقل قول:
من شک دارم که پارس از عمد اینکارو نکرده باشه
من که از ساعت 2 تا 5 سرعتم داغونه ولی از ساعت 5 تا 7 خیلی خوبه اگر اون کسی که 2 مگ داره در حال دانلود باشه چه کاریه که از ساعت 5 تا 7 دانلود نکنه؟؟؟
تازه دیشب ساعت 3 تا 5 سرعتم خوب بود ولی از 5 تا 6 سرعتم افت کرد ولی تو این چند روزه سرعتم معمولا تا ساعت 5 داغونه نهایت 2 گیگ بشه دانلود کرد ولی از 5 تا 7 عالیه
احتمال میدم خود پارس اونایی که 128 دارند رو محدود کرده تا جا برای 512 و 1 مگ و 2 مگی ها باز باشه
مگر اینکه به غیر از من و شما که 128 داریم یک مشترک 128 دیگه ای بیاد و بگه که سرعت دانلودش خوبه
البته الان دیگه شبانه های شرکتا زیاد ارزشی ندارن وقتی با 2 هزار تومن ایرانسل 60 گیگ راحت بهتون میده اگه پوشش 4g خوب باشه.